Δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2023
Αυτή η Νύκτα Μέλι. Έρχεται η νέα ξεκαρδιστική και διαδραστική κωμωδία της Pirasmos Productions, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου 2023 στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών στη Λευκωσία, ενώ θα ακολουθήσουν παραστάσεις σε όλες τις πόλεις.
Η ιστορία του έργου έχει ως εξής:
Ένα ζευγάρι αποφασίζει να σπάσει την ρουτίνα της πολύχρονης σχέσης του κάνοντας μια απόδραση σε ένα πολυτελές θέρετρο στην Πεγεια της Παφου. Η πολυτελής σουίτα του ξενοδοχείου και η απίστευτη θέα με φόντο το απέραντο γαλάζιο φαντάζουν ως το ιδανικό σκηνικό για την αναζωπύρωση του πάθους στην ερωτική τους ζωής.
Θα εχει επιτυχή κατάληξη το εγχείρημα; Η μήπως η ερωτική τους σχέση θα ολοκληρωθεί άδοξα; Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου θα διαδραματίσει το θεατρικό κοινό καθώς οι θεατές στην πορεία του έργου θα κληθούν να λάβουν μέρος σε μια ομαδική «ψυχοθεραπεία» δίνοντας συμβουλές στο ζευγάρι και καθορίζοντας εν μέρη την κατάληξη του έργου.
Καθοριστικός στην εξέλιξη του έργου θα είναι ο Ρόλος του καμαριέρη (Μιχάλης Σοφοκλέους) υπαλλήλου στο Ξενοδοχείο ο οποίος όντας καταπιεσμένος σύζυγος θα «φορτώσει» τα προβλήματα του δικού του γάμου στο ζευγάρι (Λώρης Λοϊζίδης , Μαρία Μαστρίδου). Η μια ανατροπή θα διαχέεται την άλλη , ενώ στην παρέα θα προστεθεί η καθαρίστρια της σουίτας (Μαρία Παπακώστα) η οποία με τις παρεμβάσεις της θα βάζει φιτιλιές στο ζευγάρι.
Τα στοιχεία του έργου συνθέτουν ένα μοναδικό ψηφιδωτό απίστευτου γέλιου , έρωτα, ρομαντισμού και αυθεντικής αγάπης. Μεσα απο το σενάριο ο θεατής θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει μουσικά σε νοσταλγικές εποχές. Τότε που ήταν όλα πιο αθώα , πιο άμεσα και πιο απλά.
Το κειμένο και η σκηνοθεσία του έργου φέρουν την σφραγίδα του Λώρη Λοϊζίδη. Πρόκειται για μια σύγχρονη, επίκαιρη και ξεκαρδιστική κωμωδία με στοιχεία που αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του θεατρικού κοινού.
Πρωταγωνιστούν : Λώρης Λοϊζίδης,Μιχάλης Σοφοκλέους, Μαρία Μαστριδου, Μαρία Παπακώστα, Στέλλα Φιλιππίδου, Ειρήνη Σαλάτα και Κωνσταντίνος Τσίτσιος.
Η πρεμιέρα της παράστασης θα δοθεί στις 24/11/2023 στο Δημοτικό θέατρο Λατσιών. Παραστάσεις μέχρι 7/1/2024.
Λεμεσός: Παττίχειο Δημοτικό θέατρο 11,12,13,14, και 15 Ιανουαρίου 2024
Λάρνακα: Δημοτικό θέατρο 18,19,20,21 Ιανουαρίου 2024
Πάφος: Μαρκίδειο Δημοτικό θέατρο 25,26,27,28 Ιανουαρίου 2024
Παραλίμνι: Xenion High School 2,3,4 Φεβρουαρίου 2024
Εισιτήρια : SoldOut tickets
Πληροφορίες 70001910

Σχετικά

“Χριστούγεννα στο Bιβλιοπωλείο” με τους γνωστούς ήρωες των κλασικών παραμυθιών
Φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη παράσταση του Ιδρύματος “Δύο Ζεστές Αγκαλιές”

«Το όνειρο του Κοπέλιους» στο θέατρο Ριάλτο
Ένα μουσικό παραμύθι με χορωδιακές διασκευές των πιο διάσημων μπαλέτων!

Άντε σκότωσέ με ψυχούλα μου, με τους Βαλεντίνα Σοφοκλέους, Πόπη Αβραάμ και Χάρη Πισία
Η πρεμιέρα του έργου θα δοθεί στο πλαίσιο του Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας

Νάγια Τ. Καρακώστα, τι ακριβώς θα συμβεί στον Τουρκομαχαλά της Σκάλας;
Μια περιπατητική παράσταση με πρωταγωνιστές τους κατοίκους του Τουρκομαχαλά. "Μία εμπειρία διαφορετική. Τόσο για εμάς όσο και για το κοινό. Είναι μία πρόσκληση"

«Το μπουφάν της Χάρλεϋ» με τη Μαριάννα Τουμασάτου έρχεται Κύπρο
Η Κύπρος τον Νοέμβριο θα υποδεχτεί τον συγκλονιστικό μονόλογο του Βασίλη Κατσικονούρη

Οι δύο παραστάσεις που θα δούμε τον Οκτώβριο στον ΘΟΚ
Ξεκίνησαν οι πρώτες αναγνώσεις για τις εναρκτήριες παραγωγές της θεατρικής περιόδου 2023-2024


Οι ''Άντρες με τα Όλα τους'' έρχονται στην Κύπρο, για 3 παραστάσεις
Η πολυσυζητημένη παράσταση ανεβαίνει στο νησί


Χριστιάνα Αρτεμίου, πόσο πολύ ήθελες να υποδυθείς τη Λυσιστράτη;
Μιλήσαμε με τη Χριστιάνα Αρτεμίου για το αριστοφανικό έργο "Λυσιστράτη"


''Η Τύχη της Μαρούλας'' για μία μόνο παράσταση, στη Λευκωσία
Το πρώτο ''κωμειδύλλιο'' της ελληνικής σκηνής το οποίο είχε μεγάλη επίδρασή στη θεατρική εξέλιξη του Νεοελληνικού θεάτρου