Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Cinema Preview: Έρχονται τον Μάιο!

Από το "προκλητικό" Nymphomaniac μέχρι blockbuster αμερικανικές παραγωγές όπως Maleficent και X-Men: Days of Future Past, ο κινηματογραφικός Μάιος τα έχει όλα!

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαΐου 2014

The Other Woman
Cameron Diaz, Leslie Mann και Kate Upton πρωταγωνιστούν στη ρομαντική κωμωδία του Nick Cassavetes, στην οποία συμμετέχουν παράλληλα η Nicki Minaj, αλλά και ο Δανός ηθοποιός Nikolaj Coster-Waldau, ο οποίος έγινε γνωστός παγκοσμίως μέσα από το ρόλο τού Jaime Lannister στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Game of Thrones”. Η ταινία αφηγείται την ιστορία τριών γυναικών που ερωτεύονται τον ίδιο άντρα.
Πρεμιέρα 9 Μαΐου

 

Neighbors
Ένα καθωσπρέπει ζευγάρι, ζει σε μια καθωσπρέπει συνοικία των προαστίων. Η ζωή τους κυλά ήρεμα και μεγαλώνουν το μωρό τους, ώσπου ακριβώς απέναντί τους έρχεται κι εγκαθίσταται μια αδελφότητα φοιτητών. Αρχικά, το ζευγάρι βλέπει ευχάριστα τους νέους ‘cool’ γείτονες, ώσπου σταδιακά η ζωή τους γίνεται μια σκέτη κόλαση. Αμερικανική κωμωδία με τους δημοφιλείς Zac Efron, Seth Rogen και Dave Franco στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Πρεμιέρα 9 Μαίου

 

Godzilla
Το διάσημο τέρας ζωντανεύει ξανά στη μεγάλη οθόνη! Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Aaron Taylor-Johnson και Elizabeth Olsen, ενώ συμμετέχουν καταξιωμένοι ηθοποιοί όπως ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς “Breaking Bad” Bryan Cranston, η Sally Hawkins και η Juliette Binoche. Ένα γιγάντιο ραδιενεργό τέρας ξυπνά από το λήθαργό του και σπέρνει τον τρόμο. Ο υπολοχαγός Ford (Bryan Cranston) φαντάζει ως ο μόνος που μπορεί να τερματίσει αυτή την καταστροφή.
Πρεμιέρα 16 Μαΐου

 

The Nut Job
Η ταινία κινουμένων σχεδίων ακολουθεί τον Surly, έναν σκανδαλιάρη σκίουρο που ζει στο Oak Town και ψάχνει απεγνωσμένα τροφή, μέχρι τη στιγμή που βρίσκει ένα μαγαζί που πουλά κάθε λογής καρύδια. Έτσι αποφασίζει μαζί με τον Buddy, έναν αρουραίο και την παρέα τους, να στήσουν την απόλυτη ληστεία!
Πρεμιέρα 16 Μαΐου

 

One Chance
Πρόκειται για βιογραφική ταινία του David Frankel (“The Devil Wears Prada”) που μιλά για την αληθινή ιστορία του Paul Potts, ενός ντροπαλού νεαρού με υπέροχη φωνή που δουλεύει ως βοηθός πωλητή σε ένα μεγάλο εμπορικό κατάστημα. Ο Potts γίνεται δεκτός στο τηλεοπτικό ριάλιτι "Britain’s Got Talent" και ζει την απόλυτη δόξα αφού τελικά θα κερδίσει το διαγωνισμό.

Πρεμιέρα 16 Μαΐου

 

X-Men: Days of Future Past
Το “X-Men: Days of Future Past” αποτελεί την έβδομη προσθήκη στη σειρά ταινιών του επιτυχημένου franchise της Marvel. Εδώ, οι μεταλλαγμένοι ήρωες ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους νεότερους εαυτούς τους, σε μια επική μάχη, όπου η αποστολή τους είναι να αλλάξουν το παρελθόν και να αποτρέψουν ένα γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα το χαμό τόσο των ανθρώπων, όσο και των μεταλλαγμένων.
Πρεμιέρα 23 Μαΐου

 

A Million Ways to Die in the West
O Seth MacFarlane (δημιουργός του “Family Guy”), μετά το “Ted”, γράφει και σκηνοθετεί το “A Million Ways to Die in the West”, μια φιλόδοξη κωμωδία γουέστερν με πρωταγωνιστές τους Liam Neeson, Charlize Theron, Amanda Seyfried και φυσικά τον ίδιο. Η ιστορία μάς μεταφέρει στην Αριζόνα του 1882.
Πρεμιέρα 30 Μαΐου

 

Brick Mansions
Ταινία δράσης με τον αδικοχαμένο Paul Walker σε έναν από τους τελευταίους του πρωταγωνιστικούς ρόλους πριν βρει τραγικό θάνατο στην άσφαλτο τον περασμένο Νοέμβριο στο Λος Άντζελες. Πρόκειται για remake της επιτυχημένης γαλλικής ταινίας “District 13” του 2004 που σκηνοθέτησε ο Pierre Morel.
Πρεμιέρα 30 Μαίου

 

Maleficent
Η πανέμορφη Angelina Jolie μεταμορφώνεται στην κακιά μάγισσα “Maleficent” για τις ανάγκες της νέας ταινίας φαντασίας της Disney. Πρόκειται για μια εναλλακτική εκδοχή της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων “Sleeping Beauty” του 1959, η οποία βασίζεται στο διάσημο παραμύθι των αδελφών Γκριμ, και αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Robert Stromberg.
Πρεμιέρα 30 Μαΐου

 

Nymphomaniac Vol.1 & Vol.2
Ο πολυβραβευμένος Δανός σκηνοθέτης Lars von Trier προκαλεί αντιδράσεις και ενυπώσεις μέσα από το νέο του φιλμ. Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard, Shia LaBeouf, Christian Slater, Willem Dafoe και Uma Thurman είναι μερικά από τα ονόματα που θα δεις στην ταινία, η οποία λόγω της μακράς διάρκειας της έχει χωριστεί σε δύο μέρη.
30 και 31 Μαίου στο Cine Studio
 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close