18-21 June 2023
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Κινηματογραφικά πιάτα και ταινίες που αγαπήσαμε σε 4 βραδιές στον κήπο της Lidl Food Academy

Τα movie nights στον κήπο της Lidl Food Academy θα είναι αλλιώς

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2023

Πόσες φορές βλέποντας μια ταινία λιγουρεύεσαι το φαγητό που απολαμβάνει ο πρωταγωνιστής; Ας μη γελιόμαστε, είτε είσαι αφοσιωμένος foodie είτε όχι, όταν βλέπεις μια ταινία η όψη ενός καλοφτιαγμένου, γεμάτου πιάτου μάς εξάπτει τη φαντασία. Πόσω μάλλον όταν δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο φαγητό, ασυναίσθητα οι γευστικοί σου κάλυκες αρχίζουν να «αντιδρούν». Αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο αν πρόκειται για γνώριμά μας πιάτα, για μπαχαρικά με χαρακτηριστική μυρωδιά, με κουζίνες που ξέρουμε καλά.

Η Lidl Food Academy έρχεται τον Ιούνιο για να πάρει αυτά τα συναισθήματα σε άλλο επίπεδο, αφού τα Movie Nights επιστρέφουν ακόμα πιο ανανεωμένα, γευστικά και άκρως foodie!

Παρακολουθώντας το Eat, Pray, Love, όλοι ερωτευτήκαμε ξανά την ιταλική κουζίνα, τη μακαρονάδα και την πίτσα που απολάμβανε η Julia Roberts στους γραφικούς δρόμους της Ρώμης και της Νάπολης. Το ταξίδι της στην Ιταλία – και αργότερα στην Ινδονησία – μας προκαλεί να πάμε και εμείς, έστω σε ένα γαστρονομικό ταξίδι ανάλογο αυτού της μεγάλης οθόνης.

Με το ίδιο σκεπτικό, πολλές είναι οι ταινίες που έχουν καταφέρει να μας διεγείρουν, είτε είναι αφιερωμένες στο φαγητό, είτε όχι. Αν έρθουμε στα ελληνικά δεδομένα, η Πολιτική Κουζίνα μάς έβαλε ξανά στην κουζίνα για πολίτικες συνταγές και πιάτα της Ελλάδας και της Κωνσταντινούπολης. Βλέπεις σκηνές να περνούν από μπροστά σου και σχεδόν μπορείς να γευτείς αυτά που βλέπεις.

Αυτό ακριβώς θα γίνει πραγματικότητα. Η Lidl Food Academy, για το καλοκαίρι, ετοιμάζει βραδιές που θα κάνουν το όνειρο κάθε λάτρη των φαγητών πραγματικότητα.

Σε τέσσερις βραδιές του Ιουνίου, παρακολουθούμε αγαπημένες ταινίες και τα πιάτα που άλλοτε βλέπαμε και λιγουρευόμασταν πλέον θα… ζωντανεύουν μπροστά μας.

img29.jpg

Ξεκινώντας από τις 18 Ιουνίου, κάθε βράδυ μέχρι τις 21 Ιουνίου, πάμε για κινηματογραφικές βραδιές στη Lidl Food Academy με πιάτα εμπνευσμένα από τις ταινίες να ετοιμάζονται για να τα απολαύσουμε, σε μια αλλιώτικη, πολύ ιδιαίτερη εμπειρία.

Τα μοναδικά, πολίτικα πιάτα της Πολίτικης Κουζίνας (18 Ιουνίου), το τόσο μα τόσο ελληνικό γαμήλιο συμπόσιο του My Big Fat Greek Wedding (19 Ιουνίου), εκλεκτά fusion γαλλικά και ινδικά πιάτα από το The Hundred-Food Journey (20 Ιουνίου), η pizza Napolitana, η μακαρονάδα και άλλες ιταλικές και ινδονησιακές λιχουδιές του Eat, Pray, Love (21 Ιουνίου) ετοιμάζονται για να τα γευτούμε σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Τέσσερις συναντήσεις γεμάτες γεύσεις, αρώματα και καλές ταινίες που αγαπάμε όπως μόνο η Lidl Food Academy θα μπορούσε να κάνει, στις πιο ενδιαφέρουσες βραδιές του Ιούνη.

Το κοινό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μέσω του lidlfoodacademy.com.cy, καθώς και μέσω διαγωνισμού που θα τρέξει από τις 6 μέχρι τις 13 Ιουνίου σε ραδιοφωνικό σταθμό

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close