Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το LPM Restaurant & Bar Limassol γιόρτασε τον ένα χρόνο λειτουργίας του

Δύο βράδια γεμάτα γεύσεις, cocktails, κρασιά και μουσική

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2023

Με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα γέμισε ο νυχτερινός ουρανός πάνω από το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol στις 24 και 25 Μαΐου, καθώς το LPM Restaurant & Bar γιόρτασε με δύο ανεπανάληπτες βραδιές τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του στην Κύπρο.

DSC00244.jpg

Εκπρόσωποι της κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής του νησιού, επισκέπτες του resort και πλήθος κόσμου που έχει αγκαλιάσει την, εμπνευσμένη από τη Γαλλική Ριβιέρα, γαστρονομική εμπειρία και το Belle Époque πνεύμα του LPM Restaurant & Bar, απόλαυσαν ένα γευστικό ταξίδι στις ακτές της Μεσογείου, συνοδευόμενο από ευφάνταστα world-class cocktails, φημισμένα κρασιά και μια μοναδική μουσική εμπειρία.

DSC00311.jpg

Η ατμοσφαιρική βεράντα του εστιατορίου, με θέα στη θάλασσα, γέμισε με ενθουσιασμό την ώρα που οι Gipsy Kings πραγματοποίησαν guest εμφάνιση-έκπληξη, τραγουδώντας μία από τις μεγάλες επιτυχίες τους, το Bamboléo. Τη σκυτάλη πήραν οι Troubadours, ένα από τα πλέον χαρισματικά party bands της Γαλλικής Ριβιέρας, ερμηνεύοντας μουσικές επιτυχίες πέντε δεκαετιών και ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους με το γοητευτικό τους σόου.

DSC00319--.jpg

Ήταν δύο βραδιές γεμάτες από τα κοσμοπολίτικα vibes και τη joie de vivre του LPM Restaurant & Bar, όπως και από χαμόγελα, ζωντάνια και χορό, με τους καλεσμένους να ευχαριστιούνται και να απολαμβάνουν έναν συναρπαστικό εορτασμό με αυθεντικό άρωμα Ριβιέρας.

Μετά το επιτυχημένο διήμερο event, το LPM Restaurant & Bar ετοιμάζεται να παρουσιάσει κάτι πολύ ιδιαίτερο στους κατοίκους και στους επισκέπτες της Κύπρου. Αναμείνατε σύντομα το λανσάρισμα του βραβευμένου, παγκόσμιου cocktail menu του, μιας curated συλλογής κοκτέιλ φτιαγμένων με μαεστρία, κάθε ένα εκ των οποίων είναι ένα γευστικό αριστούργημα!

DSC09928--.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close