Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2024
Πολλά και σημαντικά αποκάλυψε σήμερα ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA για την σκηνική εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2024!
Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Πουλόπουλος επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι η σκηνική μας εμφάνιση φέτος στο διαγωνισμό, θα βασίζεται στο μονόπλανο. Μία κάμερα δηλαδή που θα ακολουθεί την Μαρίνα Σάττι και τους χορευτές καθ΄όλη τη διάρκεια του τραγουδιού. Το μονόπλανο όμως θα ισχύει κατά τα 2/3 του τραγουδιού, αφού στο τελευταίο λεπτό το πλάνο θα ανοίγει, ώστε να μπορούμε να δούμε και πιο μακρινά πλάνα, αλλά και την σκηνή και το κοινό μέσα στην Malmo Arena, που αναμένεται να αντιδρά με ενθουσιασμό στο Zari!
Ένα ακόμη στοιχείο που αποκάλυψε η εκπομπή είναι πως στα leds που έχουν σχεδιάσει οι NMR, θα δούμε αρκετή ακόμη Μαρίνα Σάττι, αλλά και κομβικές φράσεις του τραγουδιού.
Τέλος, ένα μέρος της χορογραφίας θα είναι ίδιο με αυτό του video clip. Το ελληνικό στοιχείο δεν πρόκειται να λείπει από την εμφάνιση, αφού θα υπάρχει ένα σημείο του τραγουδιού (προφανώς στη γέφυρα), όπου θα δούμε έναν παραδοσιακό κυκλωτικό ελληνικό χορό, αλλά και τα μαντήλια.
Ο Φωκάς Ευαγγελινός πρόσφατα σε δηλώσεις του είχε αναφέρει πως η εμφάνιση μας, δεν εμπεριέχει κάποιο εύρημα και εδώ ερχόμαστε να σας αποκαλύψουμε και εμείς, πως σύμφωνα και με τις δικές μας πληροφορίες δεν θα υπάρχει όπως ίσως πολλοί αναμένουν φωτιές, πυροτεχνήματα κλπ, αφού σκοπός της ελληνικής αποστολής είναι να μας εντυπωσιάσουν με όλο το 3λεπτο και όχι με κάποιο στιγμιότυπο.
Υπενθυμίζουμε πως καλλιτεχνικός διευθυντής της φετινής ελληνικής αποστολής είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός και χορογράφος ο Mecnun Giasar.
Τόσο η ΕΡΤ, όσο και η καλλιτεχνική ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα που θα δούμε στις οθόνες μας σε λίγες ημέρες, ενώ είναι πανέτοιμοι και για την πρώτη μας πρόβα, τη Δευτέρα 29/4. Η Μαρίνα Σάττι αναχωρεί για το Μάλμε την Κυριακή 28 Απριλίου από το Ελευθέριος Βενιζέλος, μαζί φυσικά με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή.
Σχετικά
Πρωτοχρονιά στο DownTown Live με Γιάννη Μαργάρη, Κατερίνα Λαζαρίδου και Alejjos
Μια μουσική βραδιά με τρεις καλλιτέχνες και ένα stage γεμάτο ενέργεια για το πρώτο βράδυ της χρονιάς
Ο Pandelis Diamantides στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας 2025
Πρόκειται για μια οπτικοακουστική παράσταση σε δύο θεματικές ενότητες, που προσφέρει μια ολιστική, μυσταγωγική εμπειρία
«Η Eurovision είναι για όλους, όποιες κι αν είναι οι απόψεις σας», λέει ο επικεφαλής του διαγωνισμού μετά τις αποχωρήσεις
Το μήνυμα του Martin Green μετά το μποϊκοτάζ χωρών εξαιτίας της συμμετοχής του Ισραήλ
Το Nemo επιστρέφει το βραβείο του στην EBU ως ένδειξη διαμαρτυρίας!
Ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει το βραβείο που κέρδισε το 2024 διαμαρτυρόμενο για τη συμμετοχή του Ισραήλ
«Have Yourself a Very Big Band Christmas»: Μία γιορτινή μουσική παράσταση από το Θέατρο Ριάλτο
Η 16μελής μπάντα ανεβάζει στη σκηνή μια ζωντανή χριστουγεννιάτικη συναυλία
Η ρεμπέτισσα Μαριώ κατεβαίνει στο Μεζοστρατί!
Μια νύχτα γεμάτη ρεμπέτικο, λαϊκό και μεράκι… όπως παλιά
Eurovision 2026: Αποχωρεί και η Ισλανδία λόγω Ισραήλ
Ολλανδία, Ισπανία, Σλοβενία, Ιρλανδία και Ισλανδία είναι οι χώρες που έχουν ανακοινώσει την αποχώρησή τους από τον διαγωνισμό τραγουδιού λόγω της συμμετοχής του Ισραήλ
Andre Rieu’s 2025 Christmas Concert στο Ριάλτο και φέτος
Αυτή την εορταστική περίοδο, η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη του Θέατρου Ριάλτο
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο OPUS Venue με Ελευθερία Ελευθερίου και Νικόλα Ντιμά
Υποδεχόμαστε το 2026 με live εμφάνιση και γιορτινή διάθεση
H Άννα Βίσση σταματάει τις εμφανίσεις στα νυχτερινά κέντρα
Ποιο είναι το επόμενο μεγάλο βήμα της;
Eurovision - ελληνικός τελικός: Πότε ανακοινώνονται τα υποψήφια τραγούδια - Πρόσωπο «έκπληξη» στην παρουσίαση
Νέες πληροφορίες για την προετοιμασία των ημιτελικών και την ανάδειξη του καλλιτέχνη ή του μουσικού σχήματος που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα