Δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2024
Tο απόλυτο φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής πάει για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 23 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ Ρ5, ως headliner του φετινού EJEKT.
Από τη στιγμή που κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision το 2021, το ιταλικό συγκρότημα Maneskin έχει παρασύρει σαν τυφώνας τα πάντα και έχει κάνει το κοινό να παραληρεί απ΄άκρη σε άκρη του πλανήτη, θυμίζοντας εποχές από το παρελθόν, όταν οι καλλιτέχνες ήταν πραγματικά είδωλα για τους οπαδούς τους.
Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης για το πόσο τεράστια επιτυχία έχουν κάνει οι Maneskin σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα: δισεκατομμύρια streams σε όλες τις πλατφόρμες, headliners στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, sold out περιοδείες, πολυπλατινένια singles, βραβεία MTV, υποψηφιότητα για Grammy είναι μόνο λίγα από τα επιτεύγματά τους.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο πλανήτης έχει πάθει εμμονή με τους Maneskin. Κάθε κίνησή τους, κάθε στυλιστική πρόταση, κάθε κουβέντα τους προκαλεί κύμματα ενθουσιασμού και γίνεται πρώτη είδηση. H Victoria, ο Damiano, ο Thomas και ο Ethan, αυτοί οι 4 εικοσάρηδες από την Ιταλία έχουν κερδίσει τον τίτλο του “συγκροτήματος που θα σώσει τη ροκ μουσική”, καθώς έχουν δημιουργήσει ένα παγκόσμιο ρεύμα ενδιαφέροντος από το νέο κοινό για την κιθαριστική μουσική αλλά και το αντίστοιχο lifestyle.
Αυτή την απίστευτη ενέργεια τους θα απολαύσουμε επιτέλους κι εμείς στην Ελλάδα, στις 23 Ιουλίου στο EJEKT Festival. Ετοιμαστείτε για τη σαγηνευτική και αινιγματική περσόνα του Damiano. Ετοιμαστείτε για “Beggin”, “I Wanna Be Your Slave”, “Supermodel”, “Zitti E Buoni”, “The Loneliest”!
Εκτός από τους Maneskin (που θα εμφανιστούν στις 23 Ιουλίου), το EJEKT Festival έχει ήδη ανακοινώσει τους Korn και τους Spiritbox για τις 22 Ιουλίου, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν πολλά ακόμα ονόματα από το φετινό line-up.
Η προπώληση των εισιτηρίων για την ημέρα των Maneskin θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23.02 στις 14.00 ώρα Ελλάδος.
Σχετικά
Η Σελίν Ντιόν κάνει comeback στη σκηνή με συναυλίες στο Παρίσι
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η διάσημη τραγουδίστρια αναμένεται να πραγματοποιήσει σειρά συναυλιών το φθινόπωρο, στην La Défense Arena.
Sold out η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργύρου στη Λευκωσία
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανεβαίνει στη σκηνή για ένα βράδυ που αναμένεται να μείνει αξέχαστο
Από FF.C μέχρι ΛΕΞ: Η ελληνική hip hop σκηνή επιστρέφει δυνατά στο Neverland
Το Neverland Rock Bar ροκάρει παρέα με τον ράπερ Άγραφο βίβλο
Η Μαριάνα Κατσιμίχα, κόρη του Πάνου Κατσιμίχα, που έχει γίνει viral στο tik tok με «Το βαλς των χαμένων ονείρων»
Η φωνή πίσω από το τραγούδι που έγινε viral στα social media μιλά για όλα!
Bangaranga: Τι σημαίνει ο τίτλος του τραγουδιού που στέλνει η Βουλγαρία στη Eurovision
Το ρεφρέν του «Bangaranga» γίνεται viral στα social media - Σε ποια θέση το «βλέπουν» οι στοιχηματικές
Αυτός είναι ο επόμενος καλλιτέχνης που θα ανέβει στη σκηνή του λευκωσιάτικου Zazza
Έρχεται για μία δυνατή βραδιά γεμάτη επιτυχίες, στο απόλυτο hotspot της πόλης
Eurovision 2026: Τα στοιχήματα μετά την ανακοίνωση των 35 τραγουδιών
Στην κορυφή των στοιχηματικών και μάλιστα με αρκετά μεγάλη διαφορά παραμένει η Φινλανδία
Πρωτιά για την Antigoni και το Jalla (σε προβολές)
Ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια views στο YouTube
Ο Χρήστος Δάντης ακυρώνει όλες τις συναυλίες του (για 1.5 μήνα)
Η ανάρρωση του θα πάρει τελικά περισσότερο χρόνο από όσο υπολόγιζε
Eurovision 2026: Τα στοιχήματα με την πρώτη 10άδα, σε ποια θέση είναι ο Ακύλας και η Αντιγόνη
Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του «Ferto»
Το Βαλς των Χαμένων Ονείρων: Το viral τραγούδι που έχει κατακλύσει το TikTok και η μοναδική ερμηνεία της Μαριάνας Κατσιμίχα
Το «Βαλς των Χαμένων Ονείρων» συγκινεί τους χρήστες των social media, με τη φωνή της Μαριάννας Κατσιμίχα να ζωντανεύει αδημοσίευτους στίχους του σπουδαίου ποιητή Άλκη Αλκαίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2012
Κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ για το «Ferto», ο Ακύλας γίνεται πρωταγωνιστής σε videogame
Ο 27χρονος τραγουδιστής θα παρουσιάσει το «Ferto» στη σκηνή της Eurovision, στη Βιέννη, στο πρώτο μέρος του Α’ Ημιτελικού, την Τρίτη 12 Μαΐου 2026