24-25 May 2023
Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

LPM Restaurant & Bar: Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας

Δύο βράδια γεμάτα διασκέδαση και γαστρονομικές απολαύσεις

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαΐου 2023

Με μεγάλη χαρά και δύο ανεπανάληπτα βράδια θα γιορτάσει το LPM Restaurant & Bar Limassol -One Year Anniversary στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol την επέτειο του πρώτου χρόνου λειτουργίας του.

Στις 24 και 25 Μαΐου θα μπορείτε να απολαύσετε τις εξαιρετικές γεύσεις και τη μοναδική ενέργεια των Troubadours band στη βεράντα του εστιατορίου, με την καταπληκτική θέα στους καταπράσινους κήπους και στο βαθύ μπλε της Μεσογείου.

DEM00617.jpg

Εδώ και έναν χρόνο, η μοναδική ατμόσφαιρα του LPM Restaurant & Bar έχει βάλει τη σφραγίδα της στη γαστρονομική σκηνή της Κύπρου, φέρνοντας στο νησί τη joie de vivre της Γαλλικής Ριβιέρας, το δημιουργικό και γεμάτο ζωντάνια πνεύμα της Belle Époque και φαγητό που χαρίζει χαμόγελα με τη φρεσκάδα και τις ντελικάτες εντάσεις του.

Με πιάτα εμπνευσμένα από τη Ριβιέρα που ετοιμάζονται à-la-minute, ολόφρεσκα όστρακα και θαλασσινά, world-class κοκτέιλ και κρασιά επιλεγμένα ώστε να συνοδεύουν ιδανικά κάθε πιάτο, το LPM Restaurant & Bar έγινε πολύ γρήγορα ο προορισμός όσων αναζητούν ένα εξαίσιο γαστρονομικό ταξίδι.

Το LPM Limassol ετοιμάζεται, επίσης, να παρουσιάσει κάτι πολύ ιδιαίτερο αυτό το καλοκαίρι. Ο ενθουσιασμός για τη δημιουργία και τις νέες εμπειρίες είναι πηγή εξέλιξης για την ομάδα του - τεκμήριο το curated cocktail menu που θα λανσαριστεί σύντομα, μια συλλογή από κοκτέιλ φτιαγμένα με μαεστρία, κάθε ένα εκ των οποίων είναι ένα γευστικό αριστούργημα.

DSC03451.jpg

Για να ευχαριστήσουμε εσάς, τους επισκέπτες μας, για την προτίμησή σας και τη συμβολή σας σε μια τόσο επιτυχημένη χρονιά, στις 24 και 25 Μαΐου, οι Troubadours, το χαρισματικό party band της Γαλλικής Ριβιέρας, θα έρθουν για να γιορτάσουμε μαζί το πώς το φαγητό, το ποτό, οι άνθρωποι και η ατμόσφαιρα συνδυάζονται ιδανικά εδώ και έναν χρόνο, δημιουργώντας κάτι μοναδικό.

Οι Troubadours, γνωστοί για το εκλεκτικό ρεπερτόριό τους και τις γεμάτες ζωντάνια εμφανίσεις τους, είναι τέσσερις καλοντυμένοι κύριοι που με την είσοδό τους στον χώρο προκαλούν άμεσα κύματα ενθουσιασμού. Με μια ακουστική και μια ηλεκτρική κιθάρα, ένα κοντραμπάσο και custom ντραμς, προσφέρουν ένα γοητευτικό σόου ερμηνεύοντας μουσικές επιτυχίες πέντε δεκαετιών.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί αυτή τη σπουδαία περίσταση. Κάντε την κράτησή σας και ετοιμαστείτε να ζήσετε τη ζωντανή ατμόσφαιρα και τις λαχταριστές γεύσεις μιας βραδιάς με αυθεντικό άρωμα Ριβιέρας!

Διεύθυνση: Parklane Resort & Spa, Γιάννου Κρανιδιώτη 11, Πύργος, Κύπρος
Για κρατήσεις: 25 862222
Website: lpmrestaurants.com/Limassol

LPM Restaurant & Bar Anniversary.png

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close