Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2021
Μπορεί η Ελληνίδα τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την χώρα μας στον φετινό Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, να μην κατέκτησε μια θέση στην τελική δεκάδα, ωστόσο οι επιτυχίες την διαδέχονται η μια μετά την άλλη.
Λίγες ημέρες μετά την εμφάνιση της στη φετινή Eurovision με το "El Diablo", που έγινε ένα από τα super hits της διοργάνωσης και απέσπασε εξαιρετικά reviews, η Panik Records και η αμερικανική δισκογραφική εταιρεία Sony Music υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για την τραγουδίστρια.
Το "El Diablo" ξεπερνά για ακόμα μία φορά τα σύνορα, καθώς θα κυκλοφορήσει και θα προωθηθεί από την Sony Music σε όλο τον κόσμο.
Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το τραγούδι από την ξεχώρισε σε όλη την Ευρώπη. Μεταξύ άλλων, μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, το music video ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο YouTube views παραμένοντας σταθερά στις πρώτες θέσεις των trends σε πολλές χώρες.
Επίσης, το τραγούδι και στο top10 της παγκόσμιας λίστας του Spotify με τα πιο viral τραγούδια, ενώ αυτή τη στιγμή έχει περισσότερα από 12 εκατομμύρια streams.
Πηγή: panikmusic.gr
Σχετικά
O Γρηγόρης Σαμόλης έρχεται για ένα γνήσιο κρητικό γλέντι στο Μαρώνι
Η Κύπρος ετοιμάζεται για μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη κρητική μουσική, χορό, πάθος και αυθεντικό γλέντι!
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το 39ο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ
Θα επιστρέψει και πάλι το καλοκαίρι.
Ανακοινώθηκαν οι καλλιτέχνες που θα μας διασκεδάσουν στον Χορό του Καϊσιού
Έρχονται με ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και αγαπημένες επιτυχίες!
Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη: Βίντεο από την αγρυπνία στη Νίκαια
Πλήθος θαυμαστών και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν στην αγρυπνία, το βράδυ της Κυριακής
Μετά τη συναυλία-υπερθέαμα στη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Ρέμος έρχεται στην Κύπρο
Μετά από μια ιστορική βραδιά στη Θεσσαλονίκη με περισσότερους από 200.000 θεατές, ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή της Κύπρου.
Η Σελίν Ντιόν επέστρεψε στη σκηνή έπειτα από έξι χρόνια απουσίας
Η συγκίνηση της τραγουδίστριας ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής της επάνω στη σκηνή - «Είμαι όλα όσα είμαι επειδή με αγαπήσατε»
Ο APON ακύρωσε συναυλία του λόγω του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη: Σε τέτοιες στιγμές η μουσική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα
Ο τραγουδιστής θα εμφανιζόταν στην Πάτρα, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, τη μέρα που θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη
Η Ρίτα Αντωνοπούλου στη Λευκωσία για διήμερο Masterclass Τραγουδιού & Ερμηνείας
«Άκου τη φωνή σου... όπως δεν την έχεις ξανακούσει!»
Γιώργος Μαζωνάκης: Τι αναφέρεται για την αιτία θανάτου – Τη Δευτέρα η κηδεία
Όσα έγιναν γνωστά
Αναβάλλεται η συναυλία της Πάολας στην Κύπρο
Λόγω του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, η συναυλία της Πάολας μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία