Βρήκαμε μία νέα, ξεχωριστή φάρμα, που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους

Είναι όμορφο πράγμα να επισκέπτεσαι μέρη, τα οποία κύριος στόχος τους είναι να σου προσφέρουν γνώσεις και ξεχωριστές εμπειρίες. Προπάντων όταν στην παρέα είστε πολλοί, ή αν έχετε και παιδάκια στην οικογένεια, μια εκδρομή σ’ ένα αγρόκτημα, για παράδειγμα, θα ήταν ό,τι πρέπει για να περάσει η μέρα σας ευχάριστα.

Είναι ένας τρόπος, μάλιστα, τα παιδιά μικρή ηλικία να γνωρίσουν για τη φύση και γενικότερα να μάθουν να αγαπάνε όλα τα πλάσματα της γης.

Τι λέτε για μία βόλτα στο «The Royal Goat Farm», που βρίσκεται λίγα λεπτά έξω από τη Λευκωσία (στο δρόμο Λευκωσίας-Τροόδους), το οποίο σας κάνει να νομίζετε πως εσείς οι ίδιοι είστε αγρότες! Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά διάφορα πουλιά, καθώς γίδες, πρόβατα, γαϊδουράκια ακόμα και πανέμορφα κουνελάκια.

Την ίδια ώρα, από το «μπακάλικο» του αγροκτήματος, μπορείτε να προμηθευτείτε, μεταξύ άλλων, διάφορα παραδοσιακά προϊόντα της Κύπρου μας όπως είναι τα κρασάτα, αβγά, αναρή, κοτόπουλο, χαλούμια και φρέσκα, μυρωδάτα ψωμιά βγαλμένα κυριολεκτικά από τον ξυλόφουρνο. Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί ότι εδώ φτιάχνουν και χαλίτζια, το μαλακό τυρί της Πάφου.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31