Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Δύο elegant ξενοδοχεία για να ζήσεις τις πιο ξεχωριστές γιορτές!

Η γιορτινή ατμόσφαιρα απογειώνεται στα Louis Hotels

Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2023

Ξεχωριστή ατμόσφαιρα χαλάρωσης και εορταστικό πνεύμα, όπως αρμόζει στο κλίμα των ημερών, προσφέρουν τα ξενοδοχεία της Louis Hotels για όσους τα επιλέξουν για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Ήδη παραμυθένια σκηνικά στολίζουν τα lobbies και η ατμόσφαιρα της γιορτής κατακλύζει όλους τους χώρους, ενώ με τα ειδικά διαμορφωμένα εορταστικά μενού, ανά ημέρα, η καλοπέρασή όλων των επισκεπτών είναι μόνο μία κράτηση μακριά!

Οι ρομαντικοί που επιθυμούν να ζήσουν τα φετινά Χριστούγεννα με το ταίρι τους, να ξεφύγουν από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης και να απολαύσουν το εορταστικό πνεύμα σε ένα πιο πριβέ περιβάλλον, το The Ivi Mare, το αποκλειστικά για ενήλικες ξενοδοχείο της Elegant Collection by Louis Hotels στην Πάφο, είναι έτοιμο να προσφέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Οι δε λάτρεις της κοσμοπολίτικης Λεμεσού, μπορούν να επιλέξουν το 5* ξενοδοχείο Royal Apollonia μέλος της Elegant Collection by Louis Hotels, που είναι επίσης έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους με ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα που ξεκινά από τις 24 Δεκεμβρίου μέχρι την 1η του χρόνου.

IviMare3.jpg

The Ivi Mare: Ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός!
To 5άστερο The Ivi Mare, μέλος της Elegant Collection by Louis Hotels, στην Πάφο είναι έτοιμο για να προσφέρει ανανεωτικές αποδράσεις, μαγεύοντας κάθε επισκέπτη που επιθυμεί να ξεφύγει από τους γρήγορους αστικούς ρυθμούς και να βιώσει στο έπακρο το πνεύμα των Χριστουγέννων!

Με ένα ειδικά διαμορφωμένο εορταστικό περιβάλλον και ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, το εντυπωσιακό Design for Adults, The Ivi Mare, εγγυάται πως κάθε επισκέπτης θα νιώσει τη μαγεία των Χριστουγέννων στην πιο εξελιγμένη της εκδοχή.

IviMare1.jpg

Στο εορταστικό πρόγραμμα του ξενοδοχείου, που ξεκινάει από τις 23 Δεκεμβρίου έως την πρώτη μέρα του νέου έτους, συμπεριλαμβάνονται πολλά και ιδιαίτερα events που θα εντυπωσιάσουν κάθε επισκέπτη. Πέραν της ζωντανής μουσικής, τα gala dinners & lunches στο εστιατόριο του ξενοδοχείου “Palettes”, που είναι έτοιμο να προσφέρει ένα γαστρονομικό εορταστικό ταξίδι, υπάρχουν και ορισμένες δραστηριότητες οι οποίες θα αφήσουν άφωνους όλους τους συμμετέχοντες. Ορισμένες από τις δραστηριότητες στις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν οι επισκέπτες είναι το “Cocktail Demonstration” για όσους λατρεύουν να πειραματίζονται με τις ιδιαίτερες γεύσεις ενός cocktail και το “Cooking lessons: how to make a baklava” που θα παρουσιάσει την ιδιαίτερη διαδικασία προετοιμασίας και παρασκευής ενός από τα πιο αγαπημένα γλυκά ταψιού, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

IviMare1--.jpg

Το 5άστερο The Ivi Mare ειδικά για την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχει ετοιμάσει ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα που θα αποτελέσει μία αξέχαστη εορταστική εμπειρία διαμονής, γεύσεων και διασκέδασης για κάθε επισκέπτη.

