Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Πόσο Winter Lover είσαι;

4 ξενοδοχεία στο νησί, ιδανικά για οικογένειες αλλά και για ζευγάρια που αναζητούν τη χαλάρωση

Δημοσιεύτηκε στις 07 Φεβρουαρίου 2024

Τα Σάββατα και οι Κυριακές είναι οι μέρες που περιμένουμε μέσα σε ολόκληρη την εβδομάδα για να τις περάσουμε ολόκληρες μαζί με το ταίρι μας ή με την οικογένειά μας! Την ίδια στιγμή, όμως, αποζητούμε ένα μέρος όπου θα μπορέσουμε και εμείς να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε.

Σε κάποιους από τους ομορφότερους και πιο ειδυλλιακούς προορισμούς της χώρας μας υπάρχουν κάποια κάποια ξενοδοχεία που ανήκουν στην Elegant Collection και αξίζουν και με το παραπάνω τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό τόσο χάρη στις εκπληκτικές τους υποδομές, απόλυτα κατάλληλες για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή, όσο και χάρη στις εξαιρετικές τους υπηρεσίες. Εκλεπτυσμένοι χώροι, άνετα δωμάτια, ζεστή ατμόσφαιρα, μοναδική θέα και εξαιρετική γαστρονομία είναι κάποια από τα στοιχεία που τα κάνουν να ξεχωρίζουν! Είναι όμως και ένα της Family Collection, ιδανικό για ξεκούραστες διακοπές με τα παιδιά, που οι υποδομές του είναι απόλυτα κατάλληλες και ασφαλείς για μικρά παιδιά και οι παροχές του ιδανικές για να μην τους λείψει τίποτα, ούτε το παιχνίδι ούτε η διασκέδαση μέσα από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Τα τριήμερα λοιπόν και τα σαββατοκύριακα, ή ακόμα και οι διακοπές του Πάσχα, είναι ιδανική συνθήκη για να οργανώσετε μία καταπληκτική απόδραση σε κάποια από τα υπέροχα ξενοδοχεία της Louis Hotels σε υπέροχους προορισμούς (σε Λεμεσό, Πάφο και Πόλη Χρυσοχούς), εκεί όπου ο ποιοτικός χρόνος με τους αγαπημένους μας αποκτά άλλη ομορφιά και αξία. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στη δική σας οικογένεια και κλείστε δωμάτιο εγκαίρως για μία απόδραση μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

απολλωνια.jpg

Royal Apollonia (member of Elegant Collection by Louis Hotels)
Στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Λεμεσού και μολις ένα βήμα μακριά από τη θάλασσα, το 5άστερο Royal Apollonia θα γίνει αγαπημένο σημείο απόδρασης για ζευγάρια που αποζητούν ηρεμία και χαλάρωση σε ένα περιβάλλον κομψό, στυλάτο και ευχάριστο, που κερδίζει τις εντυπώσεις ανανεωμένο με έναν αέρα υπεροχής και αίγλης. Η πρόσφατη ανακαίνιση του ξενοδοχείου έδωσε νέα πνοή σε κάθε γωνιά του, δημιουργώντας μια εκλεπτυσμένη και κομψή ατμόσφαιρα. Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι έχουν πλήρως ανακαινιστεί, με κάθε λεπτομέρεια να έχει σχεδιαστεί σχολαστικά για να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία, ενώ η προνομιακή θέση του Royal Apollonia, πάνω στη θάλασσα, το αναδεικνύει ως μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές τόσο για τουρίστες όσο και για ντόπιους που αναζητούν ξεχωριστές στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας. Το ξενοδοχείο διαθέτει 204 δωμάτια και σουίτες σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση, τη χαλάρωση και την πολυτέλεια.

