Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Ένα φεστιβάλ, τέσσερις μουσικές σκηνές

To 35o Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ έρχεται.. και θα είναι #BiggerAndBetter.

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2023

Στις 5, 6 και 7 Ιουλίου, στην τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία, θα κτιστεί ξανά η μικρή πολιτεία του πολιτισμού και του εθελοντισμού. To 35o Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ έρχεται.. και θα είναι #BiggerAndBetter.

Η Κεντρική Σκηνή, θα φιλοξενήσει και πάλι, τα σημαντικότερα και πιο επιτυχημένα συγκροτήματα του ελληνικού και του κυπριακού στερεώματος. Το πρόγραμμα ξεκινά καθημερινά με κυπριακά και ξένα σχήματα στα opening acts. Στη συνέχεια ακολουθούν τρεις μεγάλες συναυλίες.

Στη Λαϊκή Σκηνή, στις 5 Ιουλίου παρελαύνουν μια σειρά από λαϊκά χορευτικά και μουσικά σχήματα, ενισχύοντας την παράδοση και τον πολιτισμό μας. Στις 6 Ιουλίου ο Δημήτρης Μπάσης αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει «ντύνοντας» τη σκηνή με τη μοναδική του φωνή.

Στην Μπουάτ φιλοξενούνται επαγγελματικά και ερασιτεχνικά σχήματα αλλά και Stand Up Comedians. Συγκεκριμένα, στις 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί Hip-Hop συναυλία με τους Retro, Raibo και Σφάλμα. Στις 6 Ιουλίου δίνουμε βήμα έκφρασης σε σε νεανικά μαθητικά και φοιτητικά μουσικά συγκροτήματα.

Στον Παιδότοπο, θα υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και διάφορα παιδικά σχήματα..

Παράλληλα με τις τέσσερις μουσικές σκηνές, η μικρή πολιτεία του Φεστιβάλ περιλαμβάνει Γωνιά Τεχνών, θεματικά κέντρα, Βιβλιοπωλεία, Φοιτητικό-Μαθητικό στέκι και στέκι Νέων Εργαζομένων, Γωνιά Λαϊκής Παράδοσης, αθλητικές επιδείξεις, Διεθνούπολη με ξένους αντιπροσώπους, Δικοινοτικό Στέκι ,φαγητό, ποτό.. και πολλά πολλά άλλα! Πέραν από τους δεκάδες καλλιτέχνες που παρελαύνουν τις 3 μέρες που διαρκεί το Φεστιβάλ μας, στο χώρο φιλοξενούνται επίσης Συζητήσεις, Σεμινάρια και Ντοκιμαντέρ.

Η μικρή πολιτεία που κάθε χρόνο στήνεται με εθελοντικές δυνάμεις, κρύβει σε κάθε σημείο πολλές εκπλήξεις που περιμένουν να τις ανακαλύψεις. Οι πύλες ανοίγουν στις 18:00.

Όσον αφορά στην κεντρική σκηνή, ανακοινώθηκε ήδη μία μεγάλη συναυλία. Ξεκινώντας τη δημοσιοποίηση των συναυλιών αντίστροοφα, το ταξίδι του 35ου θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7 Ιουλίου, με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου που φέτος κλείνει 50 χρόνια δισκογραφίας. 50 χρόνια επί σκηνής τα γιορτάζει μαζί μας, που αλλού; Στο φεστιβάλ της ΕΔΟΝ - σε μια μοναδική συναυλία που θα συνοψίσει τις πιο σημαντικές στιγμές μια μουσικής πορείας, παρέα με παλιούς και νέους συνεργάτες. Μια συναυλία αναδρομή στο παρελθόν με την προβολή σπάνιου οπτικού υλικού από την πενηντάχρονη πορεία του Βασίλη..

Περισσότερες πληροφορίες για τις 5 και 6 Ιουλίου καθώς και το πλήρες πρόγραμμα και των 3 ημερών, θα ανακοινωθούν αργότερα.

*Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε στα Γραφεία της ΕΔΟΝ ανά επαρχία από τις 09 Ιούνη, διαδικτυκά στην ιστοσελίδα της soldouttickets.com.cy και από τις 19 Ιουνίου στους φούρνους Ζορπάς παγκύπρια.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22766459

Ιστοσελίδα Φεστιβάλ: www.festivalcy.com

3H NYXTA-INSTA PHOTO 35PFNF.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close