Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου 2024
Σήμερα, η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, αναφέρει το Τμήμα Μετεωρολογίας.
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Τετάρτη και μικρή πτώση την Πέμπτη και θα κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Ασθενής ψηλή επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Τετάρτη και μικρή πτώση την Πέμπτη και θα κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
H ελληνική πόλη που βρίσκεται στους κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη για φθινοπωρινή απόδραση
Η αρθρογράφος αναδεικνύει τη Θεσσαλονίκη ως Πόλη Γαστρονομίας της UNESCO, προβάλλοντας τα τοπικά εδέσματα, τη σύγχρονη κουζίνα, τις αγορές και τη ζωντανή πολιτιστική ζωή
Αυτή είναι η λέξη του 2025 σύμφωνα με το Cambridge Dictionary
Αποτυπώνει ένα «ανθυγιεινό» σύγχρονο φαινόμενο
Παγκόσμιο μπλακ άουτ στο διαδίκτυο - Συνεχίζεται το χάος, τι συμβαίνει
Έπεσαν X, ChatGPT και χιλιάδες ιστοσελίδες - Πώς λειτουργεί η Cloudflare
4 πόλεις, 4 πρόσωπα των Χριστουγέννων στην Ευρώπη
Τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μας σε μία από τις 4 ευρωπαϊκές πόλεις που φημίζονται για τη γιορτινή τους ατμόσφαιρα.
Κύπριος ανάμεσα στους 20 πιο υποσχόμενους χορογράφους της Ευρώπης
Η συμμετοχή της Κύπρου στο πρόγραμμα είναι ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω αναγνώριση του χορευτικής σκηνής του νησιού
Η χώρα που ανακηρύχθηκε ο «Προορισμός της Χρονιάς» για το 2026 σύμφωνα με το Travel+Leisure
Είτε προτιμάτε παραλίες, ή ζωντανές, θορυβώδεις πόλεις ή γραφικά καταφύγια, αυτή η χώρα τα έχει όλα!
Ryanair – προσφορά: Πτήσεις από €15 για ταξίδια στην Ευρώπη
Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για οικονομικά ταξίδια!
Μαγικές γιορτές με θέα τη στολισμένη Λευκωσία, σε ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο
Μια σειρά μοναδικών εμπειριών με τη λάμψη των γιορτών και αυθεντική φιλοξενία
17 Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας: Ο Σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα» ζητά δράση τώρα για τη νέα ΜΕΝΝ!
Φέτος, ο Σύνδεσμος αφιερώνει, τις δυνάμεις και την ενέργειά του στην επίτευξη ενός και μόνο στόχου
Η Aegean (από τον Δεκέμβριο) θα ενώνει απευθείας την Λάρνακα με έναν δημοφιλή προορισμό
Αρχικά θα εκτελεί τρεις πτήσεις την εβδομάδα, οι οποίες θα αυξηθούν σε πέντε εβδομαδιαίως από τον Γενάρη και για περίοδο έξι μηνών