Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

5+1 δώρα για τη γιορτή της μητέρας

Μην ξεχάσεις στις 11 Μαΐου να ευχηθείς στη μητέρα σου, κάνοντάς της και το δώρο που της αξίζει!

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαΐου 2014

Η γιορτή της μητέρας ή ημέρα της μητέρας είναι εορτή προς τιμήν της μητέρας και γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του μήνα Μάη, για φέτος δηλαδή στις 11 Μαΐου. Κι έτσι για την ιστορία η γιορτή εγκαθιδρύθηκε τον 20ό αιώνα και προέρχεται από το αγγλικό και το αμερικανικό κίνημα των γυναικών.

Ένας καλός τρόπος για να ευχαριστήσουμε τη μητέρα μας είναι με ένα δώρο. Ένα δώρο που θα δείχνει έμπρακτα πόσο πολύ την αγαπάμε, τη σκεφτόμαστε και την ευχαριστούμε. Παρακάτω θα δεις ωραίες ιδέες, για να διαλέξεις το δικό σου δώρο!

 

Αναζωογονητική εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας στο Elysium

Το ξενοδοχείο Elysium στην Πάφο, προσφέρει ένα ειδικά σχεδιασμένο πακέτο αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος, για την Ημέρα της Μητέρας. Το Opium Spa του Elysium, προσφέρει ένα μοναδικό πακέτο για 2 άτομα που περιλαμβάνει αναζωογονητικό scrub σώματος, “Vichy Shower” για την απολέπιση του δέρματος και την τόνωση της κυκλοφορίας, “Ινδικό μασάζ κεφαλής” που δίνει μια αίσθηση χαλάρωσης, γαλήνης και ηρεμίας. Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης διαμονή για 2 άτομα σε Deluxe δωμάτιο, καθώς και δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου, του τζακούζι, της σάουνας, του ατμόλουτρου και της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας.

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου Elysium www.elysium-hotel.com.

 

Ανεπανάληπτη εμπειρία αισθήσεων στο Retreat Spa του Aphrodite Hills Resort

Η μάμα αξίζει τα καλύτερα. Μπορείς να σκεφτείς εσύ κάτι καλύτερο από ένα μασάζ ή μια θεραπεία στο The Retreat Spa; Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του βρίσκονται στο υπερυψωμένο κομμάτι του θερέτρου με θέα από την εξωτερική πισίνα, ακόμη και από τη σάουνα, τη Μεσόγειο θάλασσα. Τα 27 στο σύνολο -σε ένα περιβάλλον γαλήνης και ηρεμίας- δωμάτια του προσφέρουν μία πλήρη σειρά περιποίησης και εμπειριών spa, που θα χαρίσουν ευεξία για το πνεύμα, το σώμα και την ψυχή! Πληροφορίες στο τηλέφωνο 26828100.

 

Πρωτότυπα χειροποίητα δώρα από το “Εγώ Πλέκω”

Αν η μαμά είναι φανατική οπαδός του πλεξίματος ή λάτρης των πλεκτών, τότε το καλύτερο δώρο θα το βρείτε στο κατάστημα “Εγώ Πλέκω” στον Άγιο Δομέτιο. Υπέροχα χνουδωτά κασκόλ, έτοιμα πλεκτά, σκουφάκια, νήματα σε όλα τα χρώματα, εργόχειρα, αξεσουάρ πλεξίματος, όπως βελόνες, κουμπάκια και πολλά άλλα που σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε! Κυριάκου Μάτση 100, Άγιος Δομέτιος, τηλ. 22777075.

 

Για τη μαμά κράτα μεγάλο καλάθι και μάλιστα από το “Anemoessa

H Ανεμόεσσα, είχε συγκεντρώνοντας ένα σωρό αγνά προϊόντα μέσα στα χειροποίητα καλάθια της. Αγνά, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, όπως φτιάχνονταν στα παλιά καλά χρόνια. Τι πιο ωραίο, πρωτότυπο και ξεχωριστό δώρο για την κάθε μαμά! Από ζιβανία με σουτζιούκο και σύκα, κουμανταρία με κυδωνόπαστο και κεφαλοτύρι, κρασί με αλλαντικά και τυριά, μέχρι έψημα, γλυκό του κουταλιού κολοκύθι, μαρμελάδα μόσφιλο, κυδωνόπαστο και σουτζιούκο με αμύγδαλο.

 

Όμορφα τριαντάφυλλα από το Minimal Flower

Αν θέλεις να προσφέρεις στη μητέρα σου κάτι όμορφο και όχι ιδιαίτερα πρωτότυπο αλλά σίγουρα διαφορετικό, τότε το Minimal Flower (Αρχ. Μακαρίου Γ΄ 186, Λεμεσός), θα σου λύσει τα χέρια! Μια όμορφη σύνθεση ή ένα ιδιαίτερο μπουκέτο με τριαντάφυλλα, θα χαρίσει σε σένα και στη μητέρα σου πολλά χαμόγελα ευχαρίστησης!

 

Άρωμα… μαμάς

Θυμάστε τη διαφήμιση; Όλοι έχουμε μια χαρακτηριστική μυρωδιά να θυμόμαστε απ’ τη μητέρα μας. Και σίγουρα δεν είναι άλλη από το αγαπημένο της άρωμα. Ακόμα κι αν το μπουκάλι με το αγαπημένο της άρωμα είναι γεμάτο, μη διστάσεις να τις το χαρίσεις. Σίγουρα δεν θα πάει χαμένο. Αν και είναι δύσκολο να προτείνεις ένα άρωμα γιατί κάθε γυναίκα έχει το δικό της, εγώ θα πρότεινα κάτι ιδιαίτερα σαγηνευτικό για κάθε γυναίκα: Chanel N°5 Eau Premiere.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close