Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα υπέροχο εστιατόριο στον Πρωταρά, για λαχταριστό μεξικάνικο και δροσερές μαργαρίτες

Αξίζει να το επισκεφθείς και φέτος

Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2024

Στο πιο κεντρικό σημείο του Πρωταρά, στη Λεωφόρο Λευκόλλας, το εστιατόριο που γέμισε με μεξικάνικο χρώμα και αρώματα την υπέροχη περιοχή, επέστρεψε κι αυτό το καλοκαίρι, για να μας χαρίσει και φέτος μοναδικές στιγμές με τις πληθωρικές γεύσεις του, την εξωτική μπάρα του και την πολύχρωμη αισθητική του!

Ο λόγος για το εστιατόριο Los Hermanos, ένα απίθανο στέκι, το οποίο φτιάχτηκε με αγάπη και τιμά το καλό φαγητό και το οποίο έκανε την εμφάνισή του το περασμένο καλοκαίρι καταφέρνοντας από τις πρώτες κιόλας ημέρες της λειτουργίας να κερδίσει τη θέση του ανάμεσα στις must επιλογές εξόδου του Πρωταρά.

Πρόκειται άλλωστε για ένα κεφάτο εστιατόριο, με ωραία διακόσμηση που θυμίζει κάτι από μεξικάνικη κουλτούρα, νόστιμη κουζίνα, ζωντανά χρώματα και πολλά τραπεζάκια έξω στο βεράντα του. Την χαρούμενη αυτή ατμόσφαιρα πλαισιώνει ωραία και η μουσική που τις καθημερινές είναι πιο χαλαρή, ενώ τα Παρασκευοσαββατοκύριακα ανεβάζει ένταση.

Εδώ, οι επισκέπτες θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, σαν να βρίσκονται όντως στο Μεξικό. Το μενού του περιλαμβάνει αυθεντικές συνταγές, φτιαγμένες με τις καλύτερες πρώτες ύλες, όπως πλούσια ορεκτικά, φρέσκες σαλάτες, πληθωρικά κυρίως πιάτα, burritos και tacos, πίτσες, ζουμερά ψητά καθώς και εξαιρετικά συνοδευτικά πιάτα και σάλτσες, ακόμα και γλυκά!

los hermanos.jpg

Στο μενού του λοιπόν πρωταγωνιστούν οι σαλάτες, όπως η Mexican σαλάτα, που θα φτάσει κοντά σου ολόφρεσκια, αλλά και τα nachos -ένα από τα πιο κλασικά πιάτα της μεξικάνικης κουζίνας- από τα οποία αξίζει να δοκιμάσεις τα Los Hermanos με ψιλοκομμένο κοτόπουλο, τυρί, γουακαμόλε και δροσερή μεξικάνικη σαλάτα Pico de gallo, καθώς επίσης και τα chicken enchiladas, τις tortillas γεμιστές με κοτόπουλο, σος enchiladas και λιωμένο τυρί, αλλά και τα chimichangas με τραγανή τορτίγια, κοτόπουλο και τυρί, και από πάνω sour cream που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο σου.

Burito, quesadillas, fajitas και tacos πρέπει επίσης να μπουν στις επιλογές σου! Είναι εξάλλου και τα πιάτα που θα αποτελέσουν το τέλειο συνοδευτικό για τα κοκτέιλ σου!

los.jpg

Προτείνουμε, τέλος, να δοκιμάσεις τα Whole Rack Of Ribs με BBQ Sauce, chips και λαχανικά, τη μεξικάνικη έκδοχή του σολομού (Vera Cruzana) αλλά και γαρίδες στην ίδια φιλοσοφία, που θα σε κερδίσουν!

Φυσικά, πρωταγωνιστούν και τα κοκτέιλ, καθώς το «Los Hermanos», προσφέρει μια απίθανη λίστα που καλύπτει κάθε γούστο. Ωστόσο οι παγωμένες μαργαρίτες (λεμόνι, φράουλα κ.λπ,.) βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις!

Κλείσε την επίσκεψή σου με τον καλύτερο τρόπο, απολαμβάνοντας γλυκό! Churros με σάλτσα σοκολάτας, apple enchilada, με μήλο σε τορτίγια σερβιρισμένο με παγωτό βανίλια, avocado cheesecake κ.λπ. που θα κερδίσουν τον ουρανίσκο σου!

Στην καρδιά του Πρωταρά, στην οδό Λευκόλλας 6Α, το Los Hermanos είναι και φέτος έτοιμο να σε φιλοξενήσει και να σου χαρίσει όμορφες στιγμές.

(99040794 & 99169008) Λευκόλλας 6Α, Πρωταράς. Δ-Κ 16.30-23.00.
Facebook: Los Hermanos
Instagram: Los Hermanos Mexican Restaurant

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close