Εξερευνήστε το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα που θα σας προσφέρει η επίσκεψή σας στο 5άστερο The Ivi Mare της Louis Hotels και αφήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων να σας συνεπάρει!

Βρείτε το εορταστικό πρόγραμμα ΕΔΩ: Ivi-Mare

Τηλέφωνο κρατήσεων or book online +357 26913555 & https://book.theivimare.com/
Website https://theivimare.com/
Instagram: The Ivi Mare
Facebook: theivimare

RoyalApollonia1.jpeg

The Royal Apollonia: Η μαγευτικότερη απόδραση στο κέντρο της Λεμεσού!
Το πλήρως ανακαινισμένο 5άστερο ξενοδοχείο The Royal Apollonia, μέλος της Elegant Collection by Louis Hotels, βρίσκεται στο κέντρο της κοσμοπολίτικης Λεμεσού και είναι έτοιμο να σας μεταδώσει στο έπακρο το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, σχεδιάζοντας ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα για αξέχαστες γιορτές.

Ξεκινώντας από τις 24 Δεκεμβρίου έως την 1η ημέρα του 2024, το Royal Apollonia σας προσκαλεί να αφεθείτε σε μια μαγευτική σειρά εορταστικών εκδηλώσεων.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, κάθε επισκέπτης θα ζήσει μια σειρά δραστηριοτήτων, εορταστικά μενού και ειδικές εκπλήξεις καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, που θα την κάνουν πιο όμορφη και πιο ατμοσφαιρική από ποτέ!

RoyalApollonia3.jpg

Για την ημέρα των Χριστουγέννων, το ξενοδοχείο Royal Apollonia έχει επιμεληθεί ένα πρόγραμμα γεμάτο εορταστική διάθεση, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και ζωντανή μουσική, εξασφαλίζοντας ότι κάθε επισκέπτης θα βιώσει το πραγματικό πνεύμα των ημερών.

Για όσους αναζητούν ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, το πλούσιο πρόγραμμα του Royal Apollonia, διασφαλίζει μια μοναδικά όμορφη εορταστική εμπειρία για όλους τους επισκέπτες του.

Το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς θα ξεκινήσει με τους αγαπημένους σας ενώ απολαμβάνετε ένα γαστρονομικό ταξίδι με το ειδικό εορταστικό μενού, που θα κάνει τη χρονιά να ξεκινήσει με τον πιο γευστικά αισιόδοξο τρόπο. Οι επισκέπτες θα αποχαιρετήσουν τον παλιό χρόνο και θα υποδεχθούν το 2024 με ένα επίσημο δείπνο στο εστιατόριο Aura, ενώ ο εορτασμός συνεχίζεται με μια δεξίωση για μια λαμπερή αφετηρία για τη νέα χρονιά.

RoyalApollonia3--.jpg

Στο Royal Apollonia στην καρδιά της Λεμεσού, η πρώτη μέρα του νέου έτους θα φέρει γούρι σε κάθε επισκέπτη που θα απολαύσει ένα ιδιαίτερο πρωτοχρονιάτικο πρωινό ώστε κάθε στόχος στη νέα χρονιά να τεθεί με το πιο αισιόδοξο και φωτεινό πρόσημο.

Τα εστιατόρια Aura, Alati & Akakiko Japanese καθώς και το Luna bar είναι έτοιμα και πλήρως εξοπλισμένα για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες!

Κάθε γωνιά του ξενοδοχείου Royal Apollonia ακτινοβολεί το εορταστικό πνεύμα και περιμένει να φιλοξενήσει στιγμές που αξίζει να παραμείνουν ανεξίτηλες.

Βρείτε το εορταστικό πρόγραμμα ΕΔΩ: Royal Apollonia

Website https://royalapollonialimassol.com/
Τηλέφωνο κρατήσεων or book online +357 25 508 808 & https://book.royalapollonialimassol.com/

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close