Την ίδια στιγμή, αέρας ανανέωσης φύσηξε και στα εστιατόρια του! Το ανανεωμένο εστιατόριο Akakiko αποτελεί ένα καταφύγιο για τους φανατικούς της ιαπωνικής κουζίνας, δελεάζοντας τους λάτρεις της γαστρονομίας με περίτεχνες δημιουργίες σούσι, απολαυστικά πιάτα τεπανιάκι και γεύσεις που ταξιδεύουν στην Ανατολή, καθώς και πολλά νέα απολαυστικά πιάτα, τα οποία έχουν προστεθεί πρόσφατα στο μενού του. Στο Alati, κατακτά τις αισθήσεις με χειροποίητες, αυθεντικές και πλούσιες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, φτιαγμένες με τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά.
Τέλος, το ξενοδοχείο προσφέρει «an elegant temple of wellbeing», που θα χαρίσει σε όλους τους επισκέπτες μία νέα και εντυπωσιακή εμπειρία spa & treatment, σε ένα χώρο που έχει σχεδιαστεί για να ηρεμεί το πνεύμα και το σώμα των επισκεπτών.

Σε κάθε γωνιά του ξενοδοχείου διακρίνεται η λεπτή φινέτσα με τις ιδιαίτερες φωτεινές πινελιές και τη νέα αισθητική η οποία αντανακλά την προσήλωση της Louis Hotels στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλής ποιότητας.

Κλείσε λοιπόν διαμονή και απόλαυσε έναν προορισμό που πραγματικά ταιριάζει απόλυτα σε κάθε καιρό και εποχή.

Royal Apollonia Limassol ***** | OFFICIAL SITE | Luxury Hotel and Spa

ivimare5a.jpg

The Ivi Mare – Designed for adults (member of Elegant Collection by Louis Hotels)
Για όσους επιζητούν πολυτελείς διακοπές 5 αστέρων, έχουν την επιλογή του Louis Ivi Mare, που βρίσκεται μόλις ένα βήμα από τη θάλασσα της Πάφου, σε μία τοποθεσία ιδιαίτερα προνομιακή που απολαμβάνει το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα της πόλης, και είναι ειδικά σχεδιασμένο αποκλειστικά για ενήλικες (designed for adults). Το ξενοδοχείο σχεδιάστηκε και διακοσμήθηκε με ιδιαίτερη καλαισθησία και σεβασμό προς το περιβάλλον. Το λευκό που επικρατεί παντού, σε συνδυασμό με το γαλάζιο της θάλασσας αποτελούν την παλέτα για την τέλεια μίνι-απόδραση. Το ξενοδοχείο προσφέρει δωμάτια με μαγευτική θέα στη θάλασσα, και σουίτες που σε προσκαλούν να χαλαρώσεις στο ιδιωτικό τους jacuzzi. Όλα ωστόσο είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή άνεση σε κάθε επισκέπτη. Το ίδιο εντυπωσιακά και ταυτόχρονα minimal & chic σχεδιασμένοι είναι και οι κοινόχρηστοι χώροι του, που αποπνέουν ηρεμία και εκλεπτυσμένη απλότητα, θυμίζοντας ότι το ζεν είναι ελληνικής καταγωγής!

Πέρα από άνετο λοιπόν και σικάτο, το The Ivi Mare είναι αναμενόμενα νόστιμο, προσφέροντας σε κάθε bon viveur την απόλυτη επιλογή αυθεντικών χορταστικών εμπειριών. Επίλεξε ανάμεσα στο Japanese fusion"Fiki", το οποίο προσφέρει εντυπωσιακές δημιουργίες της ιαπωνικής κουζίνας συνθέτοντας μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία για κάθε επισκέπτη ή στο Alati, με αυθεντικές και πλούσιες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας. Το ποτό σου θα το απολαύσεις στο Mirrors Indoor Bar, που προσφέρει πανοραμική θέα στο απέραντο γαλάζιο, ενώ διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών όσον αφορά στα cocktails, aperitifs και after-dinner nightcaps. Μάλιστα το συγκεκριμένο bar είναι σχεδιασμένο με το πιο sophisticated style in a bar exuding comfortable yet elegant ambiance.

