Προσεχώς , Τα καλύτερα της Κύπρου

Μια εντυπωσιακή ρόδα λούνα παρκ αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στη Λευκωσία!

Μάθαμε πού και πότε θα στηθεί η Παραμυθούπολη Χριστουγέννων στη Λευκωσία

Δημοσιεύτηκε στις 11 Οκτωβρίου 2023

Μπορεί να διανύουμε ακόμα τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη εντούτοις έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την πιο όμορφη και γιορτινή περίοδο του χρόνου, για την οποία μετράμε ήδη αντίστροφα!

Τα Χριστούγεννα, λοιπόν, πλησιάζουν, και μετά τα χωριά, άρχισαν και οι πόλεις να ετοιμάζονται να βάλουν τα γιορτινά τους, με λαμπιόνια, φώτα και κορδέλες στους δρόμους και τις πλατείες.

Αυτό ωστόσο που σηματοδοτεί τα τελευταία χρόνια των ερχομό των Χριστουγέννων στην πρωτεύουσα είναι η πιο γιορτινή Παραμυθούπολη!

Η αγαπημένη μας Παραμυθούπολη των Χριστουγέννων!

H Παραμυθούπολη αναμένεται να ανοίξει φέτος στα μέσα-τέλη Νοεμβρίου στην τάφρο Ντ' Αβίλα, και πιο συγκεκριμένα στον Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης Νταβίλα, κι εκεί θα χτυπά και φέτος η καρδιά των φετινών εορτασμών της πρωτεύουσας.

Στον χώρο, όπως πληροφορούμαστε, θα μεταφερθούν και πάλι τα παιχνίδια του Parko Paliatso, στήνοντας ένα άκρως χριστουγεννιάτικό λούνα παρκ, έτοιμο να διασκεδάσει μιξρούς και μεγάλους, ενώ και φέτος σήμα κατατεθέν της πόλης θα είναι η μεγάλη ρόδα, η οποία προσδίδει μία αλλιώτικη νότα στην πόλη, κι από την οποία θα απολαμβάνουμε τη Λευκωσία από ψηλά! Τα φανταχτερά στολίδια και τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με τις λιχουδιές θα ολοκληρώνουν το μαγικό σκηνικό.

Η Παραμυθούπολη υπολογίζεται να διαρκέσει μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2024.

Ανυπομονούμε σύντομα να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close