1-2 December 2023
Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Ζήστε την εμπειρία της μάθησης στο μέλλον στο Cyprus Steam Festival

Mια συναρπαστική εμπειρία, σε ένα εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό περιβάλλον γεμάτο εκπλήξεις και υπέροχα δώρα.

Δημοσιεύτηκε στις 14 Νοεμβρίου 2023

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία και το Ίδρυμα ΘΑΛΗΣ σας προσκαλούν στο CYPRUS STEAME FESTIVAL, που θα λάβει χώρα στις 1-2 Δεκεμβρίου 2023, στο Κτήριο "Αναστάσιος Λεβέντης" του Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία, υπό την αιγίδα της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Δρ Αθηνάς Μιχαηλίδου.

Το CYPRUS STEAME FESTIVAL υπόσχεται μια συναρπαστική εμπειρία, σε ένα εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό περιβάλλον γεμάτο εκπλήξεις και υπέροχα δώρα.

Θα βρείτε διαδραστικά περίπτερα και εκπαιδευτικά εργαστήρια που αφορούν τους τομείς της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής, των Τεχνών, των Μαθηματικών, και της Επιχειρηματικότητας (STEAME). Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους και να κερδίσουν διακρίσεις μέσα από διαγωνισμούς. Επιπλέον, για τους εκπαιδευτικούς θα υπάρχουν εργαστήρια σε αντικείμενα προσαρμοσμένα στην εξέλιξη της μάθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, τα εργαστήρια και τους διαγωνισμούς, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cms.org.cy. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να εξερευνήσετε το μέλλον της μάθησης στην Ευρώπη και στην Κύπρο. Σας περιμένουμε όλους στο CYPRUS STEAME FESTIVAL από την 1η Δεκεμβρίου!

Χορηγός επικοινωνίας: SIGMALIVE

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cms.org.cy.

steam.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close