Eating News , Εστιατόρια

Ένας νέος, σύγχρονος παιχνιδότοπος δίπλα στο κύμα

Μια σημαντική προσθήκη σε ένα υπέροχο εστιατόριο

Δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2023

Το σχετικά νέο και στιλάτο παραθαλάσσιο εστιατόριο, Petite Plage, θα το βρεις στην ακτή της τουριστικής περιοχής Αγίου Τύχωνα, με το όνομά του να αντικατοπτρίζει απόλυτα την τοποθεσία του, αλλά και την ιδέα πάνω στην οποία έχει σχεδιαστεί.

Πρόκειται για ένα μέρος που αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να απολαύσουν την αμμώδη παραλία και τα καταγάλανα μεσογειακά νερά της, κάνοντας ηλιοθεραπεία στις πολυτελείς ξαπλώστρες και ομπρέλες του εστιατορίου. Επιπελόν είναι κατάλληλο και για όσους ψάχνουν την περιπέτεια, προσφέρονται εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για θαλάσσια αθλήματα πολύ κοντά στον εστιατόριο, καθώς και μια σειρά από παραλίες με μπλε σημαία κατά μήκος της ειδυλλιακής ακτογραμμής της Λεμεσού.

Το προσεκτικά επιμελημένο μενού του που περιλαμβάνει λαχταριστές μεσογειακές επιλογές, με μια διευρυμένη λίστα από κρασιά και εμβληματικά κοκτέιλ, σου δίνει έναν ακόμα πολύ καλό λόγο για να το επισκεφθείς, όχι μόνο το μεσημέρι ή το βράδυ αλλά και κάθε στιγμή της ημέρας καθώς προσφέρει πρωινό ή brunch δίπλα στη θάλασσα, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με χαλαρωτική ατμόσφαιρα και ζεστή διακόσμηση.

Η τελευταία προσθήκη στις εγκαταστάσεις του
Για τους νεαρούς επισκέπτες του, αναμένεται να αποτελέσει τον αγαπημένο τους προορισμό, καθώς το Petite Plage πέρα από το παιδικό μενού με μια πλούσια γκάμα από δημιουργίες παγωτών που μπορούν να απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι, έχει διαμορφώσει και ένα υπέροχο παιδότοπο.

Έτσι τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον ολοκαίνουργιο παιδότοπο, ο οποίος αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία μοναδικών κατασκευών και δραστηριοτήτων που θα μαγέψουν τα παιδιά κάθε ηλικίας.

Κούνιες, τσουλήθρες, σχοινιά αναρρίχησης και άλλα πολλά, περιμένουν τους μικρούς μας φίλους!

Οι γονείς, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να χαλαρώσουν και απολαύσουν την έξοδό τους!

Petite Plage Limassol (25 755555) Αμαθούντος 51A, Αγ. Τύχων 4532.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close