Δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου 2024
Όπως όλα δείχνουν η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν επιστρέφει μετά την αποχή της από τις δημόσιες εμφανίσεις και τα καλλιτεχνικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια, μετά τη διάγνωσή της με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου.
Μετά τη συγκινητική εμφάνισή της στα Grammy 2024 και τη φωτογραφία με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου, η Σελίν Ντιόν ποζάρει στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue για το τεύχος Μαΐου 2024, κάνοντας έτσι ένα δυναμικό comeback. H τραγουδίστρια στο τεύχος μιλά για όλα, εξομολογείται πώς είναι η ζωή της με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου με το οποίο διαγνώστηκε το 2022, αναφέρεται στην αγάπη της για το τραγούδι και κάνει μια σειρά από εξομολογήσεις για τη ζωή της.
«Δεν έχω νικήσει την ασθένεια, είναι ακόμα μέσα μου και πάντα θα είναι. Ελπίζω όμως ότι θα βρούμε ένα «θαύμα», έναν τρόπο να τη θεραπεύσουμε, αλλά προς το παρόν πρέπει να μάθω να ζω μαζί της. Αυτή είμαι λοιπόν εγώ τώρα. Πέντε φορές την εβδομάδα υποβάλλομαι σε αθλητική, σωματική και φωνητική θεραπεία. Δουλεύω τα δάχτυλα των ποδιών μου, τα γόνατά μου, τις γάμπες μου, τα δάχτυλά μου, το τραγούδι μου, τη φωνή μου. Τώρα πρέπει να μάθω να ζω με αυτό και να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μου. Στην αρχή αναρωτιόμουν: γιατί εγώ; Πώς συνέβη αυτό; Τι έκανα; Εγώ φταίω γι' αυτό;», εξομολογείται στο τεύχος.
Υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια δημοσιοποίησε τη διάγνωσή της τον Δεκέμβριο του 2022 και απομακρύνθηκε σε μεγάλο βαθμό από τη δημοσιότητα, μέχρι τον Νοέμβριο του 2023, όπου σταδιακά άρχισε να πραγματοποιεί και πάλι σιγά σιγά εμφανίσεις. Μάλιστα μέσα στο 2024 αναμένεται να κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ με το ταξίδι υγείας της, με τίτλο «I Am: Céline Dion».
Σε ερώτηση μεταξύ άλλων στο τεύχος της γαλλικής Vogue, για το πότε θα επιστρέψει στο τραγούδι, τόνισε πως δεν μπορεί να απαντήσει. «Εδώ και τέσσερα χρόνια λέω στον εαυτό μου ότι δεν γυρίζω πίσω, ότι είμαι έτοιμη, ότι δεν είμαι έτοιμη. Όπως έχουν τα πράγματα, δεν μπορώ να σταθώ εδώ και να σας πω: "Ναι, σε τέσσερις μήνες". Δεν ξέρω... Το σώμα μου θα μου το πει. Από την άλλη πλευρά, δεν θέλω να περιμένω. Είναι δύσκολο, δουλεύω πολύ σκληρά και αύριο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Αύριο είναι μια άλλη μέρα. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δεν θα σταματήσει ποτέ, και αυτό είναι η θέληση. Είναι το πάθος, είναι το όνειρο, είναι η αποφασιστικότητα», καταλήγει.
Πηγή: LIFO
Σχετικά

Προφεστιβαλική βραδιά του Windcraft Festival στη Λευκωσία
Ένα pre-festival mega jam με αγαπημένους καλλιτέχνες

Η Αγγελική Ηλιάδη, οι Droulias Brothers και ο Μιχάλης Χ''Μιχαήλ ετοιμάζονται για μία λαϊκή μουσική βραδιά
Με φαγητό, ποτό και διασκέδαση

«Αιγαίο μου και Κύπρος»: Μία παραδοσιακή μουσική βραδιά με αγαπημένους Κύπριους καλλιτέχνες
Δωρεάν είσοδος για όλους

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με 20 υπέροχες εκδηλώσεις
Αυτό το σαββατοκύριακο απολαμβάνουμε μουσικές βραδιές με αγαπημένους καλλιτέχνες

“Broadway”: Η Φιλαρμονική Δήμου Λάρνακας μας παρουσιάζει το γνωστό μιούζικαλ
Ένα είδος θεάτρου που περιλαμβάνει τραγούδια, διαλόγους και χορό

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Ακυρώνει εκτάκτως όλες τις καλοκαιρινές συναυλίες της
Η μακροσκελής ανάρτηση της ερμηνεύτριας

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και οι ΟΝΕ μας περιμένουν για ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι στην πλατεία
Ένα μεγάλο πάρτι με αγαπημένες επιτυχίες

Το “Πολιτικό Αντάμωμα” επιστρέφει δυναμικά για 4η χρονιά
Μια αξέχαστη εμπειρία κάτω από τον έναστρο ουρανό

Μια εκρηκτική συναυλία από το Sistema Cyprus και την Cyprus Chamber Orchestra
Χορεύοντας στο ρυθμό της μουσικής!

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την μοναδική εμφάνιση της Έλλης Κοκκίνου στην Κύπρο
Κάνε έγκαιρα την κράτησή σου

Ένα από τα δημοφιλέστερα καλοκαιρινά στέκια φιλοξενεί 7 μουσικά live
Η Πάφος αυτό το καλοκαίρι γιορτάζει την παράδοση της Κύπρου

Χωρίς την Ελευθερία Αρβανιτάκη ο Μάριος Φραγκούλης στις συναυλίες στην Κύπρο
Δείτε την σχετική ανακοίνωση