16-17 December 2023
Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Η Στασικράτους υποδέχεται το πιο φαντασμαγορικό γεγονός της χρονιάς

Το STASIKRATOUS CHRISTMAS MARKET φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στις καρδιές μας

Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2023

H Στασικράτους, ο δρόμος που πάντα λάμπει, προετοιμάζεται να υποδεχθεί το πιο φαντασμαγορικό γεγονός της χρονιάς, το STASIKRATOUS CHRISTMAS MARKET υπό την αιγίδα Ομάδας Καταστηματαρχών Στασικράτους και Παράδρομων!

Το γιορτινό αυτό event θα λάβει χώρα στις 16 και 17 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 20:00, με μια πληθώρα δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια (αναλυτικό πρόγραμμα επισυνάπτεται). Κατά μήκος της οδού Στασικράτους αλλά και στις παρόδους, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ποικιλία εκδηλώσεων.

Στον χώρο στάθμευσης δίπλα στο Pralina Experience, θα στηθεί ένα ζεστό, χριστουγεννιάτικο χωριό,με γαστρονομικές απολαύσεις, γλυκούς πειρασμούς αλλά και ποτό καθώς και μια αγορά με χειροποίητα προϊόντα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Στην οδό Κουμανούδη, θα στηθεί ένας συναυλιακός χώρος, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες να πλαισιώνουν την γιορτινή ατμόσφαιρα. Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, τα παιδιά θα απολαμβάνουν δραστηριότητες ενώ χορωδίες, μπάντες και σχολές χορού θα κρατήσουν συντροφιά στους επισκέπτες.

Εκπλήξεις, δώρα και happenings θα περιμένουν τους επισκέπτες καθ' όλη τη διάρκεια του STASIKRATOUS CHRISTMAS MARKET. Με παρόντα βέβαια τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά-βοηθούς του! Η Στασικράτους σας περιμένει να χορέψετε με ζωντανή μουσική, να απολαύσετε την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές για όλη την οικογένεια.

Η συμμετοχή και παρακολούθηση των δραστηριοτήτων θα είναι δωρεάν, με προαιρετικές εισφορές για το Ίδρυμα ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις. Στο χριστουγεννιάτικο χωριό θα γίνεται συλλογή ζεστών ρούχων και καινούριων παιχνιδιών για τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, Κλάδος Λευκωσίας.


Το STASIKRATOUS CHRISTMAS MARKET παρουσιάζει ο ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ.
Μέγας Χορηγός: ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
Χρυσοί Χορηγοί: REMEDICA, NESPRESSO, BEAUTY LINE
Χορηγοί: CYFIELD, TRUST, PRALINA EXPERIENCE, JOLTIE, JO MALONE LONDON
Υποστηρικτές: Δήμος Λευκωσίας, Χαραλαμπίδης-Κρίστης, PETROLINA, A.P Scaffolding Solutions, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΣΤΑΣΙΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΡΟΜΩΝ
Χορηγός Επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο
Διοργανώνει: PUBLICIST

Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων στον πιο λαμπερό δρόμο της πόλης!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close