Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου 2024
Το Check In Cyprus επικοινώνησε με τα 7 μεγαλύτερα mall της Κύπρου και μάθαμε πώς θα λειτουργήσουν την Καθαρά Δευτέρα.
To Nicosia Mall τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, ημέρα της Καθαράς Δευτέρα (και δημόσια αργία) τα γενικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, ενώ οι καφετέριες, τα εστιατόρια και οι χώροι ψυχαγωγίας θα λειτουργούν από τις 12.00-23.00. Επίσης η υπεραγορά Αθηαινίτης, θα λειτουργεί από τις 08.30 μέχρι τις 13.00.
Την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου, στο Τhe Mall of Cyprus οι καφετέριες, τα εστιατόρια, τo arcade και ο κινηματογράφος θα είναι ανοιχτά κανονικά, ενώ ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ θα είναι ανοιχτός μέχρι τις 2 μ.μ. Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.
Στo Μall of Egkomi τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου, οι καφετέριες, τα εστιατόρια και τo arcade θα είναι ανοιχτά κανονικά, ενώ ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ θα είναι ανοιχτός μέχρι τις 2 μ.μ. Τα καταστήματά θα είναι κλειστά.
Το My Mall LIMASSOL θα είναι ανοιχτό την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου, ωστόσο θα λειτουργούν μόνο τα εστιατόρια και η ψυχαγωγία.

Το Metropolis Mall at Larnaca την αργία της Καθαράς Δευτέρας θα μας υποδέχεται μόνο για καφέ και φαγητό στα εστιατόριά του και ψυχαγωγία. Τα καταστήματά του θα παραμείνουν κλειστά. Η υπεραγορά θα λειτουργήσει.
Στο Kings Avenue Mall της Πάφου την Καθαρά Δευτέρα, τα καταστήματα του Kings Avenue Mall Paphos θα παραμείνουν κλειστά. Η υπεραγορά ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ θα λειτουργήσει από τις 9:00 μέχρι τις 14:00. Τα εστιατόρια*, οι καφετέριες, το Players Arcade και το K-Cineplex θα λειτουργήσουν κανονικά και θα σας περιμένουν!
Το σύγχρονο εμπορικό πάρκο της Κύπρου, το Neo Plaza, την Καθαρά Δευτέρα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, αλλά τα καφέ και ο παιχνιδότοπος θα παραμείνουν ανοικτά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Σχετικά

Επέστρεψε στο Mall of Cyprus μία αγαπημένη αλυσιδά καταστημάτων
Με δώρα για τους πρώτους 100 πελάτες

Το διάσημο παζαράκι καλλυντικών, επιστρέφει ανανεωμένο, με 70% έκπτωση
Το MPM BAZAAR αλλάζει τοποθεσία και μεταφέρεται στην Κρατική Έκθεση

Βραδινό shopping, δωρεάν μπίρα, ζεστό κρασί, μουσική και ξέφρενο παιχνίδι
Την Παρασκευή απολαμβάνουμε το κέντρο της πόλης by Night

Το ωράριο των malls της Κύπρου για την 1η Οκτωβρίου
Ποια καταστήματα θα μείνουν ανοικτά την Τετάρτη, 1η Οκτωβρίου

Το Jumbo ανακοίνωσε το άνοιγμα δύο νέων υπερκαταστημάτων στην Κύπρο
Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Η Kiko Milano έρχεται στη... Λεμεσό
Το ιταλικό brand καλλυντικών Kiko Milano, ετοιμάζεται να κάνει την είσοδό του στη συμπρωτεύουσα

Το θρυλικό Scandalo επιστρέφει ανανεωμένο, με την ίδια καρδιά (εικόνες)
Νέος χώρος, υπερσύγχρονα στούντιο tattoo & piercing, μοναδικά είδη & εμπειρία

Η Lidl Κύπρου σηματοδοτεί έναν χρόνο δυναμικής παρουσίας στο Neon Mall of Pafos
Η Lidl Κύπρου παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει μία αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία

Νέο κατάστημα καλλυντικών μεγάλης αλυσίδας άνοιξε στο Mall of Cyprus [ΕΙΚΟΝΑ]
Δες την 5η και νέα τοποθεσία της ιταλικής εταιρίας στην Κύπρο

Νέα λειτουργία οnline παρακολούθησης αποθεμάτων από τη Lidl Κύπρου
Η εταιρεία δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να ελέγχουν σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα των αγαπημένων τους Non-Food προϊόντων

Η Apple παρουσίασε το iPhone 17: Έχει τις περισσότερες καινοτομίες από το 2017 -Πόσο θα κοστίζει, πότε κυκλοφορεί
Το iPhone 17 Air είναι το πιο λεπτό iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, με πάχος μόλις 5,6 χιλιοστά

“Έφυγε” από τη ζωή ο θρυλικός σχεδιαστής Giorgio Armani
Ο Αρμάνι αποτέλεσε συνώνυμο του σύγχρονου ιταλικού στιλ και της κομψότητας