Eating News , Εστιατόρια

Το Ιστορικόν λανσάρει νέο μενού και ετοιμάζει εκπλήξεις

Τι ετοιμάζει η αγαπημένη ταβέρνα της Λευκωσίας;

Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαΐου 2023

Πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες ταβέρνες της Λευκωσίας, με τον κόσμο να την προτιμά χωρίς δεύτερη σκέψη χάρη στο φιλικό περιβάλλον και, φυσικά, το νόστιμο φαγητό. Δεν επαναπαύεται όμως, παρά τη μεγάλη της επιτυχία. Ξέρεις πως σ' αυτό το μαγαζί θα απολαύσεις κυπριακή κουζίνα (και πλέον, χορτοφαγικά πιάτα). Το ότι θα χορτάσεις είναι δεδομένο αλλά οι επιλογές ανανεώνονται και συνεχίζουν να μας προσελκύουν και να μας προκαλούν να τις δοκιμάσουμε.

Το Ιστορικόν υποδέχτηκε τον Μάιο με ολοκαίνουργιο μεζέ, που χωρίς αμφιβολία θα μας κάνει να το επισκεφτούμε ξανά και ξανά.

Ανάμεσα στα νέα πιάτα έχεις επιλογές για 400g σπιτικό, χοιρινό μπιφτέκι, μπούτι κοτόπουλο, φρέσκο σπιτικό ψωμί, αγκινάρες λεμονάτες, όλα με την χαρακτηριστική, άριστη ποιότητα που μας έχουν συνηθίσει. Εκτός αυτών όμως, μπορείς ακόμα να απολαμβάνεις εκλεκτά πιάτα ημέρας από φρέσκα, εποχιακά υλικά και σύντομα θα μας υποδεχτούν με νέα επιλογή στο γλυκό, που σίγουρα θα λατρέψουμε.

istorikon_1.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Το μενού και τα πιάτα ημέρας, μπορείς να τα βρεις διαδικτυακά στην επίσημη ιστοσελίδα της ταβέρνας που θα ανανεώνεται καθημερινά. Εκεί, επίσης, θα δίνεται η δυνατότητα για κράτηση - πάρε μια γεύση από την ιστοσελίδα με κλικ εδώ.

Τα νέα όμως δεν σταματούν εδώ. Πέραν από το φαγητό, αν κάτι ξεχωρίζει στο Ιστορικόν είναι τα γλυκά του. Στα σκαριά, λοιπόν, βρίσκεται ένα… αδερφάκι, ένα ζαχαροπλαστείο, δίπλα από την ταβέρνα σε ανεξάρτητο χώρο, απ’ όπου θα μπορούμε να παίρνουμε take out λαχταριστά σιροπιαστά γλυκά και καφέ.

Μπορεί να είναι σταθερό στις επιλογές μας, το Ιστορικόν όμως συνεχίζει ακάθεκτο να ανεβαίνει επίπεδα με νέες προτάσεις, κι αυτό μας αρέσει ακόμα περισσότερο.

(22 780555) Μαρκoυ Δράκου, Άγιος Δομέτιος, 2369 Λευκωσία. 

Ιστοσελίδα: www.taverneiotoistorikon.com
Facebook: Ταβερνείο Το Ιστορικόν

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close