Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου 2024
To Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 21:00 στην μουσική σκηνή του Κουρσάρου θα μας διασκεδάσουν οι νεαροί Γιαγκίνηδες που αυτό - χαρακτηρίζονται ως ρεμπέτικο - λαϊκοπαραδοσιακό σχήμα και έχουν αλωνίσει τους δρόμους των ελληνικών πόλεων και νησιών προκαλώντας «χαμό» στα social media, με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, αποκτώντας φανατικό κοινό σε όλη την Ελλάδα. Αυτή την περίοδο, εμφανίζονται στον ιστορικό Σταυρό του Νότου στην Αθήνα, ενώ παράλληλα ξεκινούν μεγάλη χειμερινή περιοδεία, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιήσουν και τις πρώτες τους συναυλίες εκτός Ελλάδας.
Δημιουργήθηκαν το 2019 από δύο νεαρούς μουσικούς, τον Σπύρο Ζήση και τον Παναγιώτη Σικλαφίδη, οι οποίοι αποφάσισαν να μοιραστούν την αγάπη τους για την ρεμπέτικη μουσική παίζοντας μουσική στα στενά της Θεσσαλονίκης.
Την περασμένη χρονιά ταξίδεψαν σχεδόν σε όλη τη χώρα, “οργώνοντας” μουσικές σκηνές, θέατρα και φεστιβαλ, με μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα, ηχογραφούσαν από την αρχή το πρωτότυπο τους υλικό, από το οποίο ήδη μας έχουν προσφέρει τον συγκινητικό “Αντάμη” και την ανεβαστική “Καταφερτζού”, που ήδη έχουν αγκαλιαστεί από το κοινό, ενώ προς τα τέλη της χρονιάς, αναμένεται η κυκλοφορία κι ολόκληρου του δίσκου “Άνθρωποι του δρόμου”, κομμάτια δηλαδή που γράφτηκαν για ανθρώπους που συνάντησαν την περίοδο που οι Γιαγκίνηδες έπαιζαν ακόμη σε υπαίθρια σημεία.
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 99852419
Είσοδος 10€
Κoursaros Music bar: Περνέρα 98, Παραλίμνι.
-
Κουρσάρος
27 Ιανουαρίου 2024
Σχετικά
Eurovision 2026 Ελλάδα: Κλείδωσε η ημερομηνία για τον εθνικό τελικό της χώρας
Ποιος θα εκπροσωπήσει άραγε φέτος την Ελλάδα
«Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ»: Μία μοναδική συναυλία με ζωντανή μουσική, 100μελή χορωδία και ηθοποιούς
μοναδική διασκευή και αφήγηση στα Ελληνικά του γνωστού παραμυθιού, για καλό σκοπό
Eurovision 2026 Ελλάδα: Στις 4 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των 28 φιναλίστ
Η ανακοίνωση των τραγουδιών θα γίνει από την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
Η πιο cool ελληνική μπάντα κατεβαίνει Λευκωσία τις γιορτές
Ο Ηλίας Μπόγδανος μαζί με το συγκρότημά του, τους INCO, έρχονται Κύπρο
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έρχεται τις γιορτές στη Λευκωσία
Μία ανεβαστική εμφάνιση, με πολλές επιτυχίες
Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής
Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο «Λακούβα» με μία εμφάνιση στη Λευκωσία
Χριστουγεννιάτικη μαγεία με Κωστή Μαραβέγια στη Λευκωσία
Ζούμε τον πιο γιορτινό ρυθμό των Χριστουγέννων με live μουσική, χορό και μαγεία για μικρούς και μεγάλους
Dani Gambino: Βάζει φωτιά στις γιορτές! Η πιο εκρηκτική συναυλία στην Κύπρο την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου!
Οι Γιαγκίνηδες θα στήσουν μία μεγάλη (λαϊκορεμπέτικη) γιορτή στην Αγία Βαρβάρα
Το πιο φρέσκο ρεμπετολαϊκό σχήμα, έρχεται Κύπρο
Eurovision 2026: Αυτές είναι οι 35 χώρες που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό
Η επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης - Πρόκειται για τον χαμηλότερο αριθμό συμμετοχών στην ιστορία του διαγωνισμού
Λούκας Γιώρκας, στο Maestro Live Stage!
Ένα αλλιώτικο μουσικό ταξίδι, που δεν πρέπει να χάσεις!