Μη χάσετε , Μουσική

Οι 13 συναυλίες που θα πάμε τον Ιούνιο

Αυτές είναι οι συναυλίες του μήνα, που ανακοινώθηκαν καιπρέπει να ξέρεις

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2021

Το φετινό Ιούνιο, θα απολαύσουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια, μουσικές και μελωδίες, κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό.... και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό! 

Ακόμα πιο χαρούμενοι δε είμαστε για όλα όσα ανακοινώθηκαν μέχρι σήμερα και αφορούν τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού!

Πολλές, λοιπόν, μικρές και μεγάλες, κοντά ή μακριά μας, με γνωστά και αναγνωρισμένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο, οι συναυλίες αυτόν τον Ιούνιο, θα μας βάλουν ξανά σε mood "συναυλιακού καλοκαιριού", που τόσο πολύ μας έλειψε!

Εξ ου κι εμείς, ετοιμάσαμε έναν μίνι οδηγό με ό,τι ανακοινώθηκε μέχρι σήμερα, για να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι σιγά-σιγά! 

Γιάννης Χαρούλης
O Γιάννης Χαρούλης και η μουσική του παρέα μας προσκαλούν να αισθανθούμε, να μοιραστούμε και κυρίως να ξανασμίξουμε, υπό τον ήχο αγαπημένων μας τραγουδιών. Μπορεί τα φιλιά, οι αγκαλιές και ο χορός να απουσιάζουν, η ανάγκη μας όμως να ιδωθούμε ξανά, μοιάζει μεγαλύτερη από ποτέ αυτό το καλοκαίρι. Το ραντεβού μας ανανεώνεται σε ανοιχτούς χώρους και κάτω από έναστρους ουρανούς, ώστε να θυμηθούμε όλοι τη σημασία του να «είμαστε μαζί» και να δημιουργήσουμε μια μεγάλη «μουσική αγκαλιά». Ας γεμίσουν λοιπόν οι αποστάσεις μεταξύ μας με τις φωνές και τα τραγούδια μας.
ΜΟΥΣΙΚΟΙ:  Λευτέρης Ανδριώτης/Λύρα, Μιχάλης Καλκάνης/Κοντραμπάσο, Βασίλης Μπαχαρίδης/Κρουστά, Θανάσης Τζίνγκοβιτς/Ηλεκτρική Κιθάρα, Πάνος Τόλιος /Κρουστά, Ορέστης Μπενέκας/Πλήκτρα, 
ΤΕΧΝΙΚΟΙ: Παναγιώτης Ριζόπουλος- Νίκος Κωνσταντάκης / Σχεδιασμός Ήχου, Μαρία Βενετάκη/ Σχεδιασμός Φωτισμού.
>> Πέμπτη 3 & Παρασκευή 4 Ιουνίου, Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, Λευκωσία, 21.00. Τηλέφωνο κρατήσεων: 99810011. Είσοδος:€25.

Χρήστος Θηβαίος
Ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, από τους "Συνήθεις Υπόπτους" και τον "Άμλετ της Σελήνης" έως το "Σιδερένιο νησί". Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του, που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα Γώγου. Επίσης θα ακούσουμε όσα τραγούδια του έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια: “Ημερολόγιο”, “Ας Χαθείς”, “Αγάπη”, “Ο Άμλετ τη Σελήνης”, “Δεν Είμαι Άλλος”, “Παλιός Στρατιώτης”, “Μικρή Πατρίδα”, “Βροχή μου”, “Γυναίκα”, καθώς και το νέο του τραγούδι “Τη θάλασσα ζητούσες να ξεβάψεις”, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα.
>> Τρίτη 8 Ιουνίου, Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, 21.00.
>> Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021, Κηποθέατρο Λεμεσού, 20.30. 
Πληρ. 99 361194.

