Δημοσιεύτηκε στις 22 Απριλίου 2024
Για 11η συνεχόμενη χρονιά, το i-Fitness Day επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ, την Κυριακή 28 Απριλίου 2024, σε νέα τοποθεσία στο Δημοτικό Σχολείο Κωνσταντινουπόλεως στη Λευκωσία με στόχο να στηρίξει και φέτος τον φιλανθρωπικό θεσμό Telethon.
Η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση, που έχει καθιερωθεί στην ατζέντα δράσεων του θεσμού, είναι αφιερωμένη στη γυμναστική και απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία ενεργούς συμμετοχής, συνεισφοράς και διασκέδασης. Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν όπως κάθε χρόνο για τη στήριξη του ερευνητικού έργου του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και των μελών του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου.
Το πρόγραμμα της ημέρας ξεκινά νωρίς το πρωί και για πρώτη φορά θα συμπεριληφθούν και κυπριακά παραδοσιακά παιχνίδια, εν όψει των εορτών του Πάσχα, με σακουλοδρομίες, αυγουλοδρομίες, λιγκρί κλπ. Η συνέχεια θα δοθεί με ομαδικά παιχνίδια γυμναστικής, επιδείξεις καράτε και άλλων πολεμικών τεχνών, ομαδικές τάξεις εκγύμνασης κατάλληλες για όλα τα γούστα και ηλικίες, και φυσικά Zumba!
Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος με ομάδα επαγγελματιών, όπου μπορούν να απασχολούνται τα παιδιά, καθώς οι γονείς θα αθλούνται ή θα απολαμβάνουν τον καφέ και το σνακ τους.
Το κόστος συμμετοχής είναι €10 ανά άτομο. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook. Για κρατήσεις συμμετοχών, μπορείτε να καλέσετε στο 99 663 255.
Μεγάλος χορηγός του TELETHON είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου.
Το i-Fitness Day 2024 διοργανώνουν το Morfou karate/MMA Academy by Iceman. Κύριοι υποστηρικτές είναι η Ελληνική Τράπεζα, η εταιρεία Ecommbx, η Deloitte και στρατηγικός συνεργάτης η εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης.
Σχετικά
Ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ σε γιγαντοοθόνη στη Μαρίνα Λεμεσού
Η Πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού υποδέχεται τους φίλους του ποδοσφαίρου την Κυριακή 19 Ιουλίου 2026 για τη ζωντανή προβολή του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε μια βραδιά με φόντο τη θάλασσα.
Η Pivo Microbrewery ανοίγει ξανά τις πόρτες της για μια ημέρα γεμάτη μπίρα, φαγητό και μουσική
H μικροζυθοποιία προσκαλεί παλιούς και νέους φίλους της σε μια ξεχωριστή συνάντηση αφιερωμένη στη φρέσκια μπίρα, τις γεύσεις και την καλή παρέα.
«Wine Me Not?» στο Οινοποιείο Τσιάκκας: Μια Κυριακή γεμάτη κρασί, γεύσεις και μουσική
Το Οινοποιείο Τσιάκκας προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή οινική εμπειρία με γευσιγνωσίες, περιηγήσεις, φαγητό και μουσική
Party Νεολαίας στην Ορμήδεια με μουσική, street food και παγωμένες μπίρες
Το καλοκαιρινό διήμερο εκδηλώσεων ολοκληρώνεται την Κυριακή 12 Ιουλίου με ένα μεγάλο πάρτι, ελεύθερη είσοδο και βραβεύσεις νέων για την προσφορά τους στην κοινότητα.
Weekend Agenda: 23 ξεχωριστές προτάσεις εξόδου για αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Θέατρο, συναυλίες, φεστιβάλ, θερινό σινεμά και καλοκαιρινά γλέντια γεμίζουν την ατζέντα από την Παρασκευή 10 μέχρι την Κυριακή 12 Ιουλίου
Οι Παρασκευές του καλοκαιριού έχουν μουσική, γεύση και άρωμα φύσης
Ζωντανή μουσική, κυπριακές γεύσεις του ξυλόφουρνου και τοπικά κρασιά συνθέτουν ξεχωριστές βραδιές κάτω από τα αστέρια στον Κόρνο.
Το Όμοδος σε γιορτινούς ρυθμούς: Όλες οι εκδηλώσεις που έρχονται
Από τον Ιούλιο μέχρι το OenoFest του Οκτωβρίου, η Όμοδος δίνει ραντεβού με τον πολιτισμό και την παράδοση
Μια ωδή στον ήλιο: Το Grecophilia επιστρέφει στην Αγία Νάπα
Το τέταρτο κεφάλαιο του «AN ODE TO THE SUN» έρχεται στις 15 Αυγούστου στο KAVO, για μια ξεχωριστή εμπειρία μουσικής, θάλασσας και μεσογειακής ενέργειας.
Πανσέληνος, γεύσεις και δημιουργία στο πρώτο «Full Moon Market» της Λάρνακας
Δύο καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες τοπικές δημιουργίες, street food, cocktails, μουσική και οικογενειακές δραστηριότητες έρχονται στο Forest Beach, στον δρόμο Δεκέλειας
Week Agenda: 20 υπέροχες καλοκαιρινές προτάσεις για αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Θέατρο, μουσική, θερινό σινεμά, φεστιβάλ και συναυλίες έρχονται για να μας δροσίσουν τις μέρες που έρχονται στο νησί
Η κυπριακή παράδοση ζωντανεύει στην Κάτω Πάφο
Τέσσερις καλοκαιρινές Κυριακές με παραδοσιακούς χορούς και μουσική, στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Παράδοση» του Δήμου Πάφου.
Ο Άγιος Ιωάννης Πιτσιλιάς έφτιαξε πρόγραμμα για το καλοκαίρι
Ο Πολιτιστικός Αύγουστος επιστρέφει στο χωριό, με έναν μήνα γεμάτο εκδηλώσεις