Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Χαλαρώστε με κομψότητα στο The Rooftop Bar του AMARA

Καλοκαίρι σημαίνει εμπνευσμένα cocktails και συναρπαστικές γεύσεις κάτω από τα αστέρια

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουλίου 2023

Το φετινό μας καλοκαίρι διψά για πολυτέλεια, εξαιρετικό σέρβις και μαγευτικά καταφύγια χαλάρωσης. *AMARA enters the conversation*. Το εκπληκτικό The Rooftop Bar – στον 8ο όροφο του AMARA – προσφέρει μια απρόσκοπτη θέα προς τη Μεσόγειο και υπόσχεται να προσφέρει σε κάθε επισκέπτη του απαράμιλλη εξυπηρέτηση και μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές.

_PPL0094.jpg

Στο αγαπημένο μας The Rooftop Bar, η φυσική ομορφιά της Μεσογείου συγκλίνει υπέροχα με την κομψότητα και την καλαισθησία του χώρου. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν χειροποίητα κοκτέιλ, που ετοιμάζονται από ειδικούς mixologists. Κάθε μπουκιά από τα πιάτα που θα παραγγείλετε, θα είναι και ένα μικρό αριστούργημα, αφού οι γεύσεις και η ποιότητα των υλικών ακουμπούν την τελειότητα.

_PPL0149--d.jpg

Τα δελεαστικά τάπας, τα φρέσκα στρείδια και το iconic καβούρι με μαύρο χαβιάρι, κλέβουν τις εντυπώσεις. Στο μενού υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές για χορτοφάγους, πιατέλες τυριών, αγαπημένα bao buns και πολλά άλλα, εξασφαλίζοντας μια γαστρονομική εμπειρία που καλύπτει κάθε ουρανίσκο.

Καθώς ο ήλιος δύει, το The Rooftop Bar μεταμορφώνεται στο απόλυτο spot για να δείτε τα ζωντανά χρώματα του ορίζοντα. Η χαλαρωτική lounge μουσική δένει υπέροχα με το περιβάλλον και παρέχει το ιδανικό σκηνικό για χαλάρωση και ηρεμία, με ένα κοκτέιλ στο χέρι.

_PPL0141 (2).jpg

Συνδυαστικά με τα χειροποίητα κοκτέιλ και τα δημιουργικά πιάτα, ο καθένας μπορεί να απολαύσει τους μοναδικούς συνδυασμούς ναργιλέ Meduse. Περίτεχνες μίξεις καπνού και φρούτων που δημιουργούν ήπιες ή έντονες γεύσεις, αναλόγως προτίμησης. Η Meduse αποτελεί την κορυφαία εταιρεία στο είδος της σε ολόκληρο τον κόσμο του ναργιλέ.

Το The Rooftop Bar είναι ανοιχτό κάθε Δευτέρα και Πέμπτη μέχρι Κυριακή, από τις 18:00 έως τη 01:00. Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2544 2222 ή μέσω email στο restaurants-booking@amarahotel.com.

The Roof Top Bar - Drinks Display--d.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close