Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαΐου 2024
Συνεχίζονται αύριο Μ. Πέμπτη 2 Μαϊου οι δεύτερες τεχνικές πρόβες για την Eurovision 2024, με εννέα χώρες από τον Β’ Ημιτελικό, ενώ την πρώτη του τεχνική πρόβα θα πραγματοποιήσουν οι λεγόμενες BIG-5 χώρες (Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο) καθώς και η διοργανώτρια χώρα Σουηδία, οι οποίες διαγωνίζονται απευθείας στον Μεγάλο Τελικό.
Ανάμεσα στις χώρες οι οποίες θα κάνουν την δεύτερη πρόβα τους είναι και η Ελλάδα, με την Μαρίνα Σάττι και τη συμμετοχή μας “ZARI”. Η Ελληνίδα εκπρόσωπος, μετά την επιτυχημένη πρώτη πρόβα της, θα ανέβει στη σκηνή του Μάλμε για να δοκιμάσει ξανά την σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού μας, στις 12.20 ώρα Ελλάδος.
Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, στις δεύτερες τεχνικές αυτές πρόβες η διάρκεια είναι μικρότερη από την πρώτη φορά (20 λεπτά) και έχουν σκοπό εκτός από το να δοκιμαστεί ξανά ολόκληρη η σκηνική παρουσία κάθε χώρας, να υλοποιηθούν και οι όποιες αλλαγές έχουν ζητήσει οι εθνικές αποστολές με βάση το video της πρώτης πρόβας, έτσι όπως την κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες.
Το πρόγραμμα των προβών έχει ως εξής (οι ώρες είναι Ελλάδος):
Μ. Πέμπτη 2 Μαϊου (κάνοντας κλικ σε κάθε χώρα μπορείτε να δείτε την πρώτη της πρόβα)
11.30 – 11.50 | Μάλτα
11.55 – 12. 15 | Αλβανία
12.20 – 12.40 | ΕΛΛΑΔΑ
12.45 – 13.05 | Ελβετία
13.10 – 13.30 | Τσεχία
13.35 – 13.55 | Αυστρία
14.00 – 15.00 – Διάλειμμα
15.00 – 15.20 | Δανία
15.25 – 15.45 | Αρμενία
15.50 – 16.10 | Λετονία
16.10 – 16.40 – Διάλειμμα
16.40 – 17.10 | Ηνωμένο Βασίλειο
17.20 – 17.50 | Γερμανία
18.00 – 18.30 | Σουηδία
18.40 – 19.10 | Γαλλία
19.10 – 20.20 | Διάλειμμα
20.20 – 20.50 | Ισπανία
21.00 – 21.30 | Ιταλία
Πιο κάτω δείτε, στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο Youtube, το video που αναρτήθηκε με όλα τα τηλεοπτικά πλάνα διάρκειας 30 δευτερολέπτων και από τις 15 χθεσινές πρόβες. Ανάμεσα στις χώρες που έκαναν τη δεύτερή τους πρόβα ήταν και η Κύπρος με την Silia Kapsis.
Πηγή: gpstomusic.gr
Σχετικά
Τα «Μαγικά Κουτάκια των Καλλιτεχνών» συνεχίζουν με τον Χρήστο Νικολόπουλο στο Παλλάς στη Λευκωσία
Ένα πρωτοποριακό ραδιοφωνικό–μουσικό live με πρωταγωνιστή έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς της ελληνικής μουσικής.
Eurovision 2026 - Ελλάδα: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για την εκπροσώπηση της χώρας, ποιο τραγούδι προηγείται
28 καλλιτέχνες διεκδικούν μία θέση για την εκπροσώπηση της χώρας μέσω του «Sing for Greece - Εθνικός Τελικός 2026» στον μουσικό διαγωνισμό
Μια κατανυκτική συναυλία βυζαντινής μουσικής στη Λευκωσία
Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Καβαρνός σε μία μοναδική εμφάνιση στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, την παραμονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
«Tούτες ένει» η νέα πρόταση στη μουσική σκηνή Downtown Live
Τρεις γυναίκες, για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή.
O Kωνσταντίνος Αργυρός έρχεται Κύπρο για μία μεγάλη συναυλία
Μία ακόμα μεγαλειώδης συναυλία, γεμάτη με τις δεκάδες επιτυχίες του κι άλλα αγαπημένα τραγούδια
Θοδωρής Φέρρης: Και δεύτερη εμφάνιση στην Κύπρο, μετά το sold out της πρώτης
O Θοδωρής Φέρρης συνεχίζει τις σερί επιτυχίες και τις sold out εμφανίσεις
Two for the Road Trio: Μία βραδιά με jazz classics και διαχρονικά κομμάτια musical theatre
Η jazz τραγουδίστρια Katherine Petrou συναντά τους Alexis Kasinos (κιθάρα) και Rodrigo Caceres (μπάσο)
Η μεγαλύτερη καρναβαλίστικη βραδιά της Λεμεσού επιστρέφει!
H συνέχεια του απόλυτου Carnival Party, έρχεται στη Λεμεσό
Ο διεθνούς εμβέλειας μαέστρος και συνθέτης Nimrod Borenstein με την Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Η Ορχήστρα θα παρουσιάσει υπό την διεύθυνσή του, την παγκόσμια πρεμιέρα του έργου του «Θρύλοι της Κύπρου».
Eurovision 2026: Το “Ferto” του Ακύλα ξεπέρασε τις 2 εκατομμύρια προβολές στο Youtube!
Η πορεία του Ακύλα στο Sing for Greece 2026 αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική.