Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Catercom Catering: Η επιστήμη του catering

Όταν καμία λεπτομέρεια δεν αφήνεται στην τύχη της

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου 2024

Στη ζωή, οι επιτυχημένες εκδηλώσεις μάς αφήνουν τα πιο όμορφα συναισθήματα! Ευτυχία, αίσθημα εκπλήρωσης, ενθουσιασμό και φυσικά υπερηφάνεια για τις μοναδικές στιγμές που χαρίσαμε σε εμάς αλλά και στους εκλεκτούς μας καλεσμένους.

Όμως, για να μπορέσει μία δεξίωση, ένα επαγγελματικό συνέδριο, ένα ιδιωτικό ή εταιρικό πάρτι, ένα reunion, ένας γάμος, μία βάπτιση, και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση να χαρακτηριστεί επιτυχημένη, υπάρχει μία απαραίτητη προϋπόθεση: Το catering οφείλει να είναι αξιόπιστο, καλά οργανωμένο, άκρως επαγγελματικό και φυσικά… χαμογελαστό. Με άλλα λόγια, οφείλει να είναι Catercom Catering.

Ας γνωρίσουμε μία από τις μεγαλύτερες και πιο καλά οργανωμένες εταιρείες catering στην Κύπρο, μέλος της PHC Franchised Restaurants Public Ltd (μεγαλύτερου Ομίλου εστιατορίων στην Κύπρο, που διαχειρίζεται μάρκες όπως Jamie Oliver Restaurants, Wagamama, PAUL, Caffè Nero και άλλα) και ας δούμε τι είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει στον τόσο ανταγωνιστικό τομέα της οργάνωσης εκδηλώσεων.

_D857741.jpg

Η ιστορία
Ο λαός της Κύπρου, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, είναι ένας από τους πιο φιλόξενους λαούς του κόσμου. Καθώς οι ιστορικές συνθήκες οδήγησαν τους Κυπρίους πέρα από τις ακτές του νησιού, όπου πολλές φορές έτυχαν φιλοξενίας, η πατρίδα μας δημιούργησε μια βαθιά ριζωμένη παράδοση ανταλλαγής φιλοξενίας και αρωγής. Με αυτή την κληρονομιά, η Catercom Catering, ιδρύθηκε στην αυγή του 21ου αιώνα, το 2001, και σύντομα άρχισε να γράφει τη δική της ιστορία στο catering.

Ένας από τους μεγάλους σταθμούς της εταιρείας ήταν το 2012. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Catercom Catering ανέλαβε την αποκλειστική τροφοδοσία, εξυπηρετώντας ηγέτες κρατών και άλλα σημαίνοντα πρόσωπα και προσφέροντας τις υπηρεσίες της στο προεδρικό, αλλά και σε πρεσβείες και υπουργεία. Μέσα από αυτήν την εμπειρία η Catercom Catering ανέπτυξε εξειδικευμένα, διαφορετικά μενού προσαρμόζοντας την κυπριακή κουζίνα στις υψηλές προσωπικότητες.

Heritage venue 17.06.2022 (57).jpg

Η εξυπηρέτηση
Για την Catercom Catering, η εξυπηρέτηση είναι ο σημαντικότερος πυλώνας της επιτυχίας της. Πιστή, από την πρώτη ημέρα, στο motto “we deliver what we promise”, η εταιρεία προσφέρει σταθερή ποιότητα σε όλα τα επίπεδα υπηρεσιών, ενώ δίνει τεράστια σημασία στην προσωπική επαφή για τη διοργάνωση της κάθε εκδήλωσης.

Οι άνθρωποι της Catercom Catering μπορούν να προσφέρουν ιδέες που θα αναβαθμίσουν κάθε εκδήλωση και, επιπλέον, βοηθούν με την τεράστια εμπειρία τους στη διερεύνηση χώρων σε όλη την Κύπρο. Η Catercom Catering προσφέρει επιλογές σε διαφορετικά μενού και κουζίνες, με δυνατότητα προσωποποίησης, με όλες τις υπηρεσίες να είναι προσαρμοσμένες στο budget και τις ανάγκες του πελάτη.

Η Catercom Catering αναλαμβάνει εκδηλώσεις και δεξιώσεις όλων των μεγεθών και ειδών, προσφέροντας και επιλογές special venues για διοργάνωση πολυτελών δεξιώσεων όπως γάμους, αρραβώνες, βαπτίσεις, κοινωνικές δεξιώσεις, reunions και άλλα ιδιωτικά πάρτι, καθώς και υπηρεσίες outside catering σε χώρο του πελάτη (anywhere, anytime).

_D857662.jpg

Η ανάπτυξη
Στο σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα από την ίδρυσή της, η Catercom Catering ακολουθεί συνεχή παρουσία ανάπτυξης και βελτίωσης των υπηρεσιών της. Στην πορεία εξέλιξής της έχει αναλάβει τη διαχείριση ξεχωριστών χώρων δεξιώσεων, το οποίο της δίνει τη δυνατότητα ως εταιρεία να προσφέρει τις περισσότερες επιλογές σε special venues ανά το παγκύπριο. Παράλληλα, προσφέροντας πλήρεις υπηρεσίες οργάνωσης εκδηλώσεων σε χώρο της επιλογής του πελάτη, η Catercom Catering έχει πλέον καταξιωθεί ως η ποιοτική επιλογή που υπογράφει τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις.

Φυσικά, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει τις σημαντικότερες διεθνείς πιστοποιήσεις (ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, ISO 45001) που εγγυώνται την άψογη ποιότητα σε κάθε της υπηρεσία.

Aes Ambelis 18.06.2022 (27).jpg

Οι δυνατότητες
Όταν είσαι ο ηγέτης του catering στην Κύπρο, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Ενδεικτικά, αναφέρουμε κάποιες από τις δυνατότητες της Catercom Catering:

  • Κάλυψη κάθε ανάγκης σε υπηρεσίες catering
  • Καταξιωμένοι σεφ
  • Προσωποποιημένο μενού
  • Εξαιρετική ποιότητα φαγητού
  • Signature κουζίνα
  • Υψηλής αισθητικής art de la table
  • Πλήρως εκπαιδευμένοι μετρ και σερβιτόροι
  • Πλήρης εξοπλισμός, from A to Z
  • Καινοτόμο και ευέλικτο μενού με διαφορετικές επιλογές upgrade
  • Προτάσεις προσαρμοσμένες στον προϋπολογισμό και τις ανάγκες του πελάτη
  • Branded επιλογές στο μενού, όπως Jamie’s pasta, Wagamama sushi, PAUL bread και desserts.

AES AMPELIS.jpg

Τα venues
Όταν επιθυμείς μία ονειρεμένη εκδήλωση, χρειάζεσαι και τον αντίστοιχο χώρο. Η Catercom Catering προσφέρει 8 χώρους στη διάθεση των πελατών της, τον ένα πιο ονειρεμένο από τον άλλον:

  • Άης Αμπέλης. Ένας μοναδικός σε αρχιτεκτονικό στυλ χώρος 2 επιπέδων που περιλαμβάνει σύγχρονα οινοποιεία, υπόγειο κελάρι για βαρέλια και εμφιάλωση, καθώς και αίθουσα γευσιγνωσίας και αίθουσα δεξιώσεων.
  • Heritage. Ένα μαγικό μέρος στη μέση ενός δάσους με πεύκα και ελιές, 30 χιλιόμετρα από το κέντρο της Λευκωσίας, στο χωριό Άγιος Ιωάννης. Οι γήινοι τόνοι της φύσης, τα φωτισμένα δέντρα και ο ουρανός δημιουργούν το απόλυτο σκηνικό για την ξεχωριστή μέρα σας.
  • Lexeko Estate. Με 7 τοποθεσίες στη διάθεσή σας (μεταξύ των οποίων και το παρεκκλήσι του Απόστολου Λουκά) αυτό το κτήμα χιλιάδων στρεμμάτων στους λόφους του Λυθροδόντα, είναι διαθέσιμο για κάθε είδους εκδήλωση.
  • Ktima Oasis. Ένας μοναδικός χώρος εκδηλώσεων, όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση. Ο χώρος με τη μοναδική του τοποθεσία ανάμεσα στη φύση και τα βουνά, περιβάλλεται από εκπληκτικούς κήπους με περισσότερα από 600 αιωνόβια ελαιόδεντρα.
  • Ampeleon. Ένας εκπληκτικός χώρος, που προσφέρει ένα διακριτικό και πολυτελές σκηνικό για την εκδήλωσή σας, μόλις 20 λεπτά από τη Λευκωσία. Ζήστε το όνειρό σας κάτω από έναν έναστρο ουρανό το καλοκαίρι ή σε έναν ζεστό και άνετο εσωτερικό χώρο τον χειμώνα.
  • Marathasa. Ένα αρχιτεκτονικό βραβευμένο οινοποιείο, που βρίσκεται στην κορυφή του πανέμορφου Καλοπαναγιώτη. Ένα μείγμα παραδοσιακού και σύγχρονου ντιζάιν, ο χώρος προσφέρει υπέροχη θέα στα χωριά της κοιλάδας της Μαραθάσας.
  • Έπαυλη Παπαδοπούλου. Μια νεοκλασική, κομψή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στη γραφική περιοχή του Κόρνου, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν οι πιο ξεχωριστές εκδηλώσεις.
  • Olea. Η διαχρονική υπεροχή. Φωλιασμένος στην καρδιά του Πρωταρά, αυτός ο μαγευτικός χώρος αποτελεί έναν αρμονικό συνδυασμό διαχρονικής κομψότητας και σύγχρονης αισθητικής.

Lexeko (1).jpeg

Outside Catering
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου επιθυμείτε να διοργανώσετε μία εκδήλωση είτε στον δικό σας χώρο είτε σε χώρο που θα επιλέξετε εσείς. Και σε αυτές τις περιπτώσεις, η Catercom Catering είναι δίπλα σας, από την πρώτη στιγμή.

Με την υπηρεσία Outside Catering by Catercom, η εταιρεία προσφέρει ό,τι απαιτείται για την εκδήλωσή σας με βασικές επιλογές μενού που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας, σε συνδυασμό με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Heritage venue 17.06.2022 (79).jpg

Με πλούσια ιστορία στο καλό catering, δέσμευση στην καινοτομία, προσήλωση στην ποιότητα, πάθος για τη γαστρονομία και ακλόνητο επαγγελματισμό, η Catercom Catering μας ζητά να την εμπιστευθούμε για να αναβαθμίσουμε τις εκδηλώσεις μας και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Είναι σίγουρο ότι θα το κάνουμε!

Μάθετε περισσότερα για την Catercom Catering στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Aes Ambelis 18.06.2022 (43).jpg

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close