27 April 2024
Φεστιβαλ

Η πιο μεγάλη γιορτή του δρόμου, μόλις ανακοίνωσε ημερομηνία

10 ώρες μουσικής με Djs, και χορευτές, μπάσκετ και skatepark, εργαστήρια και mia αγορά με 50+ περίπτερα θα προσθέσουν στην ζωντανή ατμόσφαιρα.

Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαρτίου 2024

Το Street Life Festival επιστρέφει στις 27 Απριλίου! Ελάτε να γιορτάσουμε την τέχνη των δρόμων, τον πολιτισμό και την ιστορία της Λεμεσού στις οδούς Σαριπόλου και Αθηνών.

Το κέντρο της πόλης θα φιλοξενήσει πάνω από 30.000 επισκέπτες, με τοίχους και σπίτια να γίνονται καμβάς για τους ταλαντούχους καλλιτέχνες των δρόμων.
10 ώρες μουσικής με Djs, και χορευτές, μπάσκετ και skatepark, εργαστήρια και mia αγορά με 50+ περίπτερα θα προσθέσουν στην ζωντανή ατμόσφαιρα.

Το Street Life Festival διοργανώνεται από το The Copy Shop και το Project2C σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού και υποστηρίζει το Ίδρυμα Θεοτόκου.

Μη χάσετε το μεγαλύτερο ετήσιο φεστιβάλ στους κλειστούς δρόμους από την κυκλοφορία αυτοκινήτων στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού - μια ευκαιρία να περάσετε μια δημιουργική μέρα γυρνώντας με τα πατίνια ή τα ποδήλατα σας!
#santinlemesoenesiei

  • Street και Mural Art: Παρακολουθήστε τη μεταμόρφωση της παλιάς πόλης της Λεμεσού με τα έργα 20+ καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων των Edmon 1419 και Paparazzi. Οι καλλιτέχνες εργάζονται καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με την ολοκλήρωση των έργων τους στις 27 Απριλίου.
  • Skate Park, street basket and dance: Την ημέρα του φεστιβάλ, η παλιά πόλη γίνεται παράδεισος για τους σκέιτερ, με ράμπες και εμπόδια για πατίνια, skateboard και BMX, μπάσκετ και breakdance battles.
  • Αγορά καλλιτεχνών & Εργαστήρια: Εξερευνήστε πάνω από 50 περίπτερα με τοπικούς δημιουργούς τέχνης, κοσμημάτων, χειροτεχνίας, παιχνιδιών και πολλά άλλα. Συμμετέχετε σε εργαστήρια για να μάθετε νέες δεξιότητες.
  • Μουσική: Βυθιστείτε στην ενέργεια του φεστιβάλ με ρυθμούς hip-hop και RnB,
  • Ποιοι Πρέπει να Παραβρεθούν: όλοι και όλες είναι ευπρόσδεκτοι, από τους νέους και νεαρούς όλων των ηλικιών!! Και ενεργητικούς μέχρι τους λάτρεις της τέχνης, τις οικογένειες, τους επιχειρηματίες και όσους αναζητούν μια μοναδική ευκαιρία να δουν το κέντρο της Λεμεσού από διαφορετική μεριά
  • ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ της Αγοράς & των Εργαστηρίων: https://bit.ly/slfregister - Υποβάλετε την εγγραφή σας μέχρι τις 20 Απριλίου!
    ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ: Επικοινωνήστε μαζί μας για συμμετοχή μέσω Messenger!

saripolou.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close