Things to Do , Προσεχώς

Η Τσικνοπέμπτη, η βραδινή ποδαράτη και το Καρναβάλι Αμμοχώστου

Αν ήσουν πέρσι εκεί, ξέρεις τι σε περιμένει

Δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2024

Το φετινό καρναβάλι πλησιάζει, οι διεργασίες συνεχίζονται με τρελούς ρυθμούς και οι εκδηλώσεις είναι έτοιμες προς ανακοίνωση.

👉 Πρώτος σταθμός η Τσικνοπέμπτη (Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024)👈

Όπως κάθε χρόνο, οι εκδηλώσεις μας ξεκινούν την Τσικνοπέμπτη, όταν όλοι μας θα μαζευτούμε από το απόγευμα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι για να φάμε, να πιούμε και φυσικά να χορέψουμε με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα «ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ».

Το «τσίκνωμα» όπως και κάθε χρόνο θα το αναλάβουν οργανωμένα σύνολα, τα οποία θα πωλούν τα παραδοσιακά εδέσματα της ημέρας.

Το μεγαλύτερο γεγονός της βραδιάς θα είναι η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ Δημήτρη Τσιερκέζου (Πέπε), ο οποίος θα παραλάβει το σκήπτρο του περσινού βασιλικού ζεύγους, Χριστιάνας Σιοπαχά και Κώστα Φλουρέντζου. Μικροί και μεγάλοι ελάτε να γνωρίσετε τον φετινό Βασιλιά και φυσικά να φάμε, να πιούμε και να χορέψουμε!

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!

👉Δεύτερος σταθμός η βραδινή ποδαράτη και το ξέφρενο πάρτι (Σάββατο 16 Μαρτίου 2024)👈

Αν ήσουν στην περσινή ποδαράτη και το πάρτι που ακολούθησε δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Για όσους θα έρθετε για πρώτη φορά, να πούμε ότι η καθιερωμένη βραδινή ποδαράτη θα πραγματοποιηθεί στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου και δεν χρειάζεται να έρθετε με κάποια ομάδα.

Όλοι μαζί, ο καθένας με το θέμα που θα επιλέξει να ντυθεί θα ξεχυθούμε στους δρόμους και θα χορέψουμε σάμπα και άλλους ρυθμούς που θα συνάδουν βεβαίως με την ημέρα!

Η συνέχεια; Γνωστή! Μετά την ποδαράτη θα καταλήξουμε στην πλατεία του Παραλιμνίου, όπου θα διασκεδάσουμε χορεύοντας σε τρελούς καρναβαλίστικους ρυθμούς!

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!

👉Τρίτος σταθμός η μεγάλη Επαρχιακή παρέλαση Καρναβαλιού Αμμοχώστου 2024 (Κυριακή 17 Μαρτίου 2024)👈

Οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις κορυφώνονται την Κυριακή 17 Μαρτίου με την Επαρχιακή Καρναβαλίστικη παρέλαση Αμμοχώστου που θα διεξαχθεί κατά μήκος της Λεωφόρου Πρωταρά στο Παραλίμνι. Μικροί και μεγάλοι συγκεντρωνόμαστε με μπόλικη τρέλα και τις υπέροχες στολές μας, άλλοι για να λάβουμε μέρος στην παρέλαση και άλλοι για να την παρακολουθήσουμε και να διασκεδάσουμε!!

ΕΣΥ ΔΗΛΩΣΕΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ;

Αν όχι, βρες την αίτηση ΕΔΩ ➡️ https://bitly.ws/3cUMk

FB_IMG_1708617560101.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close