26 December 2023
Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Η Λευκωσία στις 26 Δεκεμβρίου θα γεμίσει αγιοβασίληδες, για καλό σκοπό

#runicosia στις 26 Δεκεμβρίου –όπως κάθε χρόνο– τρέχουμε και συνεισφέρουμε στο Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ, για τα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία

Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2023

Δρομείς, ποδηλάτες, skaters, περπατητές αλλά και οργανωμένα σύνολα, εταιρίες και οργανισμοί της Λευκωσίας ελάτε με την παρέα σας, τους φίλους σας, τα παιδιά σας ή μόνοι και στηρίξτε τον κοινωφελή αυτό σκοπό!

Ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας, ο Δήμος Λευκωσίας, το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, Partners Connected Communications, Roadrunners και άλλοι οργανισμοί και εταιρίες στηρίζουν την πρωτοβουλία του RuNicosia (ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ) και διοργανώνουν σε συνεργασία με διάφορους φορείς της πόλης, για 8η συνεχή χρονιά την φιλανθρωπική εκδήλωση Santa Run στις 26 Δεκεμβρίου 2023.

Οι Άγιοι Βασίληδες ξεκινώντας από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, Δημαρχείο Στροβόλου, το σωματείο του ΑΠΟΕΛ και το Κολλέγιο ΚΑΣΑ και θα συγκλίνουν στον προαύλιο χώρο του Μακάριου Νοσοκομείου. Οι δρομείς θα τραγουδήσουν τα κάλαντα και μοιράσουν δώρα στα παιδία που παλεύουν με τον καρκίνο και το προσωπικό του νοσοκομείου. Των Αγίων Βασίληδων, θα ηγούνται έμπειροι δρομείς, ποδηλάτες κτλ. και θα κινηθούν σε ομάδες σε δημόσιους δρόμους και πάνω στα πεζοδρόμια και ακολουθώντας τους κανόνες τροχαίας κυκλοφορίας. Ο ρυθμός θα είναι αργός και "γιορταστικός" για να μπορούν όλοι να ακολουθήσουν ασχέτως ικανότητας και αντοχής.

Ο στόχος είναι η οικονομική ενίσχυση του “Ιδρύματος Ελπίδα” το οποίο στηρίζει το “κάθε παιδί να βγει νικητής από τη σκληρή αυτή δοκιμασία και ποτέ πια να επιτρέψουμε στον καρκίνο να κλέβει τη ζωή, από οποιοδήποτε παιδί”. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στον Ίδρυμα Ελπίδα, ενώ οργανισμοί και εταιρείες μπορούν να Οι συμμετέχοντες με την εγγραφή τους €20 (είκοσι ευρώ) ενώ τα καθαρά έσοδα όλα δίδονται στο Ίδρυμα Ελπίδας. Οι εγγραφές που έχουν ξεκινήσει από το Σάββατο 14 Οκτωβρίου θα γίνονται μόνο διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα http://www.santarun.com.cy μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2023.

Με το πέρας της χορωδιακής επίσκεψης μας στο Μακάριο Νοσοκομείο όλοι οι συμμετέχοντες θα καταλήξουν στον πεζόδρομο της οδού Λήδρας όπου θα τους προσφερθεί ζεστή σούπα και κρασί, απο τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας ενώ θα λάβει χώρα ένα unplugged μουσικό πάρτι με τραγούδια και χορό απο τους μαθητές του Παγκυπρίου Γυμνασίου.

σαντα.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close