Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τα 9 θεματικά εστιατόρια που ανοίγουν στον Πρωταρά

Όλα μέλη ενός μεγάλου ξενοδοχειακού ομίλου

Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2024

Ο όμιλος Sunrise Hotels, ένα όνομα συνώνυμο της απαράμιλλης φιλοξενίας και γαστρονομικής εμπειρίας στον Πρωταρά, ανακοινώνει το άνοιγμα των θεματικών του εστιατορίων για τη σεζόν 2024.

Κάθε εστιατόριο του ομίλου από το Μεζεδοπωλείο Κύκλος μέχρι το Braseiro Rozidio Steakhouse, έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι, συνδυάζοντας αυθεντικές γεύσεις με καινοτόμες γευστικές εμπειρίες.

Τα εστιατόρια είναι ανοιχτά τόσο για τους επισκέπτες των ξενοδοχείων όσο και για το κοινό και υπόσχονται μια αξέχαστη γευστική εμπειρία που καλύπτει διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις.

Με προσοχή στη λεπτομέρεια, εξαιρετική εξυπηρέτηση και αφοσίωση στη γαστρονομική δημιουργικότητα, τα Sunrise Hotels αποτελούν σημείο αναφοράς για την αριστεία στο φαγητό.

Στην συλλογή ανήκουν πιο συγκεκριμένα τα Lemongrass Pan Asian, Marcello’s Italian Restaurant, Fishbone Mediterranean, Ginger Asian Fusion, Reef American Grill, Patisserie Amelie, Μεζεδοπωλείο Κύκλος, Patisserie Amelie ενώ από το Σάββατο 06 Απριλίου 2024 θα είναι ανοικτό και το Braseiro Rodizio Brazilian Steakhouse.

Για κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 23 250000.

Σχετικά με τον όμιλο Sunrise Hotels
Ένας από τους κύριους παρόχους υπηρεσιών τουρισμού και συναφών δραστηριοτήτων στον Πρωταρά με πέντε ξενοδοχεία -Sunrise Pearl, Sunrise Jade-Adults Only, Sunrise Beach, Sunrise Oasis Hotel & Waterpark και Sunrise Gardens σε προνομιακές τοποθεσίες. Σε αυτά λειτουργούν δύο κέντρα ευεξίας -Pearl Spa και Jade Spa – που προσφέρουν μεγάλη γκάμα θεραπειών και φροντίδας. Οι συνεχείς επενδύσεις για αναβάθμιση των υπηρεσιών και εγκαταστάσεων δημιουργούν μια μεγάλη ομάδα επαναλαμβανόμενων πελατών. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.sunrise.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close