Cine News , Κινηματογράφος

Ένα παραθαλάσσιο σινεμά κάτω από τ' αστέρια, έρχεται στη Λεμεσό

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Starlit Screens

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου 2023

Από τις 17 Ιουνίου και για όλη την καλοκαιρινή σεζόν, η παραλιακή πόλη της Λεμεσού προετοιμάζεται να υποδεχτεί μια νέα προσθήκη στον πολιτιστικό χάρτη της, το Starlit Screens, το ολοκαίνουργιο θερινό σινεμά της περιοχής. 

Το Starlit Screens, το οποίο βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Τύχωνα, ανατολικά του “Sands beach-club resto” (Atlantica Hotel), υπόσχεται να φέρει μια μοναδική εμπειρία κινηματογράφου σε ένα μαγικό περιβάλλον για την καλοκαιρινή σεζόν του 2023.

Το Starlit Screens θα λειτουργεί Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, με δυο προβολές την ημέρα.

Οι λάτρεις του κινηματογράφου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια εκλεκτή γκάμα ταινιών, από κλασικές ταινίες του Hollywood μέχρι ανεξάρτητες διεθνείς παραγωγές και ελληνικές ταινίες. Με την ποικιλία των ταινιών που προβάλλονται, το Starlit Screens επιδιώκει να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις και των πιο απαιτητικών θεατών.

Local food trucks θα παρέχουν street food και cocktails, ενώ οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το φαγητό και την ταινία τους με την συντροφιά των αστεριών στο ανοιχτό περιβάλλον της παραλίας.

Τα εισιτήρια για το Starlit Screens θα κοστίζουν 10 ευρώ ανά άτομο και περιλαμβάνουν 1 δωρεάν ποπ-κορν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους online μέσω της ιστοσελίδας, www.starlitscreens.com η οποία θα είναι έτοιμη τις επόμενες μέρες.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close