Cyprus Eating Awards , Τα highlights

5 εστιατόρια για να φας φθηνά και ποιοτικά

Τα εστιατόρια που ξεχώρισαν τη σεζόν 2022-2023 για τη σχέση τιμής και ποιότητας και φιγουράρουν στην κατηγορία Nice Price των Cyprus Eating Awards 2023

Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2023

Tα Cyprus Eating Awards 2023 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 17 κατηγορίες και τα 89 φετινά υποψήφια εστιατόρια.  

Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 17 κατηγορίες, μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή για το Nice Price, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας.

Πρόκειται για μία κατηγορία η οποία παρακολουθεί τη σχέση που έχει η τιμή του πιάτου με την ποιότητα που προσφέρει το εκάστοτε εστιατόριο. 

Φέτος, ξεχωρίσαμε 5 εστιατόρια όπου θα φας πολύ καλό φαγητό σε προσιτές και καλές τιμές σε σχέση με την ποιότητα.

Ποιο θα είναι άραγε φέτος το εστιατόριο που συνδυάζει καλύτερα την τιμή με την ποιότητα;

Ψήφισε το αγαπημένο σου Nice Price ΕΔΩ

Οι υποψηφιότητες για το Nice Price εστιατόριο της χρονιάς είναι: 

RIGANI.jpg

ΒΑΛΤΟΥ ΡΙΓΑΝΗ (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Εκλεκτή ποικιλία από λαχταριστές αλοιφές, εκλεκτό σουβλάκι, ζουμερό μπιφτέκι, αυθεντικό χωριάτικο λουκάνικο και γευστική χοιρινή μπριζόλα που ψήνονται με τέχνη πάνω στα κάρβουνα, ενώ την ίδια στιγμή γνωστές και αγαπημένες παραδοσιακές ελληνικές συνταγές αποκτούν μια πρωτότυπη πνοή μέσα από διακριτικά twists με τη ρίγανη να αποτελεί φυσικά τον πρωταγωνιστή. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με μοναδικά γλυκά, που επίσης φέρουν την υπογραφή του μαγαζιού τόσο στο σερβίρισμα όσο και στη γεύση.

ITHAKI3.jpg

ITHAKI GARDEN (ΛΑΡΝΑΚΑ)
Ένα πραγματικό κόσμημα της περιοχής, το εστιατόριο Ithaki Gardens καταφέρνει να σε μαγέψει πρώτα από όλα με την ατμόσφαιρά με τη μοναδική του φιλοξενία. Στον καταπράσινο κήπο του μπορείς να απολαύσεις ένα δημιουργικό μενού που βασίζεται σε γνώριμες γεύσεις από την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίες έρχονται στο σήμερα προσφέροντας μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία.

d-l_-189.jpg

ROKOKO (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Διαχρονική αξία όταν ζητάς αυθεντικές γεύσεις με απλές και καθαρές γραμμές. Cool και κομψό, το Rokoko δημιουργεί απλές και προσεγμένες γεύσεις με έμφαση στην πίτσα και στα ζυμαρικά, χωρίς ωστόσο να λείπει και ένα άγγιγμα από την βορειοαμερικάνικη κουζίνα. Ωραία cocktails στο μπαρ, φιλική εξυπηρέτηση και ψαγμένες μουσικές. Το καλοκαίρι τα τραπεζάκια βγαίνουν έξω με το ambience να γίνεται ακόμη πιο όμορφο και ξεχωριστό.

istorikon5.width-800.jpg

ΤΑΒΕΡΝΕΙΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Στον πυρήνα του παλιού Αγίου Δομετίου, το Ιστορικόν κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά: εστιάζει στην αυθεντική κυπριακή φιλοξενία, στις αγνές πρώτες ύλες και στην απλότητα των γεύσεων και των πιάτων. Μια παραδοσιακή κυπριακή ταβέρνα, όπως πρέπει, που σε κάνει να νιώθεις οικειότητα από το πρώτο λεπτό. Η ζεστασιά της ολόφωτης αυλής, σε συνδυασμό με τη φιλοξενία των ανθρώπων εκεί, αποτελούν το ιδανικότερο ορεκτικό για όλα όσα θα ακολουθήσουν. Καλοψημένα κρέατα, μυρωδάτα μαγειρευτά και μια ποικιλία πιάτων που εντυπωσιάζουν.

amore.jpg

THAT’S AMORE (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Ένα γουστόζικο μικρό εστιατόριο με 100% παραδοσιακές γεύσεις από το Μιλάνο, τη Φλωρεντία, τη Ρώμη και άλλες περιοχές της Ιταλίας, της γενέτειρας των δύο ιδιοκτητριών του That’s Amore. Χειροποίητα ζυμαρικά όπως ταλιατέλες και ραβιόλι, συνοδευόμενα από αυθεντικές ιταλικές σάλτσες, μεγάλη ποικιλία από πίτσες και αυθεντικός ιταλικός καφές.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close