Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουνίου 2021
Η Κίνηση Πολιτισμού και ο Αθλητικός Σύλλογος Ορφέας Λευκωσίας, διοργανώνουν συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο ποιητή της πατρίδας μας, Μιχάλη Πασιαρδή ,τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και ώρα 20:30, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμειας.
Ο μουσικός και συνθέτης Γιώργος Καλογήρου επιμελείται καλλιτεχνικά τη συναυλία αφιέρωμα στον Μιχάλη Πασιαρδή, «Τραγούδια μιας άλλης νύχτας» και συμπράττει επι σκηνής με τους καταξιωμένους καλλιτέχνες Δημήτρη Φανή και Κούλη Θεοδώρου και τους ανερχόμενους και πολλά υποσχόμενους ερμηνευτές Δημήτρη Μεσημέρη, Πάρη Παράσχο, Κατερίνα Παράσχου, Δημήτρη Σουρουλλά και Φρειδερίκη Τομπάζου. Μαζί τους και ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τσίτσιος.
Στη παράσταση θα παίξει η νεοσύστατη Ορχήστρα Έντεχνης Λαϊκής Μουσικής (Ο.Ε.Λ.Μ.) Κίνησης Πολιτισμού, που ο ετήσιος στόχος της είναι η παρουσίαση έντεχνων λαϊκών έργων Κυπρίων και Ελλαδιτών συνθετών.
Θα παρουσιαστεί ένα μεγάλο μέρος του έργου του Μιχάλη Πασιαρδή, που σημάδεψε την κυπριακή δημιουργία και την ιστορία του νησιού σε μουσική Αχιλλέα Λυμπουρίδη, Γιώργου Κοτσώνη, Νάσου Παναγιώτου, Μιχάλη Χριστοδουλίδη, Ευαγόρα Καραγιώργη, Βάσου Αργυρίδη, Μάριου Τόκα, Κωστή Κωστέα, Μιχάλη Βιολάρη και Νίκου Παπάζογλου. Επίσης θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά ο ανέκδοτος κύκλος λαϊκών τραγουδιών με τίτλο «Τραγούδια μιας άλλης νύχτας» σε μουσική Γιώργου Καλογήρου, που γράφτηκαν το 2015.
Ώρα: 20.30
Εισιτήριο: €10
Προπώληση εισιτήριων: SOLD OUT TICKETS
Πληροφορίες: 99658683
Φωτογραφία: ΚΥΠΕ
-
Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας
12 Ιουλίου 2021
Σχετικά
Αυτή η τραγουδίστρια θα πάρει τη θέση του Γιώργου Μαζωνάκη στο The Voice
Η τραγουδίστρια θα είναι το τέταρτο πρόσωπο των coaches δίπλα στην Έλενα Παπαρίζου, τον Χρήστο Μάστορα και τον Πάνο Μουζουράκη
Μάθαμε πότε κάνει πρεμιέρα ο Γιάννης Πλούταρχος στις Notes Live
Mαζί του η Κατερίνα Κακοσαίου
Αλλαγή χώρου για τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στα Λευκωσία
Η συναυλία των Σωκράτη Μάλαμα, Ιουλίας Καραπατάκη και Γιάννη Μάλαμα μεταφέρεται, για τεχνικούς λόγους, στα Λύμπια
Τεχνόπολη: Ακυρώνεται οριστικά η συναυλία-αφιέρωμα στον Μαζωνάκη
Η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας
«Μια ζωή τραγούδι» με τον Μανώλη Μητσιά στη Σωτήρα
ένα αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι και στην πλούσια μουσική διαδρομή ενός από τους σημαντικότερους και πλέον αγαπητούς ερμηνευτές του ελληνικού πενταγράμμου
Στέλιος Διονυσίου, Κωνσταντίνα και ο Δημήτρης Σουρουλλάς σε μια δωρεάν συναυλία στην πλατεία
Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με τίτλο «Κύπρος – Μια Πατρίδα – Ένας Λαός»
Η Ρία Ελληνίδου έρχεται Κύπρο, για μία από τις πιο δυνατές βραδιές της σεζόν
Γίνε μέρος του πιο πολυσυζητημενου και πολυαναμενόμενου live του φετινού φθινοπώρου.
O Γρηγόρης Σαμόλης έρχεται για ένα γνήσιο κρητικό γλέντι στο Μαρώνι
Η Κύπρος ετοιμάζεται για μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη κρητική μουσική, χορό, πάθος και αυθεντικό γλέντι!
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το 39ο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ
Θα επιστρέψει και πάλι το καλοκαίρι.
Ανακοινώθηκαν οι καλλιτέχνες που θα μας διασκεδάσουν στον Χορό του Καϊσιού
Έρχονται με ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και αγαπημένες επιτυχίες!
Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη: Βίντεο από την αγρυπνία στη Νίκαια
Πλήθος θαυμαστών και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν στην αγρυπνία, το βράδυ της Κυριακής
Μετά τη συναυλία-υπερθέαμα στη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Ρέμος έρχεται στην Κύπρο
Μετά από μια ιστορική βραδιά στη Θεσσαλονίκη με περισσότερους από 200.000 θεατές, ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή της Κύπρου.