Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουλίου 2023
Το Metropolis Mall στη Λάρνακα παρουσιάζει το ΔΕΚΑΘΛΟ στο κοινό της Κύπρου. Η εταιρεία επέλεξε να εισέλθει στην Κυπριακή αγορά ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα στο Metropolis Mall στις 16 Ιουλίου 2023, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου που καλύπτει μια τεράστια έκταση 2.500 τ.μ. Οι λάτρεις των σπορ όλων των επιπέδων και ηλικιών μπορούν επιτέλους να βρουν περισσότερα από 5.000 προϊόντα, από αθλητικά ρούχα, αξεσουάρ, υποδήματα και αθλητικό εξοπλισμό, με την υψηλότερη ποιότητα και προσιτές τιμές για όλους, όλα κάτω από μια στέγη, στο Metropolis Mall. Είναι πραγματικά το πρώτο του είδους του στην Κύπρο!

Η DECATHLON είναι γαλλικής προέλευσης, γνωστή αλυσίδα καταστημάτων αθλητικών ειδών, και σχεδιάζει και κατασκευάζει αθλητικό εξοπλισμό για περισσότερα από 50 αθλήματα. Η Decathlon διαθέτει σήμερα περισσότερα από 1.700 καταστήματα λιανικής σε 50 χώρες.
Για την άφιξη του καταστήματος DECATHLON, ο κ. Δημήτρης Θωμάς, International Operations Director της Acison Ltd και Metropolis Mall, δήλωσε: Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας που η ιδιοκτήτρια εταιρεία επέλεξε το Metropolis Mall για να δημιουργήσει και να παρουσιάσει το πρώτο κατάστημα DECATHLON στην Κύπρο. Το DECATHLON είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του στρατηγικού μας σχεδιασμού και τη διαφοροποίηση του μείγματος καταστημάτων μας στο Metropolis Mall. Νιώθουμε χαρούμενοι και περήφανοι που το Metropolis Mall, στο σύντομο διάστημα της παρουσίας του στην κυπριακή αγορά, έγινε σημείο αναφοράς και επιλογής καταστημάτων, εμπόρων και καταναλωτών.
Σχετικά

Το διάσημο παζαράκι καλλυντικών, επιστρέφει ανανεωμένο, με 70% έκπτωση
Το MPM BAZAAR αλλάζει τοποθεσία και μεταφέρεται στην Κρατική Έκθεση

Βραδινό shopping, δωρεάν μπίρα, ζεστό κρασί, μουσική και ξέφρενο παιχνίδι
Την Παρασκευή απολαμβάνουμε το κέντρο της πόλης by Night

Black Friday 2025: Πότε είναι φέτος η «μαύρη Παρασκευή» των προσφορών
Η Black Friday και η Cyber Monday έχουν γίνει πλέον θεσμός και στην Κύπρο

Το ωράριο των malls της Κύπρου για την 1η Οκτωβρίου
Ποια καταστήματα θα μείνουν ανοικτά την Τετάρτη, 1η Οκτωβρίου

Το Jumbo ανακοίνωσε το άνοιγμα δύο νέων υπερκαταστημάτων στην Κύπρο
Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Η Kiko Milano έρχεται στη... Λεμεσό
Το ιταλικό brand καλλυντικών Kiko Milano, ετοιμάζεται να κάνει την είσοδό του στη συμπρωτεύουσα

Το θρυλικό Scandalo επιστρέφει ανανεωμένο, με την ίδια καρδιά (εικόνες)
Νέος χώρος, υπερσύγχρονα στούντιο tattoo & piercing, μοναδικά είδη & εμπειρία

Η Lidl Κύπρου σηματοδοτεί έναν χρόνο δυναμικής παρουσίας στο Neon Mall of Pafos
Η Lidl Κύπρου παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει μία αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία

Νέο κατάστημα καλλυντικών μεγάλης αλυσίδας άνοιξε στο Mall of Cyprus [ΕΙΚΟΝΑ]
Δες την 5η και νέα τοποθεσία της ιταλικής εταιρίας στην Κύπρο

Νέα λειτουργία οnline παρακολούθησης αποθεμάτων από τη Lidl Κύπρου
Η εταιρεία δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να ελέγχουν σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα των αγαπημένων τους Non-Food προϊόντων

Η Apple παρουσίασε το iPhone 17: Έχει τις περισσότερες καινοτομίες από το 2017 -Πόσο θα κοστίζει, πότε κυκλοφορεί
Το iPhone 17 Air είναι το πιο λεπτό iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, με πάχος μόλις 5,6 χιλιοστά

“Έφυγε” από τη ζωή ο θρυλικός σχεδιαστής Giorgio Armani
Ο Αρμάνι αποτέλεσε συνώνυμο του σύγχρονου ιταλικού στιλ και της κομψότητας