Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το hanami επέστρεψε και φέτος στα wagamama!

Με ειδική διακόσμηση, αλλά και special hanami menu

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου 2024

Το hanami, το παραδοσιακό ιαπωνικό έθιμο που γιορτάζει την άνοιξη και την εποχή των ανθισμένων κερασιών, επιστρέφει και φέτος στα wagamama. Με ειδική διακόσμηση, αλλά και special hanami menu, τα πιο δημοφιλή εστιατόρια κουζίνας ασιατικής επιρροής στην Κύπρο καλούν όλους τους καλεσμένους τους να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία, με όλες τους τις αισθήσεις!

1-2.jpg

Κατά τη διάρκεια του hanami, στην Ιαπωνία, ντόπιοι και τουρίστες συγκεντρώνονται κάτω από τα ροζ πέταλα των κερασιών για να φάνε, να πιούν και να απολαύσουν την ομορφιά της φύσης. Στα εστιατόρια wagamama αυτή η παράδοση ζωντανεύει μέσα από την ατμόσφαιρα του χώρου, που προσφέρει την αίσθηση των ανθισμένων κερασιών, όπου σε ταξιδεύει σε μια ξεχωριστή εμπειρία. Μια εμπειρία που εμπλουτίζεται με special hanami menu, το οποίο προσφέρει επιλογές που θα εντυπωσιάσουν, ενώ είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να αποτελέσει γιορτή για πολλά άτομα μαζί.

1-8.jpg

Πρωταγωνιστής σε αυτό το γευστικό ταξίδι, η νέα κατηγορία bubble tea σε τέσσερις δροσερές επιλογές. Οι λάτρεις του bubble tea θα γευθούν τις νέες, μοναδικές γεύσεις berrylicious και fruity fusion, ενώ για τους φίλους των cocktails, το tropical cosmo και το strawberry zest mojito υπόσχονται γευστικές εμπειρίες, τόσο ανεπανάληπτες, όσο και το hanami!

1-6.jpg

Όσον αφορά τα πιάτα που συνοδεύουν το hanami, τα συνοδευτικά sharing platters έχουν την τιμητική τους. Τα platters για δύο άτομα ή οικογενειακό δεν θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο. Ακόμη, η επιστροφή του hanami, συνδυάζεται με την επιστροφή του θρυλικού nikko yellow curry για περιορισμένο χρόνο, σε 3 μοναδικές γεύσεις: με κοτόπουλο, γαρίδες ή τόφου (vegan).

1-7.jpg

Τέλος, σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου hanami, 25 τυχεροί επισκέπτες κάθε εβδομάδα από όλα τα εστιατόρια θα απολαμβάνουν το αγαπημένο τους πιάτο δωρεάν.

Και φέτος, άνοιξη στα wagamama σημαίνει hanami. Σας περιμένουμε!

Περισσότερες πληροφορίες:
https://www.facebook.com/wagamama.cyprus
https://www.instagram.com/wagamama_cyprus/

1-1.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close