Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα spa στην πρωτεύουσα και παραμυθένια καταλύματα στο χωριό, για μια απολαυστική φθινοπωρινή απόδραση

Τα σημεία που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς αυτό το φθινόπωρο!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Οκτωβρίου 2023

Την περίοδο αυτή χρειαζόμαστε τόνωση, αποτοξίνωση, αποφόρτιση από την καθημερινότητα και τα άγχη για ένα φρεσκάρισμα, με δυο λόγια! Χρειαζόμαστε όμως και μία απόδραση στη ρουτίνα, ένα διάλειμμα από τα τρεχάματα της καθημερινότητας, για να χαλαρώσουμε, να ηρεμήσουμε και να απολάυσουμε τη φύση.

Πάμε λοιπόν για spa στην πρωτεύουσα αλλά και απόδραση στο χωριό. Εξάλλου, το Serenity Group φροντίζει να μας παρέχει όλα όσα χρειαζόμαστε ώστε να ξεκουράσουμε σώμα και πνεύμα!

19 Mar21_803 Serenity.jpg

Πρώτη στάση το Serenity Luxury Boutique Spa!
Θα το βρεις σε ένα πετρόκτιστο κτήριο στην καρδιά της Λευκωσίας. Πρόκειται για ένα χώρο πραγματικά μαγικό, με ιδιαίτερη αισθητική, μελετημένο έτσι ώστε να σε ξεκουράζει και να τραβά από πάνω σου όλο το άγχος και την κούραση. Να σε χαλαρώνει, να δημιουργεί ευεξία, να καλμάρει, να τονώνει, να ενεργοποιεί τα ενεργειακά κανάλια του οργανισμού σου, να αποτοξινώνει. Να φρεσκάρει, με δυο λόγια.

Από το 2020, το Serenity Luxury Boutique Spa προσφέρει απλόχερα ευεξία με θεραπείες για ψυχική και πνευματική υγεία και χαλάρωση. Εξ ου και στις υπηρεσίες που προσφέρει χρησιμοποιεί αποκλειστικά 100% φυσικά, οργανικά αιθέρια έλαια και βότανα χωρίς καθόλου χημικά. ‘Εχοντας ως βασικό άξονα τη δική τους αγάπη για τη μαγεία της φύσης.

serenity2.jpg

Οι θεραπείες
Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, το Serenity Luxury Boutique Spa βοηθά τον κόσμο που το επιλέγει μέσα από μια σειρά από θεραπείες και μασάζ κάθε είδους. Ο κατάλογος με τις θεραπείες και τις παροχές του είναι ατελείωτος. Χαλαρωτικά μασάζ προσώπου και κεφαλής, αθλητικό μασάζ για χαλάρωση των μυών, θαϊλανδέζικο μασάζ, με ζεστές πέτρες, ρεφλεξολογίας, με Herbal Compress, Detox, Full Thai Experience, body scrub για απολέπιση από τα νεκρά κύτταρα και άλλα τόσα.

Στις γεμάτες στρες μέρες που ζούμε, ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα Serenity Detox Massage; Το συγκεκριμένο είναι ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο θεραπευτικό μασάζ, που με συγκεκριμένη τακτική βοηθούμε τον οργανισμό να αποβάλει τις τοξίνες που κουβαλούμε μέσα στο σώμα μας.

serenity3.jpg

Άντρες και γυναίκες μπορούν να απολαύσουν αναζωογονητική θεραπεία ματιών, βαθύ καθαρισμό με αιθέρια έλαια, πολύ υποσχόμενες θεραπείες προσώπου και ιδανικές για λεύκανση μετά από το έντονο καλοκαίρι μας, ενώ στα πακέτα διατίθενται και ειδικά μασάζ για ζευγάρια, πάντα με 100% φυσικά συστατικά.

Ό,τι κι αν επιλέξεις λοιπόν η ευεξία, η απόλαυση, η αποφόρτιση από τα άγχη και η αίσθηση της ανανέωσης είναι πραγματικά μαγική και αποτελεσματική.

(22424646) Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 51, 2059 Στρόβολος, Λευκωσία
Website:www.serenityspacyprus.com
Facebook: Serenity Luxury Boutique Spa
Instagram: @serenity.deluxe

serenity12.width-1920.jpg

Δεύτερη στάση... στο Serenity Boutique Houses
Η κυπριακή φύση αυτή την εποχή, μας προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις και εμπειρίες κι εμείς είμαστε έτοιμοι, με σύντομες εκδρομές, να απολαύσουμε στο έπακρο καταπράσινα τοπία, πεντανόστιμες τοπικές λιχουδιές και δραστηριότητες που μας φέρνουν πιο κοντά στη φύση και στην ηρεμία.

Ειδικά το Βουνί, ένα από τα πιο διάσημα κρασοχώρια της ορεινής Λεμεσού, το φθινόπωρο βρίσκεται «στα καλύτερά του» δίνοντάς μας ουσιαστικά την ευκαιρία να αναπνεύσουμε βουνίσιο αέρα, έναν περίπατο στην πανέμορφη φύση, φαγητό στις ταβέρνες του χωριού, παλουζέ και σουτζούκκο, γλυκά του κουταλιού στα καφενεία του χωριού, αλλά και διαμονή σε ένα από τα πιο όμορφα καταλύματα του νησιού, το Serenity Boutique Houses.

serenity15.width-1920.jpg

Το Serenity Boutique Houses αποτελείται από δύο σουίτες, την Suite with Garden View και την Deluxe Queen Suite, δύο ξεχωριστές πολυτελείς σουίτες σε μια πλήρως ανακαινισμένη, πετρόκτιστη τριώροφη οικία, σχεδιασμένες με πολλή αγάπη για να δώσουν μια ιδιαίτερη νότα χαλάρωσης και ηρεμίας.

Η Suite with Garden View και η Deluxe Queen Suite μπορούν να μετατραπούν κατόπιν συνεννόησης σε μια τριώροφη κατοικία και να προσφερθεί για τέσσερα άτομα ή για οικογένεια.

4.jpg

Και τα δύο διαθέτουν έντονο το στοιχείο της πέτρας, που αντλεί επιρροές από τους παραδοσιακούς αρχιτεκτονικούς ρυθμούς της Κύπρου αγκαλιάζοντας όμως με μοναδικό τρόπο τη μοντέρνα εποχή που ζούμε, ενώ είναι πλήρως εξοπλισμένα ώστε να ικανοποιήσουν κάθε σου ανάγκη.

Η δε υπέροχη αυλή με την αψίδα, σε γεμίζει με αγαλλίαση από την πρώτη ματιά.

Άλλωστε, τι πιο όμορφο από το να ξυπνάς με απόλυτη ηρεμία, με τους ήχους των πουλιών και το θρόισμα των φύλλων να σε παρασύρουν στην πιο αναζωογονητική απόδραση που θα κάνεις.

(99226600) Βασίλη Μιχαηλίδη Νο 2, 4772 Βουνί, επαρχία Λεμεσού
Website: serenityboutiquehouses.com
Facebook: Serenity Boutique Houses
Instagram: @serenityboutiquehouses

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close