Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Αναβάλλεται για φέτος η -ίσως- πιο διάσημη χριστουγεννιάτικη αγορά της Λευκωσίας

Η ανακοίνωση του Κυπρογερμανικού Πολιτιστικού Συνδέσμου

Δημοσιεύτηκε στις 16 Οκτωβρίου 2023

Παραδοσιακά κάθε χρόνο η Λευκωσία απολάμβανε γερμανικές λιχουδιές, μεταξύ των οποίων, γερμανικά λουκάνικα, βάφλες, αρωματικό κρασί και μπύρα, σε μια υπέροχη αγορά που στηνόταν στο Ινστιτούτο Γκαίτε.

Ωστόσο φέτος, ο Κυπρογερμανικός Πολιτιστικός Σύνδεσμος δεν θα διοργανώσει την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη αγορά, που όλοι περιμένουμε!

Πιο κάτω αυτούσια η ανακοίνωση:
Λαμβάνοντας υπόψη την απογοητευτική συμμετοχή των μελών μας στην πρόσφατη εκλογική συνέλευση και την απόφαση του τέως διοικητικού συμβουλίου να υποβάλει ξανά υποψηφιότητα για τις εκλογές, έχει γίνει αναγκαίο να ληφθούν αποφασιστικά μέτρα για τη διασφάλιση της συνέχειας του συνδέσμου μας.

Προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αυτές τις συνθήκες, το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε την απόφαση να διοργανώσει έκτακτη εκλογική συνέλευση, η οποία προγραμματίζεται προσωρινά για τα μέσα έως το τέλος του Φεβρουαρίου. Ο κύριος στόχος αυτής της συνέλευσης είναι να διευκολύνει τη μετάβαση σε μια καινούργια ηγεσία με νέες προοπτικές και έτσι να αναζωογονήσει τον σύνδεσμο μας.

Δυστυχώς, αν αυτή η μετάβαση αποτύχει, ο σύνδεσμος μας, με 43 χρόνια ζωής, θα αντιμετωπίσει τη δυσάρεστη προοπτική κλεισίματος του. Είναι η ειλικρινής μας ελπίδα ότι τα μέλη μας θα αναγνωρίσουν την κρισιμότητα αυτής της κατάστασης και θα ενωθούν για να διασφαλίσουν το μέλλον του αγαπημένου μας συνδέσμου.

Ως αποτέλεσμα αυτών των συνθηκών, το διοικητικό συμβούλιο ανακοινώνει με λύπη ότι η φετινή ετήσια Γερμανική Χριστουγεννιάτικη αγορά δεν θα πραγματοποιηθεί. Κατανοούμε ότι πολλά άτομα ανυπομονούσαν να συμμετάσχουν και είχαν επενδύσει σημαντική προσπάθεια για την προετοιμασία των προϊόντων τους. Εκφράζουμε ειλικρινή εκτίμηση για την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό που επέδειξαν τα μέλη μας, κάτι που καθιστά ακόμη πιο απογοητευτική αυτή την ακύρωση. Αναγνωρίζουμε την προσδοκία και την προετοιμασία που είχαν προηγηθεί για αυτή την εκδήλωση και συμμεριζόμαστε τη δυσαρέσκειά σας για την ακύρωσή της.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close