Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2023
Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού οργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση στο Μακάριο Νοσοκομείο στη Λευκωσία για όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.
Μέσα σε μια ζεστή, συγκινητική ατμόσφαιρα, με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα Έλενα Μεγαλέμου Τριανταφυλλίδη και το μέλος του Δ.Σ. Χριστίνα Μυλωνά ευχήθηκαν στο κάθε παιδί ξεχωριστά Χρόνια Πολλά, γρήγορη ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει στην οικογένεια, το σχολείο και τους φίλους του. Στα παιδιά μοίρασαν βιβλία και μπαλόνια μαζί με τους αγαπημένους μασκότ χαρακτήρες Μίνι και Μίκυ Μάους και το γνωστό αρκουδάκι «Θαυματούλη».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη. Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Χρίστος Χριστού Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής Διεύθυνσης Λευκωσίας του ΟΚΥπΥ, ο Επιστημονικός Διευθυντής του Μακάριου Νοσοκομείου και μέλη του ΟΚΥπΥ και του προσωπικού της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί ότι ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης ήταν η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) για την οποία η Γενική Διευθύντρια του Υπ. Υγείας εξήρε το εξαιρετικό έργο που επιτελεί το Προσωπικό και ευχαρίστησε το Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα για τη διαχρονική βοήθεια και στήριξη που παρέχει προς τη Μονάδα. Διαβεβαίωσε επίσης ότι στηρίζει την άμεση ανάγκη της κτηριακής αναβάθμισης της.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου με τη σειρά της ευχαρίστησε θερμά τη Γενική Διευθύντρια του Υπ. Υγείας και όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και τόνισε ότι τα Μωρά Θαύματα επίσης επιμένουν στην άμεση υλοποίηση του έργου στην οποία αναφέρθηκε η Γενική Διευθύντρια.
Σχετικά


Πέντε βραβεία για την Τράπεζα Κύπρου στα World's Best Digital Banks Awards 2023
Σημαντικές διακρίσεις για Consumer Digital Bank, Mobile Banking App, Consumer Lending, Corporate/Institutional Digital Bank και Corporate Innovation and Transformation

Οι μισοί Κύπριοι περνούν πάνω από τρεις ώρες την ημέρα στα σόσιαλ!
Let’s Get Real by KEAN: Τι αποκαλύπτει μεγάλη έρευνα της ΚΕΑΝ για το διαδίκτυο

Το The Landmark Nicosia γίνεται το πρώτο ξενοδοχείο Autograph της Marriott
Θα ανοίξει τις πόρτες του το 2024


Τα Χριστούγεννα πετάμε με τη Ryanair σε 11 προορισμούς, με εισιτήρια από €15.33
Tαξιδεύουμε σε υπέροχους προορισμους την περίοδο των Χριστουγέννων

To Heart Hotel, το νέο boutique ξενοδοχείο του νησιού, μόλις άνοιξε τις πόρτες του!
Ένα κτίριο 100 χρόνων στο κέντρο της Λεμεσού μεταμορφώθηκε σε ένα πραγματικό στολίδι




