Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Sands Beach Club Resto: Ο απόλυτος all-day προορισμός δίπλα στη θάλασσα

Αυτό το καλοκαίρι, #TakeMeToSands!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου 2023

Είτε πρόκειται για ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, είτε για μια μέρα απόδρασης στην παραλία ή ακόμη και για μια απλή συγκέντρωση με φίλους, το Sands Beach Club Resto στη Λεμεσό υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία για όλους και αυτό το καλοκαίρι.

DJI_0461--d.jpg

Ανοιχτό καθημερινά από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 01:00 το βράδυ, το Sands Beach Club Resto στη Λεμεσό σε περιμένει για την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία σε ένα κομψό και χαλαρωτικό περιβάλλον κατάλληλο για όλες τις ώρες, ιδανικό για πρωινό καφέ με θέα τη θάλασσα, φαγητό, απογευματινά κοκτέιλ και διάφορα αλκοολούχα και μη ποτά.

Atlantica Sands beach resto-38.jpg

Χαλάρωση δίπλα στο κύμα
Για όσους λατρεύουν την αίσθηση της αμμουδιάς στα πόδια και θέλουν να βρίσκονται μια βουτιά μακριά από το νερό, υπάρχουν ξαπλώστρες και cabanas μπροστά στην παραλία.

Μόλις λίγα βήματα μακριά από την παραλία μπορείτε να βρείτε άνετες ξαπλώστρες και ομπρέλες πάνω στο γρασίδι, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με άμεση πρόσβαση και θέα τη θάλασσα, όπου σερβίρονται δροσιστικά ποτά και σνακ.

812A5073--d.jpg

Γευστικές επιλογές για όλη τη μέρα
Απολαύστε προσεγμένες γεύσεις μέσα από ένα διεθνές και ανανεωμένο μενού brunch, ορεκτικών, εκλεκτών πιάτων για μεσημεριανό και βραδινό, καθώς επίσης και take away σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας, με vegetarian και vegan επιλογές. Και για τέλος, ολοκληρώστε τη γευστική σας εμπειρία επιλέγοντας ένα από τα γευστικά επιδόρπια του εστιατορίου.

812A5206--d.jpg

Ανάμεσα στα πιάτα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε είναι η signature seafood paella του σεφ, η ισπανική συνταγή φιλέτου μπακαλιάρου, η αστακομακαρονάδα, το Black Angus Rib Eye και το καλαμάρι στο γκριλ, όπως επίσης και η σούπα γκασπάτσο, οι γαρίδες σαγανάκι, το χταπόδι στο γκριλ και η σπέσιαλ καλοκαιρινή σαλάτα Sands με φράουλες και μάνγκο.

Όσον αφορά το μπαρ, ο κατάλογος του ικανοποιεί και τα πιο απαιτητικά γούστα είτε πρόκειται για κλασικά ή δημιουργικά κοκτέιλς, smoothies στην παραλία, αναψυκτικά, ένα καλό κρασί που θα συνοδεύσει το γεύμα ή τον πρώτο καφέ της μέρας.

Για το απόλυτο mood καλοκαιρινών διακοπών, κάθε σαββατοκύριακο φιλοξενούνται DJs μεταξύ 1-5 το απόγευμα εκεί όπου η χαλάρωση συναντά την ζωντάνια.

812A5236--d.jpg

Ιδιωτικές εκδηλώσεις και ξεχωριστές περιστάσεις
Το Sands Beach Club Resto μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις αξιόλογες περιστάσεις σας, από πάρτι γενεθλίων μέχρι ειδικές εταιρικές εκδηλώσεις και συναθροίσεις. Ανεξάρτητα από το την περίσταση, στο χώρο μπορεί να φιλοξενηθεί ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων. Η ομάδα δεσμεύεται να παρέχει άριστη εξυπηρέτηση, υπόσχοντας να κάνει κάθε περίσταση μια αξέχαστη ανάμνηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 99 91 91 55 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα sandsbeachresto.com

Λεωφόρος Αμαθούντος, 4060, Λεμεσός.
Instagram: sandsbeachresto
Facebook: Sands Beach Club Resto

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close