Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Ένας τροπικός παράδεισος, σε μία ήσυχη παραλία!

Στην Κύπρο υπάρχει ένας κρυμμένος παράδεισος, που σε περιμένει να τον ανακαλύψεις

Δημοσιεύτηκε στις 04 Αυγούστου 2023

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα, στιγμές χαλάρωσης, φαγητό και ποτό, ηρεμία. Για τους περισσότερους όλα αυτά δημιουργούν τον παράδεισο των καλοκαιρινών μας διακοπών, αλλά είναι και κάποια μέρη που κάνουν τα όνειρα μας πραγματικότητα.

Στην παραλία του Μαζωτού, βρίσκεται ένα φανταστικό τοπίο διαφυγής που από την πρώτη στιγμή που το επισκέπτεσαι καταφέρνει να σε φέρει σε απόλυτη χαλάρωση και γαλήνη! Ένα beach bar που μοιάζει με ένα καλά κρυμμένο μυστικό στο όχι τοσπο κοσμοπολίτικο παραλιακό μέτωπο του Μαζωτού, στην επαρχία Λάρνακας.

green4.jpg

Ο λόγος για το The Green Mango beach bar, που υπόσχεται να σου χαρίσει όμορφες καλοκαιρινές στιγμές σε συνδυασμό μουσική, φαγητό και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ!

Τα παιδιά στο The Green Mango, άλλωστε, προσφέρουν ό,τι θελήσει η ψυχή αυτού που επιλέγει να βρεθεί στον παράδεισό τους. Μπορείς να κολυμπήσεις στην παραλία, να αράξεις στις ξαπλώστρες του, μακριά από τον θόρυβο, να απολαύσεις ένα από τα σνακ του, όπως μπέργκερ, ζεστά σάντουιτς, σαλάτες, κοτομπουκιές αλλά και vegan επιλογές, να δοκιμάσεις διαφορετικές μπύρες, δροσιστικά αναψυκτικά, tropical κοκτέιλ, milkshakes, smoothies και ναργιλέδες και να μαγευτείς από το παρθένο φυσικό περιβάλλον και τα καθάρια νερά!

green3.jpg

Ένας φιλόξενος χώρος, λίγα μέτρα από τη θάλασσα, γοητευτικός, τίμιος και αυθεντικός, που θα σου χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, αλλά και στιγμές διασκέδασης, είτε επιλέξεις να πας με την οικογένεια ή την παρέα σου.

Το beach bar είναι ανοικτό Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 19.00 και τα σαββατοκύριακα από τις 09:00 μέχρι τις 20.00, με τα vibes τις Κυριακές να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο αφού τη μουσική αναλαμβάνουν DJs.

(99082204) παραλία Μαζωτού, επ. Λάρνακας.
Instagram: thegreenmangobeach
Facebook: Green mango beach bar mazotos
Τik Τok: @greenmangomazotos

green5.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close