Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Φύση, καλό φαγητό, χαλάρωση: Ο προορισμός που τα έχει όλα!

Το Αelia έφτιαξε πρόγραμμα για τις αργίες, με καλό φαγητό και μουσική

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου 2024

Διασχίζοντας το μικρό δρόμο που περνά έξω από αυτό, δύσκολα θα το προσπεράσεις και δε θα κάνεις μία στάση για να "κλέψεις" λίγη από την ηρεμία του!

Ο λόγος για το Aelia Wellness Retreat που βρίσκεται μεταξύ Τσερίου και Αναλυόντα, λίγο πριν την είσοδο του δεύτερου χωριού, σε ένα country σκηνικό, περιτριγυρισμένο από μικρούς λόφους και αχανείς πεδινές εκτάσεις.

Ένα μοναδικό wellness retreat, που σε υποδέχεται σε έναν κομψό χώρο, που δημιουργήθηκε με απίστευτη λεπτομέρεια στο σχεδιασμό και μπορεί να μας προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία ηρεμίας και χαλάρωσης.

Ωστόσο δεν μένει μόνο εκεί, δηλαδή τη δυνατότητα φιλοξενίας, χαλάρωσης στο υπέροχο σπα του, με τα βραβευμένα προϊόντα, τα σεμινάρια κ.λπ., αλλά διοργανώνει εκδηλώσεις και γιορτές, με σκοπό να ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία.

Κάτι αντίστοιχο δηλαδή που θα κάνει και τώρα, φτιάχνοντας σου πρόγραμμα για τον Μάρτιο!

Σημείωσε λοιπόν τις ημερομηνίες και όλα όσα μπορείς να απολαύσεις εκεί:

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ
Μεσημεριανό μπουφέ με ζωντανή μουσική
Για το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο και άκρως δελεαστικό μενού αποτελούμενο από ντιπ όπως ταραμά, χούμους, ταχίνι, πράσινες και μαύρες ελιές, λαχανικά, επτά διαφορετικές σαλάτες όπως πατατοσαλάτα, ελληνική, tabbouleh, με ρόκα και ρόδι, με φρέσκα λαχανικά, με φασόλια μαυρομμάτικα και πατζαροσαλάτα. Όσον αφορά στα κυρίως, το μενού περιλαμβάνει επιλογές όπως ζυμαρικά φαρφάλε με βότανα, λαχανικά και σος ντομάτας, πατάτες με αρωματικά και ελαιόλαδο, αρακά με αγκινάρες, κριθαρώτο με γαρίδες, αθερίνα με σκόρδο και ντομάτα, μαύρα μύδια με λικέρ μαστίχας, σουπιές με βαλσάμικο ξίδι και μέλι, λαχανικά εποχής και τηγανητό καλαμάρι. Το μενού ολοκληρώνουν τα γλυκά: σπιτικός χαλβάς, χλαβάς με φρούτα, μαχαλεπί, πορτοκαλόπιτα, μπακλαβάς και φρέσκα φρούτα εποχής.
Τη μουσική θα αναλάβει η Μαριάννα Πιερέττη από τις 13.00.
Δες το μπουφέ, εδώ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΜΑΡΤΙΟΥ
LIVE MUSIC EVENING
Την Παρασκευή, το εντυπωσιακό Aelia σε προσκαλεί να απολαύσεις φαγητό μετά μουσικής και χορού. Πιο συγκεκριμένα, από τις 20.30 θα μπορείς να δοκιμάσεις ενυπωσιακές γεύσεις, απολαμβάνοντας συνάμα τη φωνή του ταλαντούχου Ηρόδοτου Μιλτιάδους, τον οποίο θα συνοδεύουν στα πλήκτρα ο Γιώργος Μήτσιος και ο Χρήστος Χριστόπουλος στην κιθάρα. Αν έτυχε να βρεθείς εκεί τη Μέρα της Γυναίκας, τότε είμαστε σίγουροι ότι θα θέλεις να απολαύσεις ξανά αυτό το απόλυτα επιτυχημένο dine & dance event!

ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΜΑΡΤΙΟΥ
Μεσημεριανό μπουφέ με ζωντανή μουσική
Η 25η Μαρτίου είναι αργία και ιδανική αφορμή για εξόρμηση και καλό φαγητό. Ως εκ τούτου το Aelia ετοίμασε για μας ένα μενού, που απευθύνεται τόσο στους λάτρεις του καλού κρέατος όσο και στους vegans! Σε συνδυασμό δε με το ωραίο περιβάλλον, την ευχάριστη ατμόσφαιρα, την άριστη εξυπηρέτηση και τη μουσική, δημιουργούν τη ιδανική επιλογή! Πιο συγκεκριμένα, στο μενού περιλαμβάνονται ντιπ, όπως χούμους, ταχνίνι, ταραμά, ελιές και τυροκαυτερή, σαλάτες, όπως πατατοσαλάτα, tabbouleh, ελληνική, με ρόκα και σαλάτα με σπανάκι και μανιτάρια. Στα κυρίως θα απολαύσεις τηγανητό καλαμάρι, βοδινό bourguignon, κοτόπουλο σχάρας με πιπεριές, χοιρινό φιλέτο σε σος κουμανταρίας, παραδοσιακά λαζάνια με κιμά, πέννες καρμπονάρα, ρύζι με σπανάκι και λαχανικά σχάρας. Όσον αφορά στα γλυκά, ετοιμάσου να γευτείς σουφλέ σοκολάτας, μαχαλεπί, πορτοκαλόπιτα, μπακλαβάς και φρέσκα φρούτα εποχής.
Τη μουσική θα αναλάβει η Μαριάννα Πιερέττη από τις 13.00.
Δες το μπουφέ, εδώ.

Για πληροφορίες και κρατήσεις, κάλεσε στο 22015590.
Website: https://aeliawellness.com.cy/
Facebook: Aelia Wellness Retreat
Instagram: Aelia Wellness Retreat

3 EVENTS.png

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close