Μέλιsses 
Μπορεί να αφήσαμε μία χρονιά που αποδείχθηκε εξαιρετικά σκοτεινή ιδιαίτερα για τους εργαζόμενους στον πολιτισμό, όπως και τους λάτρεις των συναυλιών και άλλων αντίστοιχων εκδηλώσεων, αρχίζουμε να ελπίζουμε όμως σε ένα πιο φωτεινό καλοκαίρι... Σαν αυτό που μας τραγουδούν οι Mέλιsses, το συγκρότημα που ξέρει πώς να μας φτιάχνει τα καλοκαίρια μας με τα ταγούδια του!  Το πιο ανατρεπτικό ελληνικό συγκρότημα προγραμματίζει δύο μοναδικές εμφανίσεις στις 9 και 10 Ιουνίου στην πόλη του Ζήνωνα, στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας.  Όλα μοιάζουν καλοκαιρό με το Νο1 ελληνικό Συγκρότημα ΜΕΛΙΣΣΕΣ LIVE για 2 μοναδικές παγκύπριες συναυλίες.
>> Τετάρτη 9 & Πέμπτη 10 Ιουνίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας. Ώρα έναρξης 21:00. Εισιτήρια-Κρατήσεις στο τηλέφωνο 7777 7040 και www.tickethour.com.cy.

Φοίβος Δεληβοριάς
Ο Φοίβος Δεληβορίας και τα παιδικά του τραγούδια έρχονται στην Λευκωσία στις 11 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς και στις 13 Ιουνίου στην Λεμεσό στο Δημοτικό κηποθέατρο Μάριος Τόκας. Οι παραστάσεις αυτές υπόσχονται κέφι, συμμετοχή των φίλων του και κυρίως πολύ τραγούδι και πολλά χαμόγελα… Και πώς αλλιώς θα μπορούσε να είναι…. αφού στις παραστάσεις αυτές έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του και το Ελεφαντάκι, και η τρελλοπαρέα του Φοίβου και όλη η αγάπη και το μεράκι που οδήγησαν στα πρώτα αυτά παιδικά τραγούδια του μοναδικού παραμυθά – τραγουδοποιού…
>> Παρασκευή 11 Ιουνίου, Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία.
>> Κυριακή 13 Ιουνίου, Δημοτικό κηποθέατρο Μάριος Τόκας, Λεμεσός. 
Ώρα Έναρξης: 7μ.μ. Εισιτήρια: €15
Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy

Καίτη Γαρμπή 
Η Καίτη Γαρμπή επέστρεψε τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο και βρίσκεται στο επίκεντρο τόσο δισκογραφικά όσο και με τις εμφανίσεις της. Εξάλλου, έχει μία μακρά πορεία στο τραγούδι, ερμηνεύοντας αγαπημένα κομμάτια που έχουν αφήσει εποχή...  Αυτές λοιπόν οι αγαπημένες επιτυχίες θα μας ταξιδέψουν και στην επικείμενη εμφάνισή της στην Κύπρο, το Σάββατο 12 Ιουνίου στο Theama Venue. Ένα βράδυ γεμάτο μουσικές επιτυχίες και αξέχαστες στιγμές. Ο όμιλος Breeze μάς υποδέχεται ξανά με ασφάλεια, και μας υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά διασκέδασης!
>> Σάββατο 12 Ιουνίου Theama Venue, Λεμεσός. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 7000 4711.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ - ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ 
«Κοίτα Γύρω» ο τίτλος της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας του Γιάννη Κότσιρα. «Κοίτα Γύρω» ο τίτλος του τραγουδιού, που ήδη έχουμε αγαπήσει, από τον νέο του δίσκο σε μουσική  Χριστόφορου Γερμενή και στίχους του ίδιου. Φέτος το καλοκαίρι, ο αγαπημένος ερμηνευτής και η παρέα του, που αποτελείται όπως πάντα από εξαιρετικούς μουσικούς, σταθερούς συνεργάτες και φίλους του τα τελευταία χρόνια, έρχονται να μας χαρίσουν ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές με αγαπημένα τραγούδια. Με ένα πρόγραμμα, που έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να περάσουμε όμορφα και να βγούμε από τη δυσκολία των καιρών, που μας κράτησε μακριά από αυτά που αγαπάμε, ανάμεσά τους και τη μουσική. Με το «Κοίτα Γύρω» ο αγαπημένος ερμηνευτής στέλνει το μήνυμα στον κάθε ένα από εμάς και μοιράζεται μαζί μας το γράμμα που έγραψε στα παιδιά του, στην περίπτωση που δεν θα μπορέσει ο ίδιος να πει όλα αυτά από κοντά. Συμβολικό και τόσο επίκαιρο σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε. Από το πρόγραμμα δεν θα λείψουν φυσικά και τα καινούρια τραγούδια από την νέα δισκογραφική του δουλειά όπως τα  «Έρωτας ή τίποτα», «Καρδιά μου», «Την αμαρτία μου τη λέω».
Περιμένουμε ανυπόμονα τις πρώτες καλοκαιρινές συναυλίες και τα βράδια τα γεμάτα αγαπημένες μουσικές, που τόσο μας έχουν λείψει!
Συμμετέχουν οι: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: πλήκτρα/ενορχηστρώσεις, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι, Κώστας Μιχαλός: κιθάρες, Hρακλής Παχίδης: τύμπανα, Γιάννης Πλαγιανάκος: μπάσο, Δήμητρα Μπουλούζου: φωνή/βιολί, Στρατής Καραδημητράκης /Λάμπρος Μπούνας: Επιμέλεια ήχου, Φίλιππος Τρέπας: Φωτισμοί.
>> Σάββατο, 12 Ιουνίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, Ώρα: 20:30
>> Δευτέρα, 14 Ιουνίου, Κηποθέατρο Λεμεσού, Ώρα: 20:30
>> Τρίτη 15 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Ώρα: 20:00
Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα acs courier σε όλες τις πόλεις (77777040).


Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος - «Η Εποχή του Θερισμού»
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ταξιδεύουν αυτό το καλοκαίρι την «Εποχή του Θερισμού» σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η «Εποχή του Θερισμού», η νέα παράσταση της πλέον καταξιωμένης δημιουργικής ομάδας της ελληνικής μουσικής, μία παράσταση βασισμένη στον τελευταίο ομότιτλο δίσκο τους που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και θεωρήθηκε το καλύτερο έργο τους έως τώρα, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά μπροστά στο κοινό, ύστερα από το δύσκολο χειμώνα που προηγήθηκε. Τα καινούργια, πολυαναμενόμενα τραγούδια τους, ήρθαν με φόρα για να μεταφέρουν το φως, τη λάμψη και την αισιοδοξία τους αλλά ταυτόχρονα και το ρεαλισμό και τα κοινωνικοπολιτικά μηνύματά τους σε μία παράξενη και σκοτεινή εποχή. Και με όλη τη χαρά και την ανυπομονησία της επιστροφής στις live εμφανίσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου θα τα παρουσιάσει με το μοναδικό, φλεγόμενο τρόπο της στη σκηνή, μαζί με όλες τις μεγάλες επιτυχίες που τους καθιέρωσαν. Μία συναρπαστική συναυλία, από εκείνες που μας έλειψαν πολύ, με την εγγύηση των εξαιρετικών συντελεστών της, αυτό το καλοκαίρι σε Ελλάδα και Κύπρο.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: PROSPERO, www.prospero.com.gr 
>> Τρίτη 15 Ιουνίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, Μάριος Τόκας.
>> Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία.
>> Παρασκευή 18 Ιουνίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21:00.
Πληροφορίες: 99059257.

Μιρέλα Πάχου & Βαγγέλης Γερμανός
Με την αστείρευτη ενέργεια, το χαμόγελο και βέβαια... το ακορντεόν της, η Μιρέλα Πάχου συναντά τον αειθαλή Βαγγέλη Γερμανό με την κιθάρα του, σε μια... "κρουαζιέρα για δύο" με αγαπημένες μελωδίες! Η Μιρέλα έχει στις αποσκευές της πολύτιμες συνεργασίες με τους Θάνο Μικρούτσικο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Σαββόπουλο, Γιάννη Κότσιρα, Νίκο Πορτοκάλογλου, Γιώργο Νταλάρα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μίλτο Πασχαλίδη, Χρήστο Θηβαίο, Σάκη Μπουλά, Γιάννη Ζουγανέλη κ.ά. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει την τρίτη δισκογραφική της δουλειά, ύστερα από τους δύο δίσκους της, «Μιρέλα» και «Λίγο χρώμα», που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, ειδικά το «Μιρέλα» αλλά και το «Δύο και Κάτι» (σε μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα), το «Λίγο χρώμα», το «Ριπλέι», το «Στη δική μου γειτονιά» (τραγούδι τίτλων καθημερινής σειράς του Αντ1 Κύπρου ‘Pasta Pomilωri’), το «Έρωτας Παρωδία» που της χάρισε η Πέννυ Μπαλτατζή, αλλά και οι «Νομάδες» με τη συμμετοχή των Γιάννη Κότσιρα και Μίλτου Πασχαλίδη. Ο Βαγγέλης Γερμανός, ανήσυχος και δημιουργικός, ακολουθώντας μια διαδρομή απ' τα "Μπαράκια" ως τα "Μπλουζάκια" με τραγούδια όπως "Κηπουρός", "Κρουαζιέρα", "Απόκληρος", "Μπανιέρα", "Δραπέτης", "Γόησσα", "Σκλάβος σου για πάντα" και τόσα άλλα, διατηρεί περίτεχνα σταθερή, μια πορεία που ο ίδιος χάραξε. Χαρακτηρισμένα - όχι άδικα - ως ο “εθνικός” μας τροβαδούρος, ο Βαγγέλης με την κιθάρα του είναι μια εικόνα που έχει το δικό της στίγμα στην πορεία της ελληνικής πραγματικότητας.
>> Πέμπτη 17 Ιουνίου στην Πλατεία - Σκαλί Αγλαντζιάς!
>> Παρασκευή18 Ιουνίου, Οινοποιείο ΕΤΚΟ, Λεμεσός
Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy & acs courier (77777040). Πληροφορίες: 99059257.

