Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2024
Πολλά και σημαντικά αποκάλυψε σήμερα ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA για την σκηνική εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2024!
Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Πουλόπουλος επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι η σκηνική μας εμφάνιση φέτος στο διαγωνισμό, θα βασίζεται στο μονόπλανο. Μία κάμερα δηλαδή που θα ακολουθεί την Μαρίνα Σάττι και τους χορευτές καθ΄όλη τη διάρκεια του τραγουδιού. Το μονόπλανο όμως θα ισχύει κατά τα 2/3 του τραγουδιού, αφού στο τελευταίο λεπτό το πλάνο θα ανοίγει, ώστε να μπορούμε να δούμε και πιο μακρινά πλάνα, αλλά και την σκηνή και το κοινό μέσα στην Malmo Arena, που αναμένεται να αντιδρά με ενθουσιασμό στο Zari!
Ένα ακόμη στοιχείο που αποκάλυψε η εκπομπή είναι πως στα leds που έχουν σχεδιάσει οι NMR, θα δούμε αρκετή ακόμη Μαρίνα Σάττι, αλλά και κομβικές φράσεις του τραγουδιού.
Τέλος, ένα μέρος της χορογραφίας θα είναι ίδιο με αυτό του video clip. Το ελληνικό στοιχείο δεν πρόκειται να λείπει από την εμφάνιση, αφού θα υπάρχει ένα σημείο του τραγουδιού (προφανώς στη γέφυρα), όπου θα δούμε έναν παραδοσιακό κυκλωτικό ελληνικό χορό, αλλά και τα μαντήλια.
Ο Φωκάς Ευαγγελινός πρόσφατα σε δηλώσεις του είχε αναφέρει πως η εμφάνιση μας, δεν εμπεριέχει κάποιο εύρημα και εδώ ερχόμαστε να σας αποκαλύψουμε και εμείς, πως σύμφωνα και με τις δικές μας πληροφορίες δεν θα υπάρχει όπως ίσως πολλοί αναμένουν φωτιές, πυροτεχνήματα κλπ, αφού σκοπός της ελληνικής αποστολής είναι να μας εντυπωσιάσουν με όλο το 3λεπτο και όχι με κάποιο στιγμιότυπο.
Υπενθυμίζουμε πως καλλιτεχνικός διευθυντής της φετινής ελληνικής αποστολής είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός και χορογράφος ο Mecnun Giasar.
Τόσο η ΕΡΤ, όσο και η καλλιτεχνική ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα που θα δούμε στις οθόνες μας σε λίγες ημέρες, ενώ είναι πανέτοιμοι και για την πρώτη μας πρόβα, τη Δευτέρα 29/4. Η Μαρίνα Σάττι αναχωρεί για το Μάλμε την Κυριακή 28 Απριλίου από το Ελευθέριος Βενιζέλος, μαζί φυσικά με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή.
Σχετικά

Ένα γνήσιο γλέντι με μουσική, φαγητό και χορό θα στηθεί στην πλατεία
Ρεμπετολαϊκή βραδιά με τους Αναρέν Μπουρέκκ


Ένα αυθεντικό Κυπριακό Παραδοσιακό Γλέντι θα στηθεί στην Πανεπιστημιούπολη
Με έναν αγαπημένο Κύπριο καλλιτέχνη

Πέθανε ο μαέστρος Άγις Ιωαννίδης
Ο Άγις Ιωαννίδης υπήρξε μια εμβληματική μορφή της μουσικής ζωής της Κύπρου, με σπουδαία διεθνή πορεία και αφοσίωση στην καλλιτεχνική δημιουργία

Η Λακατάμεια ετοιμάζεται για την πρώτη μουσική διαδρομή από 17 μπάντες
Με φαγητό, ποτό, περπάτημα και διασκέδαση

Αλλαγή χώρου για την εμφάνιση των Pan Pan και Years Of Youth στην Κύπρο
Πάμε να ακούσουμε την "Ανισόπεδη Ντίσκο" και άλλες αγαπημένες δημιουργίες

Πάνος Βλάχος: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την συναυλία στην Λευκωσία
Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας 2025

Ευθύβουλε Θεοχάρους, μίλησε μας για τις Πέμπτες στην πρωτεύουσα
Από την Eurovision στην Κύπρο: το ταξίδι ενός δημιουργού

Eurovision 2026: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που φημολογείται ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό
Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια με τις δυνατές συνεργασίες που φέρεται να πηγαίνει στον διαγωνισμό

Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία με Γιοκαρίνη, Ζιώγαλα, Καζούλη και Παπαδόπουλο
Τέσσερις αγαπημένοι δημιουργοί και αυθεντικοί ρόκερ μοιράζονται με το κοινό «τα τραγούδια της ζωής τους»

Τρεις μουσικοί μας ταξιδεύουν στην Κρήτη με παραδοσιακά τραγούδια
Ένα ταξίδι σε παραδόσεις και μελωδίες του Αιγαίου και της Μικράς Ασίας

Ο διεθνούς φήμης κοντραμπασίστας Kham Meslien στην Αξιοθέα
Έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο για να παρουσιάσει στο κοινό της Αξιοθέας, την αφηγηματική δύναμη του κοντραμπάσου του