Για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης μπορείς να επισκεφθείς το εντυπωσιακό spa το οποίο αποτελεί ένα μοναδικό καταφύγιο γαλήνης και χαλάρωσης που ταξιδεύει τις αισθήσεις. Σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο που περιλαμβάνει σάουνα, ατμόλουτρο και γυμναστήριο αλλά και μια θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ποιοτικές εξατομικευμένες υπηρεσίες ευεξίας και ομορφιάς από επαγγελματίες spa therapists.

The Ivi Mare – Designed for adults Paphos 5 Star Hotel | Luxury Seafront| The Ivi Mare

phaethon.jpg

Louis Phaethon beach (member of Family Collection by Louis Hotels)
Το δημοφιλές οικογενειακό ξενοδοχείο, τεσσάρων αστέρων, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες διακοπών με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αποτελώντας έναν επίγειο παράδεισο για οικογενειακές αποδράσεις! Πρόκειται για ένα complete All-Inclusive resort, που προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων για τα παιδιά, ακόμα και επαγγελματική animation team.

Στο Louis Phaethon Beach, λοιπόν, πέρα από τις στιγμές διασκέδασης, και οι στιγμές ξεκούρασης αποκτούν τη δική τους ξεχωριστή σημασία. Τα 422 δωμάτια του ξενοδοχείου, που πρόσφατα αναβαθμίστηκαν πλήρως, απέκτησαν νέα επίπλωση που ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις χρωμάτων και υλικών. Υψηλής ποιότητας στρώματα και μαξιλάρια υπόσχονται να χαρίσουν αξεπέραστες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης σε όλους τους ενοίκους. Πλήρης ανακαίνιση έγινε και στον χώρο του lobby με μοντέρνες πινελιές, απόλυτα προσαρμοσμένες με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του ξενοδοχείου, ενώ και οι μεγάλοι εξωτερικοί χώροι αναβαθμίστηκαν για να προσφέρει ακόμα περισσότερα σε όσους το επιλέξουν.

Τέλος, το Louis Phaethon Beach, διαθέτει και ένα υπέροχο σπα, το Planet Spa, που παρέχει θεραπείες σώματος, Massage και σάουνα.

Louis Phaethon Beach Pafos**** | OFFICIAL SITE | All-Inclusive Hotel Cyprus

πολις.jpg

Polis 1907 (member of Elegant Collection by Louis Hotels)
Τοποθετημένο στην «καρδιά» της Πόλης Χρυσοχούς, το παλιό αρχοντικό που κτίστηκε στις αρχές του 20ού αιώνα, με τοπική πέτρα και την παραδοσιακή τεχνική που είχαν παλιότερα, από το 2019 γεμίζει ζωή περιμένοντας τους ντόπιους και ξένους να απολαύσουν μια πραγματική εμπειρία τοπικής φιλοξενίας. Πρόκειται εξάλλου, για το κόσμημα της περιοχής, ένα πολύ ξεχωριστό ξενοδοχείο που δημιουργήθηκε με σκοπό να αναδείξει την παράδοση, προσφέροντας 6 guestrooms, με εκλεπτυσμένες, σύγχρονες ανέσεις και παροχές που εναρμονίζονται πλήρως με τα στοιχεία του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Το κάθε δωμάτιο διατηρεί το δικό του χαρακτήρα, με έντονα τα στοιχεία τοπικής παράδοσης και κουλτούρας. Το Polis 1907 διαθέτει πανέμορφο κήπο, ο οποίος είναι ο απόλυτος χώρος ηρεμίας και χαλάρωσης. Στο ισόγειο του Polis 1907 δημιουργήθηκε το ασιατικό εστιατόριο Akakiko όπου η ασιατική κουζίνα “συναντά” αρμονικά το παραδοσιακό στοιχείο. Στην όμορφη αυλή του προσφέρεται πρωινό και brunch το πρωί, όπως και καφέ και αρτοσκευάσματα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Το Polis 1907 περιμένει τους επισκέπτες να απολαύσουν μια πραγματική εμπειρία τοπικής φιλοξενίας.
Louis Hotels | Hotel in Polis Chrysochous | Louis Polis 1907

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close