Ελένη Φουρέιρα & Mad Clip
Δύο από τα πιο επιτυχημένα και hot πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Mad Clip και η Ελένη Φουρέιρα ενώνουν τις δυνάμεις τους αυτό το καλοκαίρι παρουσιάζοντάς μας μια εκκωφαντική συνεργασία με τίτλο «Μπορεί». Κι ευτυχώς για μας, το hit του καλοκαιριού θα το ακούσουμε ζωντανά, στην ίσως πιο ανεβαστική συναυλία του Ιούνη! Ο πιο hardest-working-man της trap σκηνής και η «βασίλισσα» της ελληνικής pop, έρχονται στην Κύπρο τον Ιούνιο, και συγκεκριμένα την Κυριακή 20 Ιουνίου, για μία εμφάνιση στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα ξεσηκώνουν τους πάντες στο πέρασμα τους! 
>> Κυριακή 20 Ιουνίου, Κηποθέατρο Λεμεσού Μάριος Τόκας, Λεμεσός. Ώρα Έναρξης: 20:30. Εισιτήρια: tickethour.com.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου 
Επιτέλους ξανά μαζί! Μετά από ένα πολύ δύσκολο και μοναχικό χειμώνα, συναντιόμαστε όλοι μαζί στη συναυλία του Βασίλη την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών και την Πέμπτη 24 Ιουνίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού. Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εμπειρία μιας live συναυλίας, τη διάδραση μεταξύ κοινού και τραγουδιστή, το αίσθημα να γινόμαστε όλοι ένα, μια μεγάλη παρέα και να τραγουδάμε μαζί τα αγαπημένα μας τραγούδια.
Και αυτό ο Βασίλης το ξέρει πολύ καλά. Και είναι ανυπόμονος για την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Ιουνίου, γιατί όπως έλειψαν σε μας οι συναυλίες, το ίδιο και περισσότερο έλειψαν σε αυτόν. Έτοιμος από καιρό, θα μας τραγουδήσει όλα όσα θέλουμε να ακούσουμε: τα πολιτικά του, τα ερωτικά του, τις επιτυχίες του, τα δικά του αγαπημένα, αλλά και φρέσκα τραγούδια από τον νέο του δίσκο «Αντίλαλος». Πάντα με τη μοναδική φωνή του, το έντονο συναίσθημα και την τρυφερή διάθεση του αιώνιου έφηβου. Μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες, με τον Αντρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις, καθώς και οι φωνές της Μαίρης Μπρόζη και του Απόστολου Μόσιου.
>> Τετάρτη 23 Ιουνίου, Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, Λευκωσία.
>> Πέμπτη 24 Ιουνίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού. 
Ωρα έναρξης: 21:30. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30. Πληρ. 99 361194.

