Eating News , Εστιατόρια

Τα Chesters, Zen και Estilo λειτουργούν κανονικά

Η ανακοίνωση του διάσημου ομίλου μετά τη χθεσινή πυρκαγιά

Δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2024

Το απόγευμα της Τρίτης, 27 Μαρτίου ξέσπασε φωτιά σε ένα πολύ δημοφιλές εστιατόριο στην περιοχή Παρεκκλησιά στη Λεμεσό, η οποία κατάφερε έγκαιρα να τεθεί υπό έλεγχο. Ο λόγος για το Chi Lounge, μέλος του Uptown Square.

Σύμφωνα μάλιστα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, «η φωτιά εκδηλώθηκε στις διακλαδώσεις ολόκληρου του φουγάρου του εστιατορίου και σε μέρος ξύλινης οροφής/σέντε, καθώς και σε γυψοσανίδες στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι για την κατάσβεση έγινε μερική αποσυναρμολόγηση της στέγης όσο και μέρος εσωτερικών γυψοσανίδων του εστιατορίου, αλλά και πως εντός του κτιρίου υπήρχε το προσωπικό, το οποίο απομακρύνθηκε χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Λίγες ώρες μετά ήρθε και η ανακοίνωση του ομίλου Uptown Square, σχετικά με τη λειτουργία των άλλων εστιατορίων του, αλλά και του Chi Lounge - Modern Oriental Cuisine.

«Αγαπητοί φίλοι, σας ευχαριστούμε όλους για τις κλήσεις και τη συμπαράστασή σας. Η κατάστασή μας είναι υπό έλεγχο και το πιο σημαντικό είναι ότι κανείς δεν τραυματίστηκε. Τα CHESTERS, ZEN και ESTILO λειτουργούν κανονικά. Τα πιάτα της κουζίνας από το CHI είναι σε αναμονή μέχρι νεωτέρας (κινέζικα, ινδικά και ταϊλανδέζικα).

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close