Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ονειρεμένα σπιτάκια για μαγικά Χριστούγεννα στο βουνό

Tα πιο όμορφα Χριστούγεννα στα παραδοσιακά σπιτάκια Οίνου Γη

Δημοσιεύτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2023

Οι μέρες για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μετρούν, επισήμως, αντίστροφα. Ο Δεκέμβριος είναι προ των πυλών, και ετοιμάζεται να κάνει αισθητή την παρουσία του με μειωμένες θερμοκρασίες, επιδείνωση του καιρού και βροχές! Όσο, λοιπόν, οι γιορτές πλησιάζουν, οι δρόμοι, οι πλατείες και οι πεζόδρομοι σφύζουν από φωτάκια, γιρλάντες και φωταγωγημένα δέντρα –και προπάντων -, όσο πλησιάζουν οι πολυπόθητες γιορτές, που θα σημάνουν -για κάποιους- την έναρξη των διακοπών και της ξεκούρασης, τόσο περισσότερο γεμίζεις το μυαλό με σκέψεις. «Πού θα πάω τα Χριστούγεννα;»!

E_238--.jpg

Ανάμεσα, λοιπόν, στις πιο ελκυστικές επιλογές για τα φετινά Χριστούγεννα, πάντα υπάρχει και αυτή που θα σε οδηγήσει σε ένα χωριουδάκι της Κύπρου όπου θα απολαύσεις ζεστή ατμόσφαιρα και ένα ειδυλλιακό σκηνικό...

Αν μάλιστα αυτό το χωριουδάκι είναι το γραφικό Όμοδος, τότε να ξέρεις ότι θα περάσεις μαγικά! Άλλωστε το Όμοδος είναι ο ιδανικός χριστουγενιάτικος προοριρσμός που προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για εξερεύνηση της τοπικής παράδοσης και γαστρονομίας.

D_192--.jpg

Κι αυτό γιατί στο χωριό έχουν δημιουργηθεί τα παραδοσιακά σπιτάκια Οίνου Γη, τα οποία προσφέρουν ζεστή φιλοξενία και... όλες τις ανέσεις.

Όλα τα σπιτάκια είναι πλήρως εξοπλισμένα και διακοσμημένα με σκοπό να δημιουργήσουν μια ευχάριστη, χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

--.jpg

Τα σπιτάκια διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ η παραδοσιακή αρχιτεκτονική τους σε συνδυασμό με μοντέρνα διακόσμηση προσφέρουν ένα μοναδικό ταξίδι στην αγροτουριστική εμπειρία. Κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί με προσοχή για να δημιουργήσει έναν χώρο που αγκαλιάζει την άνεση και το στυλ.

OINOY GH PHOTOSHOOT 12.2019 (31 of 35)--.jpg

Κατά τη διαμονή σας μπορείτε επίσης να απολαύσετε τα βραβευμένα κρασιά Οίνου Γη με γευσιγνωσία στο Οινοποιείο Οίνου Γη καθώς και μεσημεριανό ή δείπνο στο Εστιατόριο ΠΛΑΓΙΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε το www.oenouyicottages.com.cy ή καλέστε στο 22 666 888.

Bρείτε τα στα Social Media @oenouyi_cottages , @oenouyi.playia, @oenouyi.winery.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close