24 May 2023
Τα καλύτερα της Κύπρου , Εκδηλώσεις

Τα έξι brands του Ομίλου VLM ανεβαίνουν στην πασαρέλα για καλό σκοπό

Δίνουμε ραντεβού στην καρδιά της πρωτεύουσας για ένα λαμπερό show

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαΐου 2023

Ένα μοναδικό από κάθε άποψη fashion event με τις τελευταίες τάσεις το οποίο υπόσχεται να καταπλήξει τους λάτρεις της μόδας και όχι μόνο, πρόκειται να παρουσιάσει ο όμιλος Voici La Mode Group of Companies (VLM).

Η επίδειξη μόδας, η οποία θα έχει αμιγώς φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/5, στις 19:30 στην καρδιά της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στο 360 Building Nicosia στην πλατεία Μακαρίου.

Στο λαμπερό show θα συμμετέχουν τα έξι διεθνούς φήμης brands του ομίλου Voici La Mode. Συγκεκριμένα, τα μοντέλα που θα ανέβουν στην πασαρέλα θα παρουσιάσουν τις νέες συλλογές με τις μοναδικές δημιουργίες των Marks & Spencer London, Sfera Madrid, Celio, Etam Paris, Undiz Paris και Accessorize London.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Madame Figaro και υποστηρικτές τα ευρέως γνωστά και καταξιωμένα brands Tanqueray, MAC, L 'Oréal. και Café la Mode. Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας.

Το κόστος του εισιτηρίου είναι στα 30 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και από το νέο Marketplace του ομίλου VLM, MODE& στο: www.modeand.com.

INVITATION.png

Ο Όμιλος VLM και ΕΚΕ
Εκτός από την επιτυχημένη επιχειρηματική του δράση στον τόπο μας που τον καθιστούν πρωταγωνιστή στον τομέα της ένδυσης και της εστίασης, ο Όμιλος VLM είναι ευρέως γνωστός και για τις δεκάδες ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τις οποίες αναλαμβάνει.

Το 2006 γεννήθηκε το Ίδρυμα Αρτεμισία Παναγιώτου εις μνήμη της αείμνηστης Αρτεμισίας Παναγιώτου, της ιδρύτριας του Ομίλου Εταιρειών Voici La Mode. Το Ίδρυμα Αρτεμισία Παναγιώτου προσφέρει υποτροφίες σε φοιτητές με πολύ καλές σχολικές επιδόσεις, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, στην προσπάθειά τους να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε Πανεπιστήμια τόσο της Κύπρου όσο και του εξωτερικού.

Επίσης, έχοντας ψηλά το αίσθημα της ευθύνης για την προστασία του περιβάλλοντος, ο Όμιλος στηρίζει διαχρονικά διάφορες ενέργειες, όπως την υλοποίηση του περιβαλλοντικού προγράμματος με την ονομασία Plan A του Marks & Spencer, και από το 2021 στηρίζει έμπρακτα το Κυπριακό Ίδρυμα Περιβάλλοντος (CEF), οργανισμός ο οποίος εργάζεται για την τοπική προστασία του περιβάλλοντος, την αποκατάσταση της φύσης και την προστασία από την κλιματική αλλαγή.

Ακόμη, πέρα από το Καραϊσκάκειο ίδρυμα, ο Όμιλος στηρίζει διαχρονικά με διάφορες ενέργειες τους συνδέσμους Ίδρυμα “Ελπίδα”, Βαγόνι Αγάπης, Support for Greece, Europa Donna Cyprus και ΣΠΑΒΟ (Σύνδεσμος Πρόληψης και Αντιμετώπισης Βίας στην Οικογένεια).

Καραϊσκάκειο Ίδρυμα
Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα είναι ένας ΜΚΟ που στα 27 χρόνια πορείας του, έχοντας πάντοτε τον άνθρωπο στο επίκεντρο της φροντίδας του, έχει εξελιχθεί σε ένα υπερσύγχρονο διεπιστημονικό κέντρο, από τα καλύτερα στον κόσμο, στον τομέα της αιματολογίας, ογκολογίας και γενετικής του καρκίνου και στη διερεύνηση άλλων σπάνιων νοσημάτων. Με συνεχή αφοσίωση, όραμα και επαγγελματισμό, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα κατέχει το μεγαλύτερο αρχείο εθελοντών δοτών μυελού των οστών στον κόσμο, σε αναλογία πληθυσμού. Είναι ένα από τα πρώτα αρχεία, διαπιστευμένα από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Δοτών Μυελού των Οστών και συνδέεται με την Παγκόσμια Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, δίνοντας την ευκαιρία στους ασθενείς να βρουν συμβατό δότη, ανάμεσα σε εκατομμύρια εθελοντές δότες παγκοσμίως.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close