Ελεονώρα Ζουγανέλη
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μάς λέει «Παρτ' Αλλιώς», κάνοντάς μας νεύμα για τις δύο επικείμενες καλοκαιρινές συναυλίες της στην Κύπρο. Τα τραγούδια, εξάλλου, πάντα αυτό έκαναν και πάντα αυτό θα κάνουν. Θα κουμπώνουν ακριβώς σε κάποιες στιγμές της ζωής μας. Και για κάθε στιγμή, υπάρχει και ένα τραγούδι. Μπορεί να μην το αντιληφθείς αμέσως, αλλά θα έρθει η στιγμή που θα κουμπώσει ακριβώς.Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν σε Σκαλί και Κηποθέατρο σε Λευκωσία και Λεμεσό αντίστοιχα. 
>> Πέμπτη 24 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία.
>> Παρσεκυή 25 Ιουνίου, Κηποθέατρο Μάριος Τόκας, Λεμεσός.

Μαρίζα Ρίζου
Μετά από έναν μουντό χειμώνα, τόσο διαφορετικό από όλους τους προηγούμενους, η καλύτερη πρόταση για μια ξεσηκωτική βραδιά, που θα μας κάνει να ξεχαστούμε, είναι η καλοκαιρινή συναυλία της Μαρίζας Ρίζου! Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο όπως πάντα με μεράκι, με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα, καινούρια, πικάντικες διασκευές, πρόζα, ενέργεια, κέφι, διάδραση!
Θα ακούσετε κιθάρες, πιάνο, hammond, τζουράδες, νταούλια και διάφορα άλλα στο Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια, στο Έλα ψυχούλα μου, στο Καίγομαι και στο Ζητάτε να σας πω, αλλά βέβαια και στο Πετάω, στο Πάμε μια βόλτα, στο Είναι μικρή η ζωή, όπως και στα πιο καινούρια Κάποιος να με σύρει και Πόσο Βλάκας. Με ανοιχτή καρδιά και λαχτάρα θα απολαύσουμε μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή βραδιά ένα ξεχωριστό live την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 στο Σκαλί Αγλαντζιάς
Πιάνο / Hammond / Roads / Επιμέλεια ενορχηστρώσεων: Μάρκος Χαϊδεμένος
Τύμπανα: Παναγιώτης Κωστόπουλος
Κοντραμπάσο / Synth Bass / Μελόντικα / Ρεκ: Γιώργος Μουχτάρης
Κιθάρες / Τζουρά / Φωνή: Άγγελος Αϊβάζης
Υπεύθυνος ήχου: Αγαπητός Καταξάκης & Ηλίας Καρούμπαλης
Φωτισμοί: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου
Παραγωγή: Μenta Art Events
>> Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, Σκαλί Αγλαντζιάς. Ώρα έναρξης: 20.00. Πληροφορίες: 99059257. Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα acs courier σε όλες τις πόλεις (77777040)

Άλκηστις Πρωτοψάλτη & Μιχάλης Χατζηγιάννης
Η σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο κορυφαίος Μιχάλης Χατζηγιάννης, αυτό το καλοκαίρι -που όλοι περιμένουμε με λαχτάρα - θα μοιραστούν την σκηνή χαρίζοντάς μας «Μια αγκαλιά τραγούδια»! Οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους και τα τραγούδια τους που τόσο έχουμε όλοι αγαπήσει!  Μας υπόσχονται ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με το ακριβό τους «Διθέσιο», ένα νοσταλγικό «Πάρτι», μία καλοκαιρινή «Γιορτή», μας προκαλούν σιγοψιθυρίσουμε μαζί τους την «Σωτηρία της ψυχής» να απογειωθούμε με τα «Χέρια ψηλά», να τραγουδήσουμε όλοι μαζί το αγαπημένο μας «Χορεύω»! Το νέο τραγούδι «Νικητές Χαμένοι» που ερμηνεύει με τον ξεχωριστό της τρόπο η κορυφαία ερμηνεύτρια, σε μουσική του σπουδαίου συνθέτη και μουσικού αυτή την φορά Μιχάλη και στίχους του Σταύρου Σταύρου, ήταν η αφορμή για να γεννηθεί αυτή η υπέροχη συνεργασία που θα μας κάνει τις μουσικές βραδιές αξέχαστες.
>> Τετάρτη 30 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία, στις 20.30. 
>> Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021, Κηποθέατρο Λεμεσού Μάριος Τόκας στις 21.00
Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS Courier σε όλες τις πόλεις (77777040).

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close