Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουλίου 2023
Ένα αντίγραφο του Barbie DreamHouse εμφανίστηκε στην ακτή του Μαλιμπού. Το καυτό ροζ ακίνητο έχει επίσης καταχωρηθεί στο Airbnb, με διαθεσιμότητα για κράτηση για διαμονή από τους θαυμαστές από αυτόν τον Ιούλιο.
Το DreamHouse αναπαράγει μια σειρά από χαρακτηριστικά που έχουμε δει σε όλο το διαφημιστικό υλικό της ταινίας μέχρι στιγμής, όπως μια τσουλήθρα από το σπίτι στην πισίνα, μια πίστα χορού με μια μπάλα ντίσκο και χρυσά φουσκωτά που γράφουν «KEN».
«Καλώς ήρθατε στο βασίλειο του Ken! Όσο η Barbie λείπει, μου έχει παραδώσει τα κλειδιά του Malibu DreamHouse της και, αυτό το καλοκαίρι, το δωμάτιό μου θα μπορούσε να γίνει δικό σας για μία νύχτα» αναφέρει ο πρωταγωνιστής της επικείμενης ταινίας.
«Έχω προσθέσει μερικές πινελιές για να φέρω λίγη από την απαραίτητη ενέργειά μου στο πρόσφατα ανακαινισμένο και εμβληματικό Malibu DreamHouse» προσθέτει.
Το σπίτι διαθέτει υπαίθρια πίστα ντίσκο, πισίνα, καουμπόικο εξοπλισμό αλλά και μία ντουλάπα γεμάτη ρούχα.

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση από τις 12 μ.μ. στις 17 Ιουλίου. Οι τυχεροί θα είναι ελάχιστοι καθώς προσφέρονται μόλις δύο διαμονές, της μίας νύχτας, για έως δύο επισκέπτες, στις 21 και 22 Ιουλίου.
Όσοι επιλεγούν θα φύγουν από το σπίτι με σουβενίρ ένα ζευγάρι πατίνια και μία σανίδα του σερφ, σύμφωνα με την καταχώριση.
Η αγγελία στο AirBnb είναι μέρος της καμπάνιας προώθησης της ταινίας, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου.

«Για τον εορτασμό της προβολής της Barbie στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου (...), η Airbnb θα κάνει μια εφάπαξ δωρεά στο Save the Children» επισημαίνεται.
Στην ταινία, που σκηνοθέτησε η Greta Gerwig, η Barbie και ο Ken, τους οποίους υποδύονται η Margot Robbie και ο Ryan Gosling αντίστοιχα, εγκαταλείπουν τη Barbie Land για να εξερευνήσουν τον «πραγματικό κόσμο».
Η δημιουργία του τέλειου σκηνικού για την επερχόμενη ταινία απαίτησε τόσο πολύ ροζ χρώμα που οδήγησε σε παγκόσμια έλλειψη, σύμφωνα με τον σχεδιαστή παραγωγής.
Σχετικά

Αλλαγή σκηνικού με δροσερότερες μέρες και αποχώρηση του καύσωνα
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Ο Στρόβολος ανοίγει το Δημοτικό Μέγαρο για το κοινό (λόγω ζέστης)
Ανοικτός για χρήση από το κοινό, κλιματιζόμενος χώρος στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου κατά την καλοκαιρινή περίοδο

Το νέο, ειδυλλιακό resort της Αγίας Νάπας είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του
Ένα premium adults-only καταφύγιο, όπου η μυκονιάτικη αρχιτεκτονική συναντά τη φυσική ομορφιά της Αγίας Νάπας.

Ανακαλύψαμε το νέο glamping spot, ένα κρυμμένο μέρος, για ήρεμη διαμονή μέσα στη φύση, με φόντο τη θάλασσα
Το απόλυτο hideaway στην Κύπρο

Αν είσαι κάτοχος ιστορικού αυτοκινήτου, αυτό σε αφορά!
Κάλεσμα για δήλωση συμμετοχής στο 5ο Φεστιβάλ Μηχανοκίνητου Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Αγίας Νάπας

Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τη διεκδίκηση υποτροφιών από το ENAVSMA Foundation
Νέα ημερομηνία η 1η Αυγούστου

Travel + Leisure: Tο No 1 νησί στον κόσμο και στην Ευρώπη είναι ελληνικό
Με λευκά χωριά και απέραντες αμμουδιές


Η Wizz Air επιστρέφει Ισραήλ – Οι πτήσεις για Τελ Αβίβ ξεκινούν από 8 Αυγούστου και τιμές από €39.99
Η νούμερο ένα αερογραμμή χαμηλού κόστους του Ισραήλ, επιστρέφει ένα μήνα νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο

Έρχεται η 1η διεθνής Ολυμπιάδα ανθρωποειδών ρομπότ στην Ελλάδα
Μία μοναδική εμπειρία που συνδέει το σήμερα με το αύριο

Η μεγαλύτερη Legoland του κόσμου μόλις άνοιξε σε μια ασιατική χώρα
Σήμερα υπάρχουν 12 πάρκα σε όλο τον πλανήτη

H Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 7 υπέροχους προορισμούς, με τιμές από €16.99 (μόνο για 2 μέρες)
Κλείσε το επόμενό σου ταξίδι με πολύ οικονομικό εισιτήριο