Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2024
Πολλά και σημαντικά αποκάλυψε σήμερα ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA για την σκηνική εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2024!
Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Πουλόπουλος επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι η σκηνική μας εμφάνιση φέτος στο διαγωνισμό, θα βασίζεται στο μονόπλανο. Μία κάμερα δηλαδή που θα ακολουθεί την Μαρίνα Σάττι και τους χορευτές καθ΄όλη τη διάρκεια του τραγουδιού. Το μονόπλανο όμως θα ισχύει κατά τα 2/3 του τραγουδιού, αφού στο τελευταίο λεπτό το πλάνο θα ανοίγει, ώστε να μπορούμε να δούμε και πιο μακρινά πλάνα, αλλά και την σκηνή και το κοινό μέσα στην Malmo Arena, που αναμένεται να αντιδρά με ενθουσιασμό στο Zari!
Ένα ακόμη στοιχείο που αποκάλυψε η εκπομπή είναι πως στα leds που έχουν σχεδιάσει οι NMR, θα δούμε αρκετή ακόμη Μαρίνα Σάττι, αλλά και κομβικές φράσεις του τραγουδιού.
Τέλος, ένα μέρος της χορογραφίας θα είναι ίδιο με αυτό του video clip. Το ελληνικό στοιχείο δεν πρόκειται να λείπει από την εμφάνιση, αφού θα υπάρχει ένα σημείο του τραγουδιού (προφανώς στη γέφυρα), όπου θα δούμε έναν παραδοσιακό κυκλωτικό ελληνικό χορό, αλλά και τα μαντήλια.
Ο Φωκάς Ευαγγελινός πρόσφατα σε δηλώσεις του είχε αναφέρει πως η εμφάνιση μας, δεν εμπεριέχει κάποιο εύρημα και εδώ ερχόμαστε να σας αποκαλύψουμε και εμείς, πως σύμφωνα και με τις δικές μας πληροφορίες δεν θα υπάρχει όπως ίσως πολλοί αναμένουν φωτιές, πυροτεχνήματα κλπ, αφού σκοπός της ελληνικής αποστολής είναι να μας εντυπωσιάσουν με όλο το 3λεπτο και όχι με κάποιο στιγμιότυπο.
Υπενθυμίζουμε πως καλλιτεχνικός διευθυντής της φετινής ελληνικής αποστολής είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός και χορογράφος ο Mecnun Giasar.
Τόσο η ΕΡΤ, όσο και η καλλιτεχνική ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα που θα δούμε στις οθόνες μας σε λίγες ημέρες, ενώ είναι πανέτοιμοι και για την πρώτη μας πρόβα, τη Δευτέρα 29/4. Η Μαρίνα Σάττι αναχωρεί για το Μάλμε την Κυριακή 28 Απριλίου από το Ελευθέριος Βενιζέλος, μαζί φυσικά με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή.
Σχετικά
Μεγάλος νικητής του The Voice ο Κωνσταντίνος Κωμοδρόμος από την Κύπρο (βίντεο)
Ποιος είναι ο τραγουδιστής και ποιο το έπαθλο που θα λάβει
Ο Freedom Candlemaker επιστρέφει στο Πρόζακ
Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς θα αποτελέσει η εκτέλεση τραγουδιών από τον δίσκο «Now Happiness»
Το Trio in Cahoots σε μια γιορτινή βραδιά τζαζ στην Πάφο
Τελευταία εκδήλωση για το 2026 στο Τεχνόπολις 20 θα είναι η μουσική παράσταση με το Trio in Cahoots σε μια χριστουγεννιάτικη τζαζ εκδοχή
Η Δέσποινα Βανδή έρχεται Κύπρο για τη συναυλία της χρονιάς
Η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια θα γιορτάσει τον έρωτα, σε μια μοναδική συναυλία γεμάτη από όλα «όσα αγαπάει»
Τα Μαγικά Κουτάκια των Καλλιτεχνών: Ένα πρωτοποριακό ραδιοφωνικό–μουσικό live
Ανακοινώθηκαν τα πρώτα τρία live του Γενάρη
Eurovision 2026 Ελλάδα: Κλείδωσε η ημερομηνία για τον εθνικό τελικό της χώρας
Ποιος θα εκπροσωπήσει άραγε φέτος την Ελλάδα
«Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ»: Μία μοναδική συναυλία με ζωντανή μουσική, 100μελή χορωδία και ηθοποιούς
μοναδική διασκευή και αφήγηση στα Ελληνικά του γνωστού παραμυθιού, για καλό σκοπό
Eurovision 2026 Ελλάδα: Στις 4 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των 28 φιναλίστ
Η ανακοίνωση των τραγουδιών θα γίνει από την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
Η πιο cool ελληνική μπάντα κατεβαίνει Λευκωσία τις γιορτές
Ο Ηλίας Μπόγδανος μαζί με το συγκρότημά του, τους INCO, έρχονται Κύπρο
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έρχεται τις γιορτές στη Λευκωσία
Μία ανεβαστική εμφάνιση, με πολλές επιτυχίες
Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής
Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο «Λακούβα» με μία εμφάνιση στη Λευκωσία