Δημοσιεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2023
Το φθινόπωρο είναι μια μαγική εποχή για να εξερευνήσετε την Ευρώπη. Η δροσερή ατμόσφαιρα και οι πανέμορφοι τοποθεσίες κάνουν το ταξίδι ακόμα πιο εκπληκτικό!
Μπορούμε να ταξιδέψουμε όπου θέλουμε, όμως υπάρχουν κάποια μέρη τα οποία αξίζει να ανακαλύψουμε φέτος το φθινόπωρο!
Ας ανακαλύψουμε τρεις υπέροχους προορισμούς που πρέπει να επισκεφθείτε στην Ευρώπη το φθινόπωρο!
Βιέννη, Αυστρία
Η Βιέννη είναι μια πόλη γεμάτη πολιτισμό και ιστορία, και το φθινόπωρο την καθιστά ακόμη πιο μαγική. Το Σούντριχ, η παλιά πόλη της Βιέννης, είναι γεμάτο με πανέμορφα κτίρια, καφενεία και μουσεία. Επισκεφθείτε το Σοφίενλουντεν πάρκο για να απολαύσετε την απίστευτη ποικιλία χρωμάτων που προσφέρει το φθινόπωρο.
Παρίσι, Γαλλία
Το Παρίσι είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή, αλλά το φθινόπωρο του δίνει μια ξεχωριστή μαγεία. Οι λεπτοί πύργοι του Άιφελ, τα πράσινα πάρκα και οι ιστορικοί δρόμοι συμπληρώνονται με τις ζεστές αποχρώσεις του φθινοπωρινού φύλλωμα. Περπατήστε στους Χρυσούς Δρόμους, απολαύστε τα γαλλικά κρασιά σε γραφικά καφέ και επισκεφθείτε το Λούβρο για να θαυμάσετε τα μεγάλα έργα τέχνης. Το Παρίσι το φθινόπωρο είναι ρομαντικό και μαγικό.
Πράγα, Τσεχία
Η Πράγα είναι μια ακόμη υπέροχη πόλη που αναδεικνύεται το φθινόπωρο. Τα γοητευτικά δρομάκια της παλιάς πόλης, τα γεφύρια πάνω από τον ποταμό Μολντάβα και τα ιστορικά κάστρα διακοσμούνται με χρώματα του φθινοπωρινού δάσους. Μπορείτε να απολαύσετε τα ντόπια φαγητά και το παραδοσιακό ποτό, την περίπατο στον αρχαιολογικό χώρο του Κάρλοβυ Βάρυ και να ανακαλύψετε την πλούσια κουλτούρα της Τσεχίας.
Πηγή: citynow.gr
Σχετικά

Ο Στρόβολος ανοίγει το Δημοτικό Μέγαρο για το κοινό (λόγω ζέστης)
Ανοικτός για χρήση από το κοινό, κλιματιζόμενος χώρος στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου κατά την καλοκαιρινή περίοδο

Το νέο, ειδυλλιακό resort της Αγίας Νάπας είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του
Ένα premium adults-only καταφύγιο, όπου η μυκονιάτικη αρχιτεκτονική συναντά τη φυσική ομορφιά της Αγίας Νάπας.

Ανακαλύψαμε το νέο glamping spot, ένα κρυμμένο μέρος, για ήρεμη διαμονή μέσα στη φύση, με φόντο τη θάλασσα
Το απόλυτο hideaway στην Κύπρο

Αν είσαι κάτοχος ιστορικού αυτοκινήτου, αυτό σε αφορά!
Κάλεσμα για δήλωση συμμετοχής στο 5ο Φεστιβάλ Μηχανοκίνητου Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Αγίας Νάπας

Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τη διεκδίκηση υποτροφιών από το ENAVSMA Foundation
Νέα ημερομηνία η 1η Αυγούστου

Travel + Leisure: Tο No 1 νησί στον κόσμο και στην Ευρώπη είναι ελληνικό
Με λευκά χωριά και απέραντες αμμουδιές


Η Wizz Air επιστρέφει Ισραήλ – Οι πτήσεις για Τελ Αβίβ ξεκινούν από 8 Αυγούστου και τιμές από €39.99
Η νούμερο ένα αερογραμμή χαμηλού κόστους του Ισραήλ, επιστρέφει ένα μήνα νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο

Έρχεται η 1η διεθνής Ολυμπιάδα ανθρωποειδών ρομπότ στην Ελλάδα
Μία μοναδική εμπειρία που συνδέει το σήμερα με το αύριο

Η μεγαλύτερη Legoland του κόσμου μόλις άνοιξε σε μια ασιατική χώρα
Σήμερα υπάρχουν 12 πάρκα σε όλο τον πλανήτη

H Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 7 υπέροχους προορισμούς, με τιμές από €16.99 (μόνο για 2 μέρες)
Κλείσε το επόμενό σου ταξίδι με πολύ οικονομικό εισιτήριο

Οι 155+ προορισμοί που μπορείς να ταξιδέψεις από και προς Κύπρο το φετινό καλοκαίρι
Όλα τα δρομολόγια που εκτελούνται από τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου