News , Guide

Ανεκτίμητη βοήθεια στα νεογνά του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού από την Columbia Shipmanagement

Δωρίζει σωτήριο εξοπλισμό στην πτέρυγα νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού

Δημοσιεύτηκε στις 02 Αυγούστου 2023

Πρόωρα και άρρωστα νεογνά πρόκειται να επωφεληθούν από ένα νέο μόνιτορ ασθενών που έχει δωριθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού από την Columbia Shipmanagement (CSM).

Η CSM, μέρος του ομίλου Columbia Group, παρέχει ανεκτίμητη βοήθεια στο τμήμα νεογνών του νοσοκομείου δωρίζοντας πρόσφατα το μόνιτορ ασθενούς για ECGM SpO2, IBP, θερμοκρασία και αναπνοή.

Η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει στο νοσοκομείο τον εξειδικευμένο σωτήριο εξοπλισμό που θα μπορέσει να βοηθήσει το ιατρικό προσωπικό κατά την άμεση παρέμβαση στις πρώτες κρίσιμες εβδομάδες της ζωής ενός νεογνού.

1690460888873.jpg

Ο Πρόεδρος και CEO, Mark O'Neil, και ο Chief Commercial Officer και Managing Director, Ανδρέας Χατζηπέτρου, επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για να παραδώσουν προσωπικά τον εξοπλισμό και να ευχαριστήσουν τον Χρήστο Νικολάου, Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, καθώς και τους γιατρούς και νοσηλευτές στο το νοσοκομείο, για όλη τη δουλειά που κάνουν καθημερινά στη φροντίδα νεογέννητων μωρών που χρειάζονται ιατρική παρέμβαση.

Ο κ. O'Neil είπε: Στη CSM, πιστεύουμε στις πράξεις πέρα απο τα λόγια. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία μας «icare» και την εταιρική κοινωνική ευθύνη, ενεργούμε σύμφωνα με τη δέσμευσή μας να ανταποδώσουμε και να επενδύσουμε στην ανάπτυξη και την ευημερία της τοπικής μας κοινότητας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Νικολάου και τη φανταστική ομάδα αφοσιωμένων γιατρών και νοσηλευτών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για τη θερμή υποδοχή που λάβαμε. Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να υποστηρίξουμε το νοσοκομείο και την εκπληκτική δουλειά που κάνουν στο τμήμα νεογνών».

Η Columbia Shipmanagement είναι ένας διεθνής οργανισμός με 45 χρόνια εμπειρίας ως πάροχοι διαχείρισης πλοίων και ναυτιλιακών υπηρεσιών παγκόσμιας κλάσης στον ναυτιλιακό κλάδο.

1690460888450.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close