Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2023
Ένα εντυπωσιακό θέαμα θα προσφέρει για άλλη μία χρονιά το Τουρνουά Beach Water Polo World Tour, Cyprus, από τις 28-30 Ιουλίου, στην αποβάθρα του παλιού λιμανιού στη Λεμεσό. Και φέτος, οι διοργανωτές αποφάσισαν να έχει η εκδήλωση φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με τη διάθεση των καθαρών εσόδων από τις συμμετοχές να προσφέρονται στο TELETHON.
Στο πλαίσιο αυτό, το TELETHON θα συμμετέχει στο Τουρνουά με τη δική του ομάδα, με αρχηγό τον Δημήτρη Σωκράτους, υπεύθυνο της Μονάδας Φυσιοθεραπείας του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, ο οποίος διετέλεσε για χρόνια αθλητής και προπονητής υδατοσφαίρισης σε ομάδες της Κύπρου. Στόχος της ομάδας του TELETHON είναι και φέτος να συγκεντρώσουν όσες περισσότερες χορηγίες και εισφορές μπορούν για να τα διαθέσουν στον φιλανθρωπικό θεσμό. Για το σκοπό αυτό, το TELETHON καλεί εταιρείες και φυσικά πρόσωπα να στηρίξουν την προσπάθεια συνεισφέροντας με όποιο ποσό επιθυμούν για τον σκοπό αυτό. Για πληροφορίες, μπορεί όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει, να επικοινωνήσει με το γραφείο του TELETHON στο τηλέφωνο 22 392608 ή στο email: telethon@cing.ac.cy.
Το Beach Water Polo World Tour 2023, Cyprus θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού, στo πλαίσιo των εκδηλώσεων «ΛΕΜΕΣΙΑ 2023». Σε αυτό συμμετέχουν Έλληνες ολυμπιονίκες, επώνυμοι αθλητές και σημαντικοί παράγοντες της αθλητικής κοινότητας της υδατοσφαίρισης τόσο από Κύπρο, όσο και από διάφορες χώρες του κόσμου.
Σχετικά
Το μεγαλύτερο ιταλικό τσίρκο μόλις έφθασε στην Κύπρο
Δες πού στήθηκε και τι θα δεις εκεί
«Cinderella» :Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα από την Ισπανία, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Μια υπερπαραγωγή από τη La Fiesta Escenica
Καρναβάλια 2026 στη Λάρνακα: Η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση επιστρέφει
Ο Δήμος Λάρνακας καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στη γιορτή χρώματος, μουσικής και κεφιού την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.
Carnival of Hearts: Ένα συναρπαστικό τριήμερο καρναβαλικής διασκέδασης, στο Cap St Georges Hotel & Resort
Κλείστε τώρα τη διαμονή σας και ζήστε την εμπειρία του τριημέρου στο μέγιστο
Το μεγαλύτερο ιταλικό τσίρκο "Atmosphere" έφτασε στην Κύπρο
Στη Λεμεσό (φώτα Λινόπετρας) – ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε!
Week Agenda: 12 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Θέατρο, σινεμά, συναυλίες, γαστρονομία και εμπειρίες που κάνουν τις μέρες (και τις νύχτες) μας πιο ενδιαφέρουσες
Η ανακοίνωση για την Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση της Λεμεσού
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις
Θέλεις να τρέξεις κι εσύ στον ιστορικότερο μαραθώνιο της Κύπρου;
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις
Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων στη Λίμνη Παραλιμνίου
Πάμε για παρατήρηση πουλιών και εξερεύνηση της φύσης στην όμορφη Λίμνη Παραλιμνίου
Καθαρά Δευτέρα στη φάρμα με τα γαϊδουράκια
Μια μέρα γεμάτη παράδοση και χαρά για μικρούς και μεγάλους!
Weekend Agenda: 15 λόγοι να βγεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Η ατζέντα του ΣΚ γεμίζει με παραστάσεις, συναυλίες και στιγμές που αξίζει να